kostas_kanal0011 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Δοκίμασε και το Ndocs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Της Microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 OfficeSuite Pro + PDF έχω εγώ από προσφορά αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Δεν νομίζω ότι πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή από το ms office δεν υπάρχει, ιδίως αν έχεις 365 account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Δεν νομίζω ότι πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή από το ms office δεν υπάρχει, ιδίως αν έχεις 365 account. Τι ακριβώς θες να πεις με την παραπάνω,φράση; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Τι ακριβώς θες να πεις με την παραπάνω,φράση; :blink: Στο ms office έχεις μέχρι και το lens για το scanning των αρχείων το οποίο αυτόματα το διαμοιράζεις και στο one drive σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Στο ms office έχεις μέχρι και το lens για το scanning των αρχείων το οποίο αυτόματα το διαμοιράζεις και στο one drive σου Έχεις βάλει δύο "δεν" και δεν βγάζει νόημα συντακττικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 (edited) OfficeSuite Pro + PDF έχω εγώ από προσφορά αγορασμένο. Το χρησιμοποιούσα χρόνια, αγορασμένο και εγώ από προσφορά, αλλά αν και εξακολουθώ και το προτιμώ, πήγα στο εξίσου καλό WPS Office. Αν χρησιμοποιείς OfficeSuite ίσως μπορείς να με βοηθήσεις... Εδώ και καιρό, για κάποιο λόγο, όταν πάω να κάνω επεξεργασία κάποιου κειμένου ( docx ή οτιδήποτε άλλο) δεν μπορώ να σβήσω ή να αφαιρεθώ ή τροποποιήσω λέξεις π.χ. Πρέπει να κάνω διπλό κλικ (με δάκτυλο), να εμφανιστεί ο κέρσορας στο τέλος της λέξης και πάλι δεν δέχεται πάντα τροποποίηση ή αφαίρεση λέξης. Πρόσθεση λέξης γίνεται κανονικά, τροποποίηση οχι. Σε αντίθεση με wps και microsoft office που γίνεται κανονικά. Εχει αλλάξει κάτι σε κάποιο update? Τι πρέπει να κάνω; Αυτό σε όλες μου τις συσκευές. Δεν είναι θέμα ρύθμισης του κινητού. Edited April 1, 2021 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Το χρησιμοποιούσα χρόνια, αγορασμένο και εγώ από προσφορά, αλλά αν και εξακολουθώ και το προτιμώ, πήγα στο εξίσου καλό WPS Office. Αν χρησιμοποιείς OfficeSuite ίσως μπορείς να με βοηθήσεις... Εδώ και καιρό, για κάποιο λόγο, όταν πάω να κάνω επεξεργασία κάποιου κειμένου ( docx ή οτιδήποτε άλλο) δεν μπορώ να σβήσω ή να αφαιρεθώ ή τροποποιήσω λέξεις π.χ. Πρέπει να κάνω διπλό κλικ (με δάκτυλο), να εμφανιστεί ο κέρσορας στο τέλος της λέξης και πάλι δεν δέχεται πάντα τροποποίηση ή αφαίρεση λέξης. Πρόσθεση λέξης γίνεται κανονικά, τροποποίηση οχι. Σε αντίθεση με wps και microsoft office που γίνεται κανονικά. Εχει αλλάξει κάτι σε κάποιο update? Τι πρέπει να κάνω; Αυτό σε όλες μου τις συσκευές. Δεν είναι θέμα ρύθμισης του κινητού. Ωχ,δίκιο έχεις τι φάση; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Έχεις βάλει δύο "δεν" και δεν βγάζει νόημα συντακττικά. Δύσκολη ώρα. Πάντως θεωρώ πως αν έχεις 365account τότε το ms είναι ίσως μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Καλησπέρα. Εχει κανείς να μου προτείνει κάποια εφαρμογή για να παίρνω backup τα settings των εφαρμογών? Το πρόβλημά μου είναι ότι παίρνοντας απλά backup τα apps, όταν τα ξαναβάλεις πρέπει να κάτσεις και να τα σετάρεις ένα-ένα. (Το native backup της συσκευής ΔΕΝ τα παίρνει όλα... Μου βγάζει warnings στις μισές εφαρμογές) Ευχαριστώ... Υ.Γ. ΔΕΝ είμαι root. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 χωρις ρουτ απο δυσκολο εως αδυνατο.. δοκιμασε με το helum backup, αλλα μην περιμενεις και πολλα.. δεν ξερω καν αν σου παιξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Την εφαρμογή θα πρέπει να την βρω μέσα στο https://www.samsung.com/gr/apps/galaxy-store/ , διότι έχω ένα κουπόνι και θα ήθελα να του κάνω χρήση. Αν υπάρχει θέμα …..ας μου στείλετε pm. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Την εφαρμογή θα πρέπει να την βρω μέσα στο https://www.samsung.com/gr/apps/galaxy-store/ , διότι έχω ένα κουπόνι και θα ήθελα να του κάνω χρήση. Αν υπάρχει θέμα …..ας μου στείλετε pm. Αν έχει ocr Ελληνικό....να κάνει μετατροπή σε εικόνα / word κτλ....θα είναι σούπερ! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Android εφαρμογές γραφείου με εφάπαξ πληρωμή? Όπως camscanner, pdf editor κτλ αν έχει κάποιος κάποια πρόταση ας μου πει! Αν και πιστεύω καλύτερο δεν υπάρχει από το https://www.fjsoft.at/en/ (my phone explorer)…που έχω κάνει πολλές φορές donation….θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο με εφάπαξ πληρωμή από το galaxy store …θα ήταν μία χαρά. Android εφαρμογές γραφείου με εφάπαξ πληρωμή? Την εφαρμογή θα πρέπει να την βρω μέσα στο https://www.samsung.com/gr/apps/galaxy-store/ , διότι έχω ένα κουπόνι και θα ήθελα να του κάνω χρήση. Αν υπάρχει θέμα …..ας μου στείλετε pm. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizitis Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Γεια χαρά σε όλους. Είναι το πρώτο μου post στο forum. Νομίζω η σωστή ενότητα είναι εδώ αν κάνω λάθος συγνώμη κάποιος moderator ας το μετακινήσει... ¨Έχω φτιάξει μια πάρα πολύ απλή εφαρμογούλα για android λέγεται ΣΟΦΟ ΡΕΥΜΑ και θα την βρείτε στο playstore. Η εφαρμογή εχει πάρα πολύ απλό μενού και με ένα μόνο άγγιγμα μπορείς να δεις και να συγκρίνεις κάθε μήνα τις τιμές των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας ανάλογα το χρώμα που θέλεις. Είναι δωρεάν και νομίζω θα φανεί σε κάποιους πολύ χρήσιμη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizitis Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Έκανα ένα ποστ εδώ με φωτο, δεν έχω δικαίωμα όμως να διαγράψω αυτό το ποστ^ Αν θέλει κάποιος mod ας το διαγράψει να μην έχω διπλά ποστ... ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου https://www.carandmotor.gr/nea/poy-eho-parkarei-me-ena-klik-agnosti-leitoyrgia ρε παιδιά ο google assistant υποστηρίζει ελληνικά;ότι να ναι γράφουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) delete Edited 4 Φεβρουαρίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου υπάρχει εφαρμογή που να καταγραφεί την ομιλία πχ σε μια διάλεξη και να την αποθηκεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 46 minutes ago, ilka71 said: υπάρχει εφαρμογή που να καταγραφεί την ομιλία πχ σε μια διάλεξη και να την αποθηκεύει; Την εγγραφή φωνής της samsung την έχεις δοκιμάσει?? Έχει και ρύθμιση για συνέντευξη Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 52 minutes ago, mips said: Την εγγραφή φωνής της samsung την έχεις δοκιμάσει?? Έχει και ρύθμιση για συνέντευξη ωω τέλεια την βρήκα ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, mips said: Την εγγραφή φωνής της samsung την έχεις δοκιμάσει?? Έχει και ρύθμιση για συνέντευξη Αν λεμε για την ιδια εφαρμογη, γιατι κι εγω samsung εχω, δεν βλεπω ομως καν στοιχειωδες επιλογες στα settings, οπως αν εγγραφει σε mp3 format (μαλλον οχι) και που να αποθηκευει τα αρχεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, karib said: Αν λεμε για την ιδια εφαρμογη, γιατι κι εγω samsung εχω, δεν βλεπω ομως καν στοιχειωδες επιλογες στα settings, οπως αν εγγραφει σε mp3 format (μαλλον οχι) και που να αποθηκευει τα αρχεια. Φίλε μου την εφαρμογή την πρότεινα γιατί είπε το παλικάρι ότι θέλει να ηχογραφήσει μια διάλεξη και να την αποθηκεύει. Νομίζω ότι Γιαυτό που ήθελε κάνει την δουλειά της 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου (edited) ολα καλα με την εφαρμογη .καταγραφει μια χαρα!που τα αποθηκευει δεν εχω βρει ακοιμα αλλα θα το βρω που θα παει.. το βρήκα! στα recordings είναι στην εσωτερική μνήμη Edited 9 Φεβρουαρίου by ilka71 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts