mertaghon2 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Ισως να μην υποστηριζεται ο tegra ακομα αλλα δεν ξερω.Οριστε και αυτα που σου ειπα στο galaxy s παιζουν τελεια πωωω τι παιχνιδάρες είναι τούτες??!!!!:p πάω να τις βρω! αα παιδιά βρήκα quake3 αρενα για ανδροιδ...,μέτριος χειρισμός αλλά ακριβώς το παιχνίδι που παίζαμε παλία..ρίχτε μια ματιά,έχει ψωμί:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 δοκιμαστε το!!! http://gamesoulstudio.blogspot.com/2010/07/radio-ball-3d.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 πωωω τι παιχνιδάρες είναι τούτες??!!!!:p πάω να τις βρω! αα παιδιά βρήκα quake3 αρενα για ανδροιδ...,μέτριος χειρισμός αλλά ακριβώς το παιχνίδι που παίζαμε παλία..ρίχτε μια ματιά,έχει ψωμί:) υπαρχει και το quake 2 αλλα δε λεει ετσι οπως ειναι ο χειρισμος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ερωτηση!! γιατι δεν μπορω να βρω τα παιχνιδια τις gameloft!? το gameboid το εχετε περασει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ερωτηση!! γιατι δεν μπορω να βρω τα παιχνιδια τις gameloft!? το gameboid το εχετε περασει?? Τα παιχνίδια της gameloft μπορείς να τα αγοράσεις μόνο από το site της Gameloft, λίγα υπάρχουν και στο Market. Το Gameboid το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ναι μολις το κοιταξα στο gameloft site!! το gameboid εχει μεγαλη ποικιλια απο τα παλια games!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ναι μολις το κοιταξα στο gameloft site!! το gameboid εχει μεγαλη ποικιλια απο τα παλια games!? Το Gameboid είναι emulator του Game Boy Advance που σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια του. Κατεβάζεις τα παιχνίδια (rom) που έχουν κατάληξη .gba και, τα βάζεις σε κάποιο φάκελο στην SD και τα τρέχεις μέσα από το Gameboid. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Υπάρχει καποιο μέρος στο οποίο να μπορώ να κατεβάσω ολόκληρα παιχνιδια και όχι demo? Αν ναι ποιο? Ας μου στείλει κάποιος p.m. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το android market ή αν δε θες τα free (που πολλά είναι full) μπορείς να βάλεις το market enabler (αν είσαι root) και να τα αγοράσεις κανονικά. Διαφορετικά, συζήτηση για σπασμένο λογισμικό δεν επιτρέπεται στο forum! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 αυτό παιδιά : https://market.android.com/details?id=com.playcreek.DeathWorm&feature=search_result είναι πραμγατικά πολύ ωραίο game για να σκοτώσεις το χρόνο σου, έχεις ένα σκουλήκι κάτω από το έδαφος και πηδάς στην επιφάνεις και τρως από ανθρώπους μέχρι τανκς και ελικόπτερα :lol::lol: Το Gameplay δεν αλλάζει αλλά δεν είναι καθόλου βαρετό, είναι και σε προσφορά από τι γράφει στην περιγραφή! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daronoallos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 παιδια εχω λιωσει το Yoo Ninja!!οποιος ξερει καποιο παρόμοιο ας μου πει διοτι το εχω τερματίσει 3 φορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Πρέπει να κρατήσεις τα: /data/data/com.rovio.angrybirds/files/highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirds/files/settings.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/settings.lua Φρόντισε να έχεις παίξει τουλάχιστον μια πίστα στην άλλη συσκευή πριν "σπρώξεις" τα save. Επίσης, τα αρχεία θα φανούν μόνο με Root Explorer ή μέσω ADB. Έκανα την παραπάνω διαδικασία, γιατί είχα εγκαταστήσει το angry birds Rio πριν βγει στο μάρκετ, και το έσβησα για να το εγκαταστήσω ξανά, ώστε να έχω τα updates. Έκανα overwrite τα παραπάνω αρχεία, αλλά όταν πήγα να ανοίξω την εφαρμογή, πήγε να φορτώσει και πριν μπει εκεί που φαίνονται οι πίστες, έκλεινε. Ξανά από την αρχή... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Έκανα την παραπάνω διαδικασία, γιατί είχα εγκαταστήσει το angry birds Rio πριν βγει στο μάρκετ, και το έσβησα για να το εγκαταστήσω ξανά, ώστε να έχω τα updates. Έκανα overwrite τα παραπάνω αρχεία, αλλά όταν πήγα να ανοίξω την εφαρμογή, πήγε να φορτώσει και πριν μπει εκεί που φαίνονται οι πίστες, έκλεινε. Ξανά από την αρχή... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Γιατί να παιδευτείς έτσι, αφού το Titanium Pro κρατάει πλήρες backup... τουλάχιστον το Rio είναι πολύ εύκολο, το τελείωσα σε λίγες μέρες.... Τώρα μου μένουν 2 πίστες στο Seasons... η μουσική μ'έχει στοιχειώσει!!! Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Να σας προτεινω κι'εγω ενα πολυ εξυπνο παιχνιδι 3d που θα σας αρεσει στην αρχη, αλλα....θα σας ταλαιπωρησει μετα απο καποιες πιστες (αυτο ειναι και το νοημα ενος παιχνιδιου αλλωστε). ονομαζεται amtalee. Μετακινεις μια 3d κολονα με το δαχτυλο σου, με σκοπο να την τοποθετησεις σε μια τρυπα για να βγαλεις την πιστα. στην αρχη ειναι ευκολο αλλα μετα απο καποιες πιστες δυσκολευει και γινεται πιο ωραιο. Το παιχνιδι δεν ειναι δωρεαν αλλα αξιζει για οποιον ενδιαφερεται. ενα βιντεο για να το δειτε ειναι εδω : η εφαρμογη ειναι αυτη : http://www.appbrain.com/app/amtalee/com.frosteam.amtalee υπαρχει και στο market σαν amtalee lite και ειναι Δωρεαν για οποιον θελει να την δοκιμασει. εδω ειναι η δωρεαν εκδοση : http://www.appbrain.com/app/amtalee-lite/com.frosteam.amtalee.lite πολυ ωραιο παιχνιδι το τερματισα δυσκολευτικα πολυ στο 53ο επιπεδο αλλα τελικα τα καταφερα. κανενα αλλο παρομοιο παιχνιδι γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 πολυ ωραιο παιχνιδι το τερματισα δυσκολευτικα πολυ στο 53ο επιπεδο αλλα τελικα τα καταφερα. κανενα αλλο παρομοιο παιχνιδι γνωριζει κανεις? Παρομοιας φιλοσοφιας παιχνιδι ειναι το Nintaii αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι paid app. :X Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Παρομοιας φιλοσοφιας παιχνιδι ειναι το Nintaii αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι paid app. :X ευχαριστω αλλα επειδη δεν γνωριζω τι σημαινει paid app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 paid application = πληρωμένη εφαρμογή.. δλδ πληρώνεις για να το αποκτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 paid application = πληρωμένη εφαρμογή.. δλδ πληρώνεις για να το αποκτήσεις απο που μπορω να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 απο που μπορω να το αγορασω? από εδώ λογικά... http://www.mobigloo.com/nintaii/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Γιατί να παιδευτείς έτσι, αφού το Titanium Pro κρατάει πλήρες backup... τουλάχιστον το Rio είναι πολύ εύκολο, το τελείωσα σε λίγες μέρες.... Τώρα μου μένουν 2 πίστες στο Seasons... η μουσική μ'έχει στοιχειώσει!!! Ναι, δεν θα μου παρει πολυ παλι να τελειωσω τα δυο πρωτα, μικρο το κακο! :) -Το Stupid Zombies εφτασε τα 480 levels με το τελευταιο update, πανω που το ειχα τελειωσει. Απορω ποσα θα φτασουν! Αν το ειχα παθει το παραπανω σε αυτο το παιχνιδι, το εγκεφαλικο δεν θα'ταν μακρια... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 από εδώ λογικά... http://www.mobigloo.com/nintaii/ αυτο λεει για blackberry τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 παιδεια απο παιχνιδια εγω κολησα με το dungeon hunter, με το parkour:roof ride, με το drag racing, με το super k.o. boxing και φυσικα με το κορυφαιο για εμενα παιχνιδι angry birds........!!!! και αν γινετε παιδεια να με βοηθησετε λιγο!!!!!! γιατι τωρα στην market δεν μπορω να δω τις εφαρμογες επι πληρωμης και αν γινετε να μου πειτε τι επαθε η market δεν μπορω να δω τις νεες εφαρμογες μονο τις κορυφεες και δεν ξερω γιατι με βγαζει αναγκαστικο κλεισημο συνεχεια......!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 παιδεια απο παιχνιδια εγω κολησα με το dungeon hunter, με το parkour:roof ride, με το drag racing, με το super k.o. boxing και φυσικα με το κορυφαιο για εμενα παιχνιδι angry birds........!!!! και αν γινετε παιδεια να με βοηθησετε λιγο!!!!!! γιατι τωρα στην market δεν μπορω να δω τις εφαρμογες επι πληρωμης και αν γινετε να μου πειτε τι επαθε η market δεν μπορω να δω τις νεες εφαρμογες μονο τις κορυφεες και δεν ξερω γιατι με βγαζει αναγκαστικο κλεισημο συνεχεια......!!!! Έχεις κάνει ρουτ και χρησιμοποιείς market enabler; Είναι ο μόνος τρόπος. Αν ναι, τότε δοκίμασε να κάνεις clear data/cache και κανά reboot πάντα βοηθάει! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Έχεις κάνει ρουτ και χρησιμοποιείς market enabler; Είναι ο μόνος τρόπος. Αν ναι, τότε δοκίμασε να κάνεις clear data/cache και κανά reboot πάντα βοηθάει! Εχω κανει root....... Οσο για το market enabler οφειλω να πω δν ξερω τι ειναι......... Το reboot τι ειναι και πως το κανω...???????!!!( ειμαι κατοχος χ8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Εχω κανει root....... Οσο για το market enabler οφειλω να πω δν ξερω τι ειναι......... Το reboot τι ειναι και πως το κανω...???????!!!( ειμαι κατοχος χ8) Το reboot είναι η επανεκίνηση του κινητού σου. Το κλείνεις (τελείως) και το ανοίγεις δηλαδή. Επειδή οι εφαρμογές επι΄πληρωμή είναι διαθέσιμες σε λίγες χώρες - και όχι στην Ελλάδα - χρησιμοποιόντας το, κοροϊδεύεις το κινητό ότι είσαι σε άλλη χώρα (π.χ. US) και σου δείχνει τις επί πληρωμή. Το εγκαθιστάς πας στο settings list και κράτα το US t-mobile πατημένο και μετά fake this provider now. Μετά ξανάμπες μάρκετ και ψάξε για επιπληρωμή εφαρμογή και θα στην δείξει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts