alex61 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπέρα,ψάχνω μια καλή εφαρμογή ώστε να φτιάξω και να βλέπω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της σχολής μου,έχετε να μου προτείνετε κάποια?(σαν το icalc περίπου,τέτοια φάση δηλαδή) My Class Schedule, το έχω και το έχω μεταφράσει κι' όλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 υπάρχει εφαρμογή που να δημιουργεί rar αρχεία ευχαριστω Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 υπάρχει εφαρμογή που να δημιουργεί rar αρχεία ευχαριστω Αν και δεν δημιουργεί rar μπορεί να τα ανοίξει, ενώ υποστηρίζει πολλά άλλα formats. Το χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.zdevs.zarchiver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 υπάρχει εφαρμογή που να δημιουργεί rar αρχεία ευχαριστω Αν ψάξεις στο market θα δεις ότι υπάρχουν κάποιες που κάνουν zip. Δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί αυτό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 zip με κωδικό free; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Thesaurus που να υποστηρίζει ελληνικά υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzik Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα προβολής powerpoint που να υποστηρίζει ήχο και βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδια μου εχουν συγκεντρωθει παρα πολλα passworld/κωδικοι και στο τελος θα τους ξεχασω.Υπαρχει καμια εφαρμογη να τα εχω συγκενρτωμενα/νοικοκυρεμενα ολα μαζι? Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδια μου εχουν συγκεντρωθει παρα πολλα passworld/κωδικοι και στο τελος θα τους ξεχασω.Υπαρχει καμια εφαρμογη να τα εχω συγκενρτωμενα/νοικοκυρεμενα ολα μαζι? Απλό, καλό και δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Απλό, καλό και δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass καλησπερα και χρονια πολλα υπαρχη καμια εφαρμογη σαν τη double check που ειχα στο iphone 4s και τωρα εχω το galaxy s3. ειναι για να σου λεει το νουμερο σε ποιο παροχο ανηκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ποια είναι η γνώμη σας για το polaris office 4; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Όσοι ενδιαφέρονται για εφαρμογή σημειώσεων-υπενθυμίσεων, η Google δημοσίευσε χθες το Keep. Δωρεάν, απλό, καλοσχεδιασμένο και με συγχρονισμό με Google Drive. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Όσοι ενδιαφέρονται για εφαρμογή σημειώσεων-υπενθυμίσεων, η Google δημοσίευσε χθες το Keep. Δωρεάν, απλό, καλοσχεδιασμένο και με συγχρονισμό με Google Drive. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep Όντως φαίνεται ενδιαφέρον. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Gnotes που συγχρονίζει με το Gmail. Πιστεύεις ότι προσφέρει κάτι περισσότερο ως εφαρμογή το Keep; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Όσοι ενδιαφέρονται για εφαρμογή σημειώσεων-υπενθυμίσεων, η Google δημοσίευσε χθες το Keep. Δωρεάν, απλό, καλοσχεδιασμένο και με συγχρονισμό με Google Drive. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep Το πότε θα την καταργήσει (και αυτή) το ξέρουμε; Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές όπου η google βγάζει μια εφαρμογή και μετά από κάμποσο καιρό την σταματάει αφήνοντας ξεκρέμαστους χιλιάδες χρήστες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzik Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα προβολής powerpoint που να υποστηρίζει ήχο και βίντεο; HELP!!!:!: Ήδη έχω δοκιμάσει έξι προγράμματα και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 HELP!!!:!: Ήδη έχω δοκιμάσει έξι προγράμματα και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη! Έχεις δοκιμάσει το presentations της softmaker? Θεωρείται από τα καλά. Ψάξε το στο play. Έχει και δοκιμαστική έκδοση. Εναλλακτικά αν θες ανέβασε κάπου ένα ppt με ήχο και βίντεο και δώσε εδώ το Λίνκ να τσεκάρω ότι αναπαράγει βίντεο και ήχο. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Απλό, καλό και δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass Είναι αποδεδειγμενα ασφαλές ή θα ψαχνόμαστε μετά από λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzik Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Έχεις δοκιμάσει το presentations της softmaker? Θεωρείται από τα καλά. Ψάξε το στο play. Έχει και δοκιμαστική έκδοση. Εναλλακτικά αν θες ανέβασε κάπου ένα ppt με ήχο και βίντεο και δώσε εδώ το Λίνκ να τσεκάρω ότι αναπαράγει βίντεο και ήχο. Δυστυχως το εχω δοκιμασει και αυτο! Αν βρω καποιο τροπο θα ανεβασω ενα απλο αρχειο που εφτιαξα για δοκιμη. Ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Είναι αποδεδειγμενα ασφαλές ή θα ψαχνόμαστε μετά από λίγο; Υπάρχει και για desktop το keepass. Είναι αξιόπιστο, άλλωστε αν προσέξεις στις άδειες που ζητάει η εφαρμογή, δεν υπάρχει το ίντερνετ. Οπότε δεν μπορεί να στείλει κάπου τα δεδομένα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Υπάρχει και για desktop το keepass. Είναι αξιόπιστο, άλλωστε αν προσέξεις στις άδειες που ζητάει η εφαρμογή, δεν υπάρχει το ίντερνετ. Οπότε δεν μπορεί να στείλει κάπου τα δεδομένα σου. Εγώ χρησιμοποιώ το Lastpass εδώ και χρόνια. Και στο pc και στο κινητό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ρε παιδιά έχω μια απορία, αμα ξεχάσεις το master password σε αυτά τα προγράμματα τι γίνεται? επίσης δεν χακάρονται με τίποτα ώστε να σου βρούν τους κωδικούς ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ρε παιδιά έχω μια απορία, αμα ξεχάσεις το master password σε αυτά τα προγράμματα τι γίνεται? επίσης δεν χακάρονται με τίποτα ώστε να σου βρούν τους κωδικούς ? Θα κάνεις ένα νέο email που θα χρησιμοποιείς αποκλειστικά για την υπηρεσία. Ό κωδικός να είναι κάτι σύνθετο, που να το θυμάσαι όμως. Το Lastpass έχει και επιλογή να σου δημιουργεί αυτόματα κωδικό για νέα site που εγγράφεσαι. Από τότε που μου χακαραν το βασικό gmail account χρησιμοποιώ μοναδικό κωδικό για κάθε site όπου χρειάζεται εγγραφή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το Lastpass εδώ και χρόνια. Και στο pc και στο κινητό. Δεν είναι δωρεάν όμως. Εγώ στο PC χρησιμοποιώ χρόνια το password depot και δεν το αλλάζω με τίποτα. Όμως η έκδοση για Android δεν είναι καλή. Βασικά το keepass με βολεύει γιατί μόλις μπαίνω σε έναν κωδικό, δημιουργεί στη notification bar δύο συντομεύσεις, μία για το username και μία για το password, πάνω στις οποίες μπορείς να πατήσεις και να τις αντιγράψεις, ώστε να συμπληρώσεις τα αντίστοιχα πεδία στον browser ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλεις να κάνεις login. Δοκίμασα και άλλες εφαρμογές αυτού του είδους, αλλά καμία δεν ήταν τόσο βολική. Το last pass το κάνει αυτό; Πως δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δεν είναι δωρεάν όμως. Εγώ στο PC χρησιμοποιώ χρόνια το password depot και δεν το αλλάζω με τίποτα. Όμως η έκδοση για Android δεν είναι καλή. Βασικά το keepass με βολεύει γιατί μόλις μπαίνω σε έναν κωδικό, δημιουργεί στη notification bar δύο συντομεύσεις, μία για το username και μία για το password, πάνω στις οποίες μπορείς να πατήσεις και να τις αντιγράψεις, ώστε να συμπληρώσεις τα αντίστοιχα πεδία στον browser ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλεις να κάνεις login. Δοκίμασα και άλλες εφαρμογές αυτού του είδους, αλλά καμία δεν ήταν τόσο βολική. Το last pass το κάνει αυτό; Πως δουλεύει; Στο κινητό εκτός από το app, περνιέται και ως keyboard. Όταν θες να βαλεις ένα app το επιλέγεις από το ΙΜΕ switcher και αναγνωρίζει το site που είσαι και μπορεί να σου κάνει autofill. Δε φαίνεται τόσο βολικό στο κινητό όσο αυτό που λες, αλλά στο κινητό το χρησιμοποιώ πολύ λίγο εγώ. Το είχα στο pc χρόνια και για αυτό έχω περάσει και το app στο κινητό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Στο κινητό εκτός από το app, περνιέται και ως keyboard. Όταν θες να βαλεις ένα app το επιλέγεις από το ΙΜΕ switcher και αναγνωρίζει το site που είσαι και μπορεί να σου κάνει autofill. Δε φαίνεται τόσο βολικό στο κινητό όσο αυτό που λες, αλλά στο κινητό το χρησιμοποιώ πολύ λίγο εγώ. Το είχα στο pc χρόνια και για αυτό έχω περάσει και το app στο κινητό. Θα το δοκιμάσω να δω αν είναι το ίδιο βολικό. Πάντως ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ. Εκεί θα πέσει κόψιμο από το firewall! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts