gsa1967 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 ευχαριστώ :) μόλις την έβαλα και δεν έχει video? O_o μολις ανοιξεις την εφαρμογη πατησε τις 3 τελειες δεξια που βλεπεις να ανοιξει το μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) έχεις δίκιο, αλλά τραβάει από την stock camera app το βίντεο edit : βρήκα το Camera MX έχει και βίντεο και δεν χρειάζεται την stock app Edited April 17, 2013 by Tallyhawk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalmichalis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 μπορειτε να μου προτεινεται καποιο καλο προγραμμα για φωτογιαφια? δεν με απασχολη να εχει εφε και αλλα τετεια... αλλα στο κινητο μου xiaomi mi2 εχω 8Mp και δεν με ικανοποιηει η αναλυση που μου δινει η εφαρμογη της εταιριας (κανει λιγο φαρδιες τις φωτογιαφιες).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 kalmichalis δοκίμασε το Camera MX που γράφει παραπάνω ο φίλος. Το έχω βάλει κι εγώ και λειτουργεί μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά η στοκ εφαρμογή φωτογραφικής της 4.2.2 εκτός του photosphere μου φαίνεται πολύ φτωχή... Είχα αγοράσει τη zoom fx αλλά βγάζει βίντεο με τη στοκ... Πιστεύετε αξίζει να βάλω κάποια άλλη ως default? Έχετε τσεκάρει την fv-5? Διάβασα για αυτή στο xda πολύ καλά σχόλια και το ui της μοιάζει με dslr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 η stock app (Gallery) έχει attached και την Κάμερα μαζί, δηλαδή αν παγώσεις την Gallery παγώνεις αυτόματα και την κάμερα. το combo που χρησιμοποιώ, αφού έκανα την gallery freeze, είναι CameraMX & QuickPic. δοκίμασέ το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rest in peace Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 κάποια εφαρμογή για να στελνω ήχο απο windows στο κινητο, μέσω wifi; Κάτι σαν το iplayaudio, αλλα άν γινεται να αποφυγω το itunes στον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα του στυλ movie maker των windows για να δημιουργώ βίντεο με φωτογραφίες και mp3 της επιλογής μου. Να έχει κάποια εφέ και να μπορώ να κάνω εναλλαγή στις εικόνες στα σημεία πού θέλω. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα του στυλ movie maker των windows για να δημιουργώ βίντεο με φωτογραφίες και mp3 της επιλογής μου. Να έχει κάποια εφέ και να μπορώ να κάνω εναλλαγή στις εικόνες στα σημεία πού θέλω. Υπάρχει κάτι τέτοιο? ενδιαφερομαι και εγω για κατι τετοιο...οποιος μπορει ας πει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkaps Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια , κατεβαστε την νεα μου εφαρμογη με όνομα .musictimeoff απο τον παρακάτω σύνδεσμο https://play.google.com/st...s.musictimeoff Παράθεση My devices : Nexus S-Nexus 7:) Check the app MusicTimeOff Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asd123 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Για σας παιδια πηρα το s.g 2plus.... αν γνωριζετε πειτε μου για προγραμα σε βιντεο full HD υπαρχει να μπορω να κανω ζουμ? σας ευχαριστω:) Edited May 3, 2013 by asd123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) έχεις δίκιο, αλλά τραβάει από την stock camera app το βίντεο edit : βρήκα το Camera MX έχει και βίντεο και δεν χρειάζεται την stock app αυτο τραβαει και 16:9 video μια χαρα αλλα το μονο κακο ειναι οτι οταν τραβαει δε μου δουλευει το ζουμ Edited May 4, 2013 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Υπάρχει τελικά κανένα πρόγραμμα που ζητάω? Magisto-magical video editor, αλλά είναι online και για πάνω από 5 φωτογραφίες θέλει να πας στο premium. Edited May 5, 2013 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Magisto-magical video editor, αλλά είναι online και για πάνω από 5 φωτογραφίες θέλει να πας στο premium. Δε λέει μια... 18 δολάρια τον χρόνο για μια εφαρμογή που θα έπρεπε να κοστίζει πολύ λιγότερο και χωρίς συνδρομή ετήσια. Πόσο πιο μπροστά είναι το app store,έκανα παπάδες με τα διάφορα προγράμματα. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ποιον video player προτείνεται για να βλέπω σειρές στο κινητό; Φυσικά θα πρέπει να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ποιον video player προτείνεται για να βλέπω σειρές στο κινητό; Φυσικά θα πρέπει να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. εγω τον bs player χρησιμοποιω και τοω vlc και ειναι μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Κατέβασα τον BS αλλά οι υπότιτλοι είναι πολύ κάτω στην οθόνη, γίνεται να τους βάλω λίγο πιο ψηλά; Εδιτ: Άκυρο παιδιά, μια χαρά είναι. Edited May 9, 2013 by Sherlock_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Υπάρχει Video Player να κάνει disable το touch όταν παίζει κάποιο video; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ο BS κάνει μέχρι και τα πλήκτρα αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ο BS κάνει μέχρι και τα πλήκτρα αφής. Εννοείς τις επιλογές που έχεις στα Preferences --> Gestures; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Υπάρχει Video Player να κάνει disable το touch όταν παίζει κάποιο video; Ο MX Player το κάνει εύκολα αυτό. Έχει ένα icon κλειδαριάς. Το πατάς κλειδώνει, πατάς, ξεκλειδώνει. Επι της ευκαιρίας, να πω και ένα άλλο πολύ ωραίο feature. Μπορεί να παίζει βίντεο με κλειστή οθόνη/ στο background. Πατάς το play παρατεταμένα και ενεργοποιείται. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ο MX Player το κάνει εύκολα αυτό. Έχει ένα icon κλειδαριάς. Το πατάς κλειδώνει, πατάς, ξεκλειδώνει. Επι της ευκαιρίας, να πω και ένα άλλο πολύ ωραίο feature. Μπορεί να παίζει βίντεο με κλειστή οθόνη/ στο background. Πατάς το play παρατεταμένα και ενεργοποιείται. Καταπληκτικό πραγματικά!! Έχει και child lock με ήχους και σχήματα! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makispaofc Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω τραγούδια από το YouTube (εκτός του tubemate ) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω τραγούδια από το YouTube (εκτός του tubemate ) ??? Δεν νομίζω να βρεις. Αποκλείεται η Google να αφήσει εφαρμογή για κατέβασμα των βίντεο της στο play store Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ποιον video player προτείνεται για να βλέπω σειρές στο κινητό; Φυσικά θα πρέπει να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. MX player. Κορυφαίος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts