adi32 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παίζει και για dual Sim? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παίζει και για dual Sim? Αν αναφέρεσαι στο Textra, όχι. Το chomp είναι και dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Δοκιμάστε και το QKSMS, είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δοκιμάστε και το QKSMS, είναι πολύ καλό. Το δοκίμασα. Όμορφη εφαρμογή με πολλές λειτουργίες. Κάποιες επιλογές όμως που έχω στο chomp δεν τις βρήκα. 1) Δεν βρήκα ρύθμιση για backup και restore ρυθμίσεων, 2) ρύθμιση για να κάνω unblock μια επαφή και 3) επιλογή για να "καρφιτσώσω" μια συνομιλία στην κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Το δοκίμασα. Όμορφη εφαρμογή με πολλές λειτουργίες. Κάποιες επιλογές όμως που έχω στο chomp δεν τις βρήκα. 1) Δεν βρήκα ρύθμιση για backup και restore ρυθμίσεων, 2) ρύθμιση για να κάνω unblock μια επαφή και 3) επιλογή για να "καρφιτσώσω" μια συνομιλία στην κορυφή. Πλέον δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν στέλνω σχεδόν καθόλου sms, κι έτσι έχω αφήσει τη default της συσκευής μου (Google messenger). Κι όταν το χρησιμοποιούσα όμως, οι συγκεκριμένες επιλογές δεν με είχαν απασχολήσει και δεν θυμάμαι καν αν υπάρχουν. Προφανώς αν τα θεωρείς must have features, επιστρέφεις στο chomp, και έχε το απλά στο νου σου να παρακολουθείς την εξέλιξή του.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Αν αναφέρεσαι στο Textra, όχι. Το chomp είναι και dual sim εχει καπου επιλογη για 160 χαρακτηρες? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 εχει καπου επιλογη για 160 χαρακτηρες? Γιατι δεν το κατεβάζεις να το δοκιμάσεις; Τζάμπα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εχει βρεί κανείς καμιά , δοκιμασμένη όμως , εφαρμογή που να βγάζει φωτογραφίες Πανόραμα (360 μοίρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εχει βρεί κανείς καμιά , δοκιμασμένη όμως , εφαρμογή που να βγάζει φωτογραφίες Πανόραμα (360 μοίρες) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας Έχω βάλει το animated widget στο Huawei Honor 7 το οποίο μου κολλάει λιγάκι έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο για να δοκιμάσω? Θέλω να έχω ένα κουμπί στην αρχική οθόνη όπου πατώντας το να μου ανοίγουν οι επαφές που έχω επιλέξει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας Έχω βάλει το animated widget στο Huawei Honor 7 το οποίο μου κολλάει λιγάκι έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο για να δοκιμάσω? Θέλω να έχω ένα κουμπί στην αρχική οθόνη όπου πατώντας το να μου ανοίγουν οι επαφές που έχω επιλέξει Ευχαριστώ ενας φακελος στην αρχικη με συντομευσεις απο επαφες νομιζω θα εκανε μια χαρα τη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δεν το είχα σκεφτεί Σε ευχαριστώ ΤΟ έφτιαξα και πάει γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Υπάρχει εφαρμογή "to do" που να γράφω ότι πρέπει να πάρω κάποιο τηλέφωνο και να το κάνω μέσα από την εφαρμογή όταν μου έρχεται η υπενθύμιση; Το κάνει το any.do αλλά δεν συνδέεται πια με google tasks και θα το ήθελα αν είναι δυνατόν. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Υπάρχει εφαρμογή "to do" που να γράφω ότι πρέπει να πάρω κάποιο τηλέφωνο και να το κάνω μέσα από την εφαρμογή όταν μου έρχεται η υπενθύμιση; Το κάνει το any.do αλλά δεν συνδέεται πια με google tasks και θα το ήθελα αν είναι δυνατόν. Στο ημερολόγιο google, αν στο πεδίο "σημειώσεις" βάλεις ενα τηλεφωνο ή ενα email, γίνονται clickable στην υπενθύμιση, και μπορείς με ενα click να πάρεις τηλεφωνο ή να στείλεις email. Για τα tasks, δοκίμασε κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Στο ημερολόγιο google, αν στο πεδίο "σημειώσεις" βάλεις ενα τηλεφωνο ή ενα email, γίνονται clickable στην υπενθύμιση, και μπορείς με ενα click να πάρεις τηλεφωνο ή να στείλεις email. Για τα tasks, δοκίμασε κάτι αντίστοιχο. Σε ευχαριστώ. Γίνεται έτσι αν και θα ήθελα μια εφαρμογή να το κάνει όπως το any.do. Θα το κάνω όπως είπες. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το Google messenger για τα SMS μόλις ανανεώθηκε. Πλέον υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Πάτε settings, advanced και κάτω από τις αναφορές παράδοσης για SMS λέει για μετατροπή συνθετών χαρακτήρων σε απλούς. Άμα ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Επιτέλους... Και πολύ άργησαν! Bye bye Textra. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το Google messenger για τα SMS μόλις ανανεώθηκε. Πλέον υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Πάτε settings, advanced και κάτω από τις αναφορές παράδοσης για SMS λέει για μετατροπή συνθετών χαρακτήρων σε απλούς. Άμα ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Επιτέλους... Και πολύ άργησαν! Bye bye Textra. ;) dual sim όχι ακόμα,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δεν ξέρω. Δεν έχω κινητό με δύο κάρτες. Αλλά και την αλλαγή που είπα δεν τη περιέγραφε στις σημειώσεις της αναβάθμισης. Τσέκαρε το. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 dual sim όχι ακόμα,ε; Όχι, δεν υποστηρίζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να έχουν messenger & hangout....Θα δοκιμάσω να δω τι λέει και ο messenger μιας και sms δεν στέλνω ιδιαίτερα και στο hangout δεν έχω ούτε μια επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Να ρωτήσω, στο Google messenger το ένα "τικ" στο μήνυμα, σημαίνει ότι διαβάστηκε; Γιατί νομίζω ότι στο WhatsApp το ένα "τικ" σημαίνει ότι στάλθηκε και τα δύο ότι διαβάστηκε. Αν ξέρει κάποιος.... Edited November 11, 2015 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Να ρωτήσω, στο Google messenger το ένα "τικ" στο μήνυμα, σημαίνει ότι διαβάστηκε; Γιατί νομίζω ότι στο WhatsApp το ένα "τικ" σημαίνει ότι στάλθηκε και τα δύο ότι διαβάστηκε. Αν ξέρει κάποιος.... Σημαίνει ότι το μήνυμα παραδόθηκε (αλλά δε σημαίνει ότι διαβάστηκε κιόλας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση για εφαρμογή επαφών; Θα με ενδιέφερε να έχει dial, και συγχρονισμό επαφών τηλεφώνου με λογαριασμό Outlook, Skype και Facebook, αλλά κυρίως με Outlook. Έχω την εφαρμογή Outlook, αλλά συνδέεται άμεσα με τα email, θα ήθελα κάτι να είναι μόνο οι επαφές... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση για εφαρμογή επαφών; Θα με ενδιέφερε να έχει dial, και συγχρονισμό επαφών τηλεφώνου με λογαριασμό Outlook, Skype και Facebook, αλλά κυρίως με Outlook. Έχω την εφαρμογή Outlook, αλλά συνδέεται άμεσα με τα email, θα ήθελα κάτι να είναι μόνο οι επαφές... Ο αγαπημενος μου ειναι ο dialer one αλλα δεν ξερω αν τα εχει όλα αυτα που θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts