Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δοκιμάστε και το QKSMS, είναι πολύ καλό.

Το δοκίμασα. Όμορφη εφαρμογή με πολλές λειτουργίες. Κάποιες επιλογές όμως που έχω στο chomp δεν τις βρήκα. 1) Δεν βρήκα ρύθμιση για backup και restore ρυθμίσεων, 2) ρύθμιση για να κάνω unblock μια επαφή και 3) επιλογή για να "καρφιτσώσω" μια συνομιλία στην κορυφή.

Το δοκίμασα. Όμορφη εφαρμογή με πολλές λειτουργίες. Κάποιες επιλογές όμως που έχω στο chomp δεν τις βρήκα. 1) Δεν βρήκα ρύθμιση για backup και restore ρυθμίσεων, 2) ρύθμιση για να κάνω unblock μια επαφή και 3) επιλογή για να "καρφιτσώσω" μια συνομιλία στην κορυφή.

Πλέον δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν στέλνω σχεδόν καθόλου sms, κι έτσι έχω αφήσει τη default της συσκευής μου (Google messenger). Κι όταν το χρησιμοποιούσα όμως, οι συγκεκριμένες επιλογές δεν με είχαν απασχολήσει και δεν θυμάμαι καν αν υπάρχουν.

Προφανώς αν τα θεωρείς must have features, επιστρέφεις στο chomp, και έχε το απλά στο νου σου να παρακολουθείς την εξέλιξή του.;)

Εχει βρεί κανείς καμιά , δοκιμασμένη όμως , εφαρμογή που να βγάζει φωτογραφίες Πανόραμα (360 μοίρες)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531

Καλησπέρα

θέλω την βοήθεια σας

Έχω βάλει το animated widget στο Huawei Honor 7 το οποίο μου κολλάει λιγάκι

έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο για να δοκιμάσω?

Θέλω να έχω ένα κουμπί στην αρχική οθόνη όπου πατώντας το να μου ανοίγουν οι επαφές που έχω επιλέξει

Ευχαριστώ

Καλησπέρα

θέλω την βοήθεια σας

Έχω βάλει το animated widget στο Huawei Honor 7 το οποίο μου κολλάει λιγάκι

έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο για να δοκιμάσω?

Θέλω να έχω ένα κουμπί στην αρχική οθόνη όπου πατώντας το να μου ανοίγουν οι επαφές που έχω επιλέξει

Ευχαριστώ

ενας φακελος στην αρχικη με συντομευσεις απο επαφες νομιζω θα εκανε μια χαρα τη δουλεια.

Υπάρχει εφαρμογή "to do" που να γράφω ότι πρέπει να πάρω κάποιο τηλέφωνο και να το κάνω μέσα από την εφαρμογή όταν μου έρχεται η υπενθύμιση; Το κάνει το any.do αλλά δεν συνδέεται πια με google tasks και θα το ήθελα αν είναι δυνατόν.
Φιλικά, Κατερίνα

Υπάρχει εφαρμογή "to do" που να γράφω ότι πρέπει να πάρω κάποιο τηλέφωνο και να το κάνω μέσα από την εφαρμογή όταν μου έρχεται η υπενθύμιση; Το κάνει το any.do αλλά δεν συνδέεται πια με google tasks και θα το ήθελα αν είναι δυνατόν.

Στο ημερολόγιο google, αν στο πεδίο "σημειώσεις" βάλεις ενα τηλεφωνο ή ενα email, γίνονται clickable στην υπενθύμιση, και μπορείς με ενα click να πάρεις τηλεφωνο ή να στείλεις email.

Για τα tasks, δοκίμασε κάτι αντίστοιχο.

Στο ημερολόγιο google, αν στο πεδίο "σημειώσεις" βάλεις ενα τηλεφωνο ή ενα email, γίνονται clickable στην υπενθύμιση, και μπορείς με ενα click να πάρεις τηλεφωνο ή να στείλεις email.

Για τα tasks, δοκίμασε κάτι αντίστοιχο.

Σε ευχαριστώ. Γίνεται έτσι αν και θα ήθελα μια εφαρμογή να το κάνει όπως το any.do. Θα το κάνω όπως είπες.

Φιλικά, Κατερίνα

Το Google messenger για τα SMS μόλις ανανεώθηκε. Πλέον υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Πάτε settings, advanced και κάτω από τις αναφορές παράδοσης για SMS λέει για μετατροπή συνθετών χαρακτήρων σε απλούς. Άμα ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Επιτέλους... Και πολύ άργησαν! Bye bye Textra. ;)

Το Google messenger για τα SMS μόλις ανανεώθηκε. Πλέον υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Πάτε settings, advanced και κάτω από τις αναφορές παράδοσης για SMS λέει για μετατροπή συνθετών χαρακτήρων σε απλούς. Άμα ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Επιτέλους... Και πολύ άργησαν! Bye bye Textra. ;)

dual sim όχι ακόμα,ε;

Δεν ξέρω. Δεν έχω κινητό με δύο κάρτες. Αλλά και την αλλαγή που είπα δεν τη περιέγραφε στις σημειώσεις της αναβάθμισης. Τσέκαρε το. :)

dual sim όχι ακόμα,ε;

Όχι, δεν υποστηρίζει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να έχουν messenger & hangout....Θα δοκιμάσω να δω τι λέει και ο messenger μιας και sms δεν στέλνω ιδιαίτερα και στο hangout δεν έχω ούτε μια επαφή.

Να ρωτήσω, στο Google messenger το ένα "τικ" στο μήνυμα, σημαίνει ότι διαβάστηκε;

Γιατί νομίζω ότι στο WhatsApp το ένα "τικ" σημαίνει ότι στάλθηκε και τα δύο ότι διαβάστηκε.

Αν ξέρει κάποιος....

Edited by rtifosi

Να ρωτήσω, στο Google messenger το ένα "τικ" στο μήνυμα, σημαίνει ότι διαβάστηκε;

Γιατί νομίζω ότι στο WhatsApp το ένα "τικ" σημαίνει ότι στάλθηκε και τα δύο ότι διαβάστηκε.

Αν ξέρει κάποιος....

Σημαίνει ότι το μήνυμα παραδόθηκε (αλλά δε σημαίνει ότι διαβάστηκε κιόλας).

• 2 weeks later...
Υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση για εφαρμογή επαφών; Θα με ενδιέφερε να έχει dial, και συγχρονισμό επαφών τηλεφώνου με λογαριασμό Outlook, Skype και Facebook, αλλά κυρίως με Outlook. Έχω την εφαρμογή Outlook, αλλά συνδέεται άμεσα με τα email, θα ήθελα κάτι να είναι μόνο οι επαφές...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση για εφαρμογή επαφών; Θα με ενδιέφερε να έχει dial, και συγχρονισμό επαφών τηλεφώνου με λογαριασμό Outlook, Skype και Facebook, αλλά κυρίως με Outlook. Έχω την εφαρμογή Outlook, αλλά συνδέεται άμεσα με τα email, θα ήθελα κάτι να είναι μόνο οι επαφές...

Ο αγαπημενος μου ειναι ο dialer one αλλα δεν ξερω αν τα εχει όλα αυτα που θελεις..

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας