Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δοκίμασε το expense manager.

Αν και το είχα κατεβάσει δεν το είχα ψάξει πολύ. Τελικά είναι αρκετά καλό με ωραίο ui. βέβαια δεν κάνει ακριβώς αυτό που θέλω αλλά μπορώ να του δημιουργήσω μια δική μου κατηγορία (αποταμίευση) και να βάζω τα ποσά.κάνει και το συγχρονισμό με Dropbox..Όλα καλά! Θα προτιμήσω αυτό έναντι του handwallet.

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ποιο από όλα; Αν μπορείτε βάλτε το λινκ

Αν βάλεις expense manager λογικά θα στο βάλει πρώτο, ένα μπλε πορτοφόλι είναι.

Δε ξέρω αν ο φίλος εννοούσε κανένα άλλο.

Καλημέρα,

ψάχνω για πρόγραμμα διαχείρισης οικονομικών που να έχει sync με ( android - iphone - mac - pc) και φυσικα να μην κοστιζει τρελλα. Εχω βρει κάποια με ετησια συνδρομη, δεν ψαχνω κατι τετοιο.

Ακομα δεν εχω καταφερει να βρω κατι. Εχει υποψη του καποιο κανεις; Ευχαριστω

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Ακομα δεν εχω καταφερει να βρω κατι. Εχει υποψη του καποιο κανεις; Ευχαριστω

Εδώ και χρόνια με έχει σώσει το YNAB!!!!! Το app που έχει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. ΟΛΗ η ουσία ειναι το desktop application.

Επειδή έχω mac, windows (vista), S3, nexus 7 (και είχα iPad 3, iPhone 4). Παίζει σε όλα σίγουρα.

Συγχρονίζει με cloud (dropbox) και έχει πολύ καλή λογική και reports (desktop).

Το app είναι απλή καταγραφή των εσόδων/ εξόδων σου και γρήγορη ματιά στο Budget σου τίποτα παραπάνω...:mad:

Σε σχετική παλαιότερη ερώτησή μου για full app μου είχαν πεί ότι δεν ήταν στα άμεσα σχεδία τους.

Το επόμενο πολυ δυνατό (αλλά όχι για android :cry:) με εξαιρετικό app είναι το moneyWiz!!

" MoneyWiz is currently available for iPhone, iPad and Mac OS X. We will be releasing Windows and Android versions in late 2013."

Ελπίζω να βοήθησα...

Αγαπητοι φιλοι ,

Χρειαζομαι μια εφαρμογη για παρακολουθηση πελατολογιου δηλαδη να εχει καρτελλα πελατη με χρεωση , πιστωση και υπολοιπο .Να καταχωρω εισπραξεις και να βλεπω τα υπολοιπα , κατι απλο , οσο και αν κατεβασα δεκαδες εφαρμογες δεν βρηκα.

Ευχαριστω

Αγαπητοι φιλοι ,

Χρειαζομαι μια εφαρμογη για παρακολουθηση πελατολογιου δηλαδη να εχει καρτελλα πελατη με χρεωση , πιστωση και υπολοιπο .Να καταχωρω εισπραξεις και να βλεπω τα υπολοιπα , κατι απλο , οσο και αν κατεβασα δεκαδες εφαρμογες δεν βρηκα.

Ευχαριστω

Έτσι όπως το περιγράφεις θα σου έκανε δουλειά και ένα καλά δομημένο excel-oφυλλο. Αν το χρειάζεσαι διότι χωρίς αυτό δεν μπορείς να δουλέψεις, θα μπορούσες να προσλάβεις και κάποιον να σου γράψει κάτι αντίστοιχο (το κόστος ανεβαίνει σημαντικά)

Παίδες, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και ζητάω τη βοήθεια σας.

Ενα excel μέσω Google drive, όταν το ανοίγω από διαφορετικούς υπολογιστές, κανω τις αλλαγές που θέλω και το σώσω στο cloud. Αυτές οι αλλαγές φαίνονται παντού γιατί το αρχείο είναι στο δίκτυο.

Όταν ανοίγω αυτό το αρχείο από την εφαρμογή Google.drive στο κινητό, μου έρχεται ένα παράθυρο και με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξει. Έχω τα εξής: Polaris, quick office, office.suite, smart office 2. Σε κανένα δεν προβάλει σωστά το τίτλο του αρχείου. Σαν να μη μπορεί να διαβάσει τα Ελληνικά των Windows, το android.. τι να κάνω;

Και το πιο σημαντικό. Αφού δουλέψω στο αρχείο με οποιοδήποτε πρόγραμμα, Θέλω να σώσω τις αλλαγές που έχω κάνει. Όταν πάω να σώσω, κανένα πρόγραμμα δε μου προτείνει ως μέρος αποθήκευσης τον drive cloud δίσκο μου αλλά μόνο τοπικά. Θέλω να το σώσω στο drive . Πως το κάνω αυτό από το κινητό;

Edited by yiangoun

Παίδες, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και ζητάω τη βοήθεια

Όταν ανοίγω αυτό το αρχείο από την εφαρμογή Google.drive στο κινητό, μου έρχεται ένα παράθυρο και με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξει. Έχω τα εξής: Polaris, quick office, office.suite, smart office 2. Σε κανένα δεν προβάλει σωστά το τίτλο του αρχείου. Σαν να μη μπορεί να διαβάσει τα Ελληνικά των Windows, το android.. τι να κάνω;

Και το πιο σημαντικό. Αφού δουλέψω στο αρχείο με οποιοδήποτε πρόγραμμα, Θέλω να σώσω τις αλλαγές που έχω κάνει. Όταν πάω να σώσω, κανένα πρόγραμμα δε μου προτείνει ως μέρος αποθήκευσης τον drive cloud δίσκο μου αλλά μόνο τοπικά. Θέλω να το σώσω στο drive . Πως το κάνω αυτό από το κινητό;

Η πιο απλή λύση είναι να κάνεις το αρχείο διαθέσιμο εκτός σύνδεσης οπότε θα συγχρονίζει και αυτόματα. Μετά τις τελευταίες ενημερώσεις του drive, το excel έχει βελτιωθεί.

Γεια σας,

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aurora.android.search&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hdXJvcmEuYW5kcm9pZC5zZWFyY2giXQ.. aurora

Απλά είναι και case sensitive και μου κάνει κάτι περίεργα τελευταία.

θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο αντίστοιχο που να υποστηρίζει:

1) Ελληνικά

2) Να μην είναι case sensitive

3) Να αναγνωρίζει με τόνους και χωρίς πχ να μου βγάζει τα ίδια αποτελέσματα και στο Μαρία και στο Μαρια

4) Να ψάχνει και στις σημειώσεις και στην διεύθυνση και στον τίτλο και σε όλα τα πεδία.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα σας!

Για να μη δοκιμάζω ένα-ένα και τα 50 που υπάρχουν στο play, ξέρετε κάποιο χρονόμετρο (για gingerbread) στο οποίο μπορούμε να ορίσουμενα να κάνει ενα beep καθε Χ λεπτά/δευτερόλεπτα;

Μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί το today widget του colornote? Ενώ πχ σήμερα έχω μια σημείωση δεν εμφανίζεται στο widget της κεντρικής οθόνης

• 3 weeks later...
Ποια θεωρείτε καλύτερη calendar εφαρμογή που να συγχρονίζει με το gmail? Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το aCalendar. Θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο να δοκιμάσω, χωρίς όμως να έχω τις τεράστιες απαιτήσεις από ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Γεια σας,

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aurora.android.search&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hdXJvcmEuYW5kcm9pZC5zZWFyY2giXQ.. aurora

Απλά είναι και case sensitive και μου κάνει κάτι περίεργα τελευταία.

θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο αντίστοιχο που να υποστηρίζει:

1) Ελληνικά

2) Να μην είναι case sensitive

3) Να αναγνωρίζει με τόνους και χωρίς πχ να μου βγάζει τα ίδια αποτελέσματα και στο Μαρία και στο Μαρια

4) Να ψάχνει και στις σημειώσεις και στην διεύθυνση και στον τίτλο και σε όλα τα πεδία.

Ευχαριστώ!

Ο exdialer πιστευω ότι ειναι αυτό που θες.Εχει στις ρυθμίσεις του μια επιλογή για να ψαχνει με smart dialing και στα πεδία ψευδώνυμο,διεύθυνση,οργανισμός,σημειώσεις

Ποια θεωρείτε καλύτερη calendar εφαρμογή που να συγχρονίζει με το gmail? Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το aCalendar. Θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο να δοκιμάσω, χωρίς όμως να έχω τις τεράστιες απαιτήσεις από ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Εγώ χρησιμοποιώ το calengoo.Αν και λίγο ακριβό, τα αξίζει τα λεφτά του. Δοκίμασα όλα τα γνωστά, αλλά αυτό με βόλεψε περισσότερο.

Πριν 6 μήνες περίπου έψαχνα και εγώ μια εφαρμογή με calendar γιατί δεν μου άρεσε το s-planner. Δοκίμασα aCalendar,Business Calendar και Calengoo (το συγκεκριμένο στα γρήγορα όμως για να προλάβω το refund σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν σχολιάζω καν το γεγονός ότι δεν έχει free version...). Για να μην τα πολυλογώ κατέληξα στο Business Calendar (απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος) και λίγο καιρό αργότερα εγκατέστησα και το Awesome Note (πρόταση του v@gelis) με το οποίο πλέον είμαι υπέρ καλυμμένος. Ελπίζω να βοήθησα.

Να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου το Business Calendar. Με κάλυψε και με το παραπάνωκαι στο τέλος το αγόρασα.

Θα δοκιμάσω και το awesome note από περιέργεια.

Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν το εχω καταλάβει.

Τι παραπάνω δίνει το business calendar?

Παραμετροποίηση σε μεγάλο βαθμό, βολική/πρακτική εμφάνιση, συγχρονισμός με gmail/hotmail/haxsync, αυτά είναι που ψάχνω εγώ. Τα περισσότερα τα δίνουν όλα οπότε "παραπάνω" δεν νομίζω να δίνει κάτι, διαφέρουν στο τρόπο που τα δίνουν και φυσικά εν τέλη είναι προσωπικά γούστο του καθενός :-)

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ρίξε του μια ματιά.

Παραμετροποίηση σε μεγάλο βαθμό, βολική/πρακτική εμφάνιση, συγχρονισμός με gmail/hotmail/haxsync, αυτά είναι που ψάχνω εγώ. Τα περισσότερα τα δίνουν όλα οπότε "παραπάνω" δεν νομίζω να δίνει κάτι, διαφέρουν στο τρόπο που τα δίνουν και φυσικά εν τέλη είναι προσωπικά γούστο του καθενός :-)

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ρίξε του μια ματιά.

Σε ευχαριστώ σοφέ. Την έβαλα να δω τι παίζει

Θοδωρής

Γνωριζετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το Aldiko για αναγνωση Βιβλιων σε κινητο με λειτουργικο android?Και αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να περναω βιβλια στο κινητο μου..Στα ελληνικα παντα...(και δωρεαν..)Ζητάω πολλα?:cry:

Γνωριζετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το Aldiko για αναγνωση Βιβλιων σε κινητο με λειτουργικο android?Και αν οχι υπαρχει καποιος τροπος να περναω βιβλια στο κινητο μου..Στα ελληνικα παντα...(και δωρεαν..)Ζητάω πολλα?:cry:

Το Aldiko θεωρείται απ'τα καλύτερα και είναι δωρεάν... δεν παίζει στο κινητό σου;

Πριν 6 μήνες περίπου έψαχνα και εγώ μια εφαρμογή με calendar γιατί δεν μου άρεσε το s-planner. Δοκίμασα aCalendar,Business Calendar και Calengoo (το συγκεκριμένο στα γρήγορα όμως για να προλάβω το refund σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν σχολιάζω καν το γεγονός ότι δεν έχει free version...). Για να μην τα πολυλογώ κατέληξα στο Business Calendar (απο το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος) και λίγο καιρό αργότερα εγκατέστησα και το Awesome Note (πρόταση του v@gelis) με το οποίο πλέον είμαι υπέρ καλυμμένος. Ελπίζω να βοήθησα.

Ευχαριστώ φίλε. Μια ερώτηση αυτά που ανέφερες χρησιμοποιούν την default ειδοποίηση του s-planner όπως κάνει το acalendar ή έχουν τα δικά τους notifications?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας