melanouri Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά...έχω σκάσει και δεν μπορώ να βρω πως να βάλω αναφορά παράδοσης στο handset sms! μήπως γνωρίζει κανείς? EDIT το βρήκα!!!!!!! Settings > Receive Message Settings > Delivery Reports Edited February 21, 2012 by melanouri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εχω μια απορία. Υπάρχει εφαρμογή για galaxy s2 που να έχει κουμπί στην οθόνη του κινητού ώστε να μην πατώ το κεντρικό πληκτρο κάθε φορά για να επιστρέψω στην αρχική οθόνη? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εχω μια απορία. Υπάρχει εφαρμογή για galaxy s2 που να έχει κουμπί στην οθόνη του κινητού ώστε να μην πατώ το κεντρικό πληκτρο κάθε φορά για να επιστρέψω στην αρχική οθόνη? Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο αλλα μπορεις να κανεις slide στο κατω μερος της οθονης και να μεταφερθεις κατευθειαν στην πρωτη η να κανεις zoom με τα δυο δαχτυλα ωστε να εμφανιστουν ολες οι οθονες και μετα επιλεγεις την αρχικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλησπερα σε ολους εχω μια απορια , κανοντας fast reboot (https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVhdGJ5dGVzLmZhc3RyZWJvb3QiXQ..) μου βγαζει μια λιστα για 2 δευτερα εφαρμογες που κλεινουν, σε αυτα τα 2 δευτερα οσο προλαβαινω να δω δηλαδη βλεπω κατι παραξενο, μεσα στις εφαρμογες που τερματιζουν βλεπω να τερματιζει και το παρακατω " anonumous used stage", τι στο καλο ειναι αυτο ?????????????? λετε να εχουμε κανα ιο??????? απο τις εφαρμογες που εχω δεν εβγαλα ακρη, τι να ειναι αραγε????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 πρόγραμμα για να βγάζω screenshots δωρεάν κ χωρίς να χρειάζεται να είμαι root. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 πρόγραμμα για να βγάζω screenshots δωρεάν κ χωρίς να χρειάζεται να είμαι root. Για δοκιμασε αυτο https://market.android.com/details?id=com.liveov.shotuxtrial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saXZlb3Yuc2hvdHV4dHJpYWwiXQ.. Λεει πως μπορει να χρειαζεται root. Και αυτο σιγουρα δε χρειαζεται. https://market.android.com/details?id=com.androidscreenshotapptool.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkc2NyZWVuc2hvdGFwcHRvb2wuZnJlZSJd Σημερα βγηκε καινουρια ενημερωση για το viber, δοκιμασατε να δειτε αν παραμενουν τα προβληματα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos71 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδια , μηπως ξερει να μου πει κανεις, αν ειμαι offline(οχι σημα gps) ή εστω ειμαι μεν online αλλα οχι στην πολη που με ενδιαφερει, αν μπορω να 'υπολογισω' και να 'αποθηκευσω' μια διαδρομη; Θελω να δω λιγο μια διαδρομη, να την ορισω, ισως να δω καποια στοιχεια της πχ. ας πουμε παρίσι-μασαλία, και να την αποθηκευσω. Μπορω να το κανω ή οχι; Εκανα καποιες δοκιμες, αλλα ομως χωρις επιτυχια. Οριζω την μια πολη εντος του μενου route, αλλα μετα δεν βλεπω πως μπορω να ορισω 2η, καθως βεβαια και να δω την διαδρομη και πολυ δε περισσοτερο να την αποθηκευσω. Για να σας δωσω να καταλαβετε τι θελω, θελω κατι αναλογο με το 'get directions' του google maps, οπου, ανεξαρτητως φυσικα το απο που σερφαρεις, οριζεις πολη-αφετηρια, και πολη-τερματισμου, και σου υπολογιζει διαδρομη, ώρα, αποστασεις, στο δειχνει στο χάρτη κλπ. Γινεται αυτο στο sygic aura? Αν δεν γινεται σο sygic aura, πειτε αν γινεται καπου αλλου, αν και με βολευει να το κανει το aura, που υποτιθεται οτι ειναι και λογισμικο με πολλες επιλογες. Φυσικά και το κάνει το Sygic Aura. Όταν ανοίγεις την εφαρμογή επιλέγεις να μην ενεργοποιήσεις το GPS. Στη συνέχεια βάζεις τον προορισμό που θες. Κατόπιν η εφαρμογή (επειδή δεν έχει σήμα GPS) σε ρωτά για την επιλογή της αφετηρίας. Έχεις επιλογές τελευταία γνωστή θέση, επιλογή από τον χάρτη κλπ. Εσύ επιλέγεις "επιλογή από τον χάρτη" και επιλέγεις το σημείο που θες για αφετηρία. Κατόπιν το Sygic Aura υπολογίζει την διαδρομή και μετά εσύ την διαχειρίζεσαι όπως θες (αποθήκευση κλπ.) So simple.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Γεια σας :) Χρησιμοποιώ το Samsung Galaxy ACE Ήθελα να ρωτήσω ποιές εφαρμογές μπορώ να αφαιρέσω με ασφάλεια από τις Default που έχει μέσα η έκδοση 2.3.3? όταν λέω με ασφάλεια εννοώ να τις αφαιρέσω αλλα να μην επηρεαστεί η έκδοση...και να μην εχω δυσλειτουργίες πχ Google maps default camera default προγραμμα Μουσικη,Ημερολόγιο, κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Γεια σας :) Χρησιμοποιώ το Samsung Galaxy ACE Ήθελα να ρωτήσω ποιές εφαρμογές μπορώ να αφαιρέσω με ασφάλεια από τις Default που έχει μέσα η έκδοση 2.3.3? όταν λέω με ασφάλεια εννοώ να τις αφαιρέσω αλλα να μην επηρεαστεί η έκδοση...και να μην εχω δυσλειτουργίες πχ Google maps default camera default προγραμμα Μουσικη,Ημερολόγιο, κτλ... Αποψη μου παντα, καλο ειναι να μην πειραζεις τιποτα απο τις εργοστασιακες εφαρμογες του τηλεφωνου. Δεν ξερω βεβαια, μπορει να γινεται, αλλα καλυτερα για να εισαι σιγουρος μην προσπαθησεις κατι τετοιο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Σημερα βγηκε καινουρια ενημερωση για το viber, δοκιμασατε να δειτε αν παραμενουν τα προβληματα? είναι συμβατη η εφαρμογή με ics; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Baiosss Θα ήθελα να εξοικονομήσω λίγο χώρο και κάποιες δεν μου χρησιμεύουν καθόλου... Για αυτό είπα να ρωτήσω πρώτα και έπειτα να το επιχειρήσω... φυσικά πριν κάνω οτιδήποτε θα κρατήσω πλήρες BackUp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 είναι συμβατη η εφαρμογή με ics; Δεν το γνωριζω αυτο, αλλα λογικα ναι. Απλα ρωταω γιατι καποιοι με GB ειχαν καποια θεματακια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzaberg Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλησπερα ,ειμαι εδω και λιγες μερες κατοχος του galaxy note και πραγματικα νιωθω πολυ τυχερος,απλα επειδη γνωριζω λιγα απο android,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη με ελληνικα καναλια.ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 πρόγραμμα για να βγάζω screenshots δωρεάν κ χωρίς να χρειάζεται να είμαι root. https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.screenshotitfullnoroot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lZHdhcmRraW0uYW5kcm9pZC5zY3JlZW5zaG90aXRmdWxsbm9yb290Il0. Το χρησιμοποιω εγω και ειναι αψογο. Χρειαζεται να εγκαταστησεις ενα προγραμματακι στον υπολογιστη πρωτα. Εχει σαφεις οδηγιες. Ειναι επι πληρωμη αλλα εχει ο θεος...;) Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια! Τι πρέπει να κάνω για να κλειδώνει το τηλέφωνο, όταν κλείνω μία κλήση με το bluetooth? Μένει ανοιχτό το τηλέφωνο μετά την κλήση και πατιέται οτι να ναι!!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, η κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο αλλα μπορεις να κανεις slide στο κατω μερος της οθονης και να μεταφερθεις κατευθειαν στην πρωτη η να κανεις zoom με τα δυο δαχτυλα ωστε να εμφανιστουν ολες οι οθονες και μετα επιλεγεις την αρχικη Πως το κάνω το κάνω το slide Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Πως το κάνω το κάνω το slide Στο κατω μερος κανε slide ακριβως πανω απο τους αριθμους-κουτακια των σελιδων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Στο κατω μερος κανε slide ακριβως πανω απο τους αριθμους-κουτακια των σελιδων Βασικα εχω τον 3d launcher,μήπως δεν το υποστήριζε αυτό???? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Γεια σας :) Χρησιμοποιώ το Samsung Galaxy ACE Ήθελα να ρωτήσω ποιές εφαρμογές μπορώ να αφαιρέσω με ασφάλεια από τις Default που έχει μέσα η έκδοση 2.3.3? όταν λέω με ασφάλεια εννοώ να τις αφαιρέσω αλλα να μην επηρεαστεί η έκδοση...και να μην εχω δυσλειτουργίες πχ Google maps default camera default προγραμμα Μουσικη,Ημερολόγιο, κτλ... Τα συγκεκριμενα που αναφερεις τα ειχα αφαιρεσει μερικες φορες, με εξαίρεση την καμερα, και δεν ειχα καποιο προβλημα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Kill_noob σε ευχαριστώ για την απάντηση... μήπως μπορείς να μου πεις τι άλλο αφαίρεσες από τα default προγράμματα? :) Και μια ερώτηση ακόμα... σε περίπτωση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων...τα εν λόγω προγράμματα επαναφέρονται ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δεν ξερω τι ειναι ασφαλες να αφαιρεσεις και τι οχι. Και εγω με δοκιμες το καταλαβα, για παραδειγμα αφαιρεσα το service του nfc και ειχα προβλημα με το market, εννοειται οτι ειχα κρατήσει back up. Το εκανα restore και το market λειτουργουσε κανονικα παλι. Οσο για την δεύτερη ερώτηση, δεν ξερω τι γινεται. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αθλητικά; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) εδω γραφω ποιες εφαρμογες μπορουν να φυγουν απτο galaxy s και τι κανει η καθε μια... Για να τις αφαιρεσετε πρεπει να ειστε root. Παρτε πριν ενα nadroid backup καθως κατι μπορει να παει στραβα. Επισης πρεπει να πω, οτι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν επαναφερει τις εφαρμογες. Για αυτο καλυτερα να μετακινησετε τα apk στην sdcard, ωστε οταν θελετε να τα επαναφερετε... Προσοχη ομως. Στο yes ειναι αυτα που ΔΕΝ πρεπει να σβησετε. Παρολα αυτα στην συσξευη σας ισως υπαρχουν διαφορες Edited February 22, 2012 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δεν ξερω τι ειναι ασφαλες να αφαιρεσεις και τι οχι. Και εγω με δοκιμες το καταλαβα, για παραδειγμα αφαιρεσα το service του nfc και ειχα προβλημα με το market, εννοειται οτι ειχα κρατήσει back up. Το εκανα restore και το market λειτουργουσε κανονικα παλι. Οσο για την δεύτερη ερώτηση, δεν ξερω τι γινεται. Ξεκινάω τις δοκιμές :thanks: και θα επανέλθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλημέρα!Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για αθλητικά; Ευχαριστώ! Sentra 103,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts