Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

υπαρχει τροπος να γινει back up το bbtan σε λογαριασμο; (google/facebook)

Τι ρεκόρ έχεις;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τιποτα σημαντικο. 140 τωρα.

αλλα καθε φορα που φλασαρω ρομ το ξεκιναω απ την αρχη και αντε παρε ξανα ολες τις μπαλες

Χτυπησα δωρεαν το laserbreak pro. Φοβερο παιχνιδακι με 120 πιστες

τιποτα σημαντικο. 140 τωρα.

αλλα καθε φορα που φλασαρω ρομ το ξεκιναω απ την αρχη και αντε παρε ξανα ολες τις μπαλες

2f16ce55f3f0cfd28406374e0a773408.jpg :p :p :p

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edit: επειδή τόση ώρα προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία με το δικό μου ρεκόρ στο bbtan και δεν τα έχω καταφέρει να πω ότι εγώ έκανα σκορ 1.009 :D :D :D :D Edited by Johnako

Νομίζω πως έχω πάει και παραπάνω. 213/259 θυμάμαι, χωρις να μαι σίγουρος όμως.

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!

Καλησπέρα,έχετε να προτείνετε κανα παιχνιδάκι κατά προτίμηση offline να περάσει η ώρα;

Εγω λιωνω στο clash royale.Πραγματικα λιωνω....

Αν ψαχνει καποιος clan ελατε στο assasin's greek.

header.jpg

unnamed.jpg

http://cyan.com/wp-content/uploads/Myst-Island-Day.jpg

Ξεκίνησα το realmyst εδώ και 2 μέρες και πραγματικά όλος ο κόσμος του οι γρίφοι του το σκάλωμα που τρως δεν έχουν προηγούμενο. Θα προσπαθήσω να το τελειώσω χωρίς καν να δω κανένα hint και πιστεύω θα μου πάρει αρκετές βδομάδες ίσως και μήνες όπως το βλέπω με τη δυσκολία που έχει.

Για την ώρα τα πάω περίφημα. Κρατάω και φωτογραφίες από από κάθε πράγμα που βρίσκω που χρειάζεται οπότε αν κάποιος το ξεκινήσει και κολλήσει να μου πει να βάλω τις φωτογραφίες σε spoiler. Προσπαθήστε να μην μπείτε καθόλου YouTube ούτε να ψάξετε για βοήθεια. Χθες είχα σκαλώσει καμιά ωρίτσα αλλά με επιμονή και υπομονή βρήκα τη έπρεπε να κάνω. Άψογο παιχνίδι και must για όλους τους φίλους των puzzle παιχνιδιών. Για τους υπόλοιπους θα φάτε μεγάλο ζόρι.

Το link παρακάτω είναι σε sale στα 1.09. Όπως και το riven η συνέχεια του.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.realmyst

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Edited by king2009

Υπάρχει κάτι που να είναι σαν το bomb jack; (το παλιό arcade) όσοι θυμούνται από τους παλιότερους.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τι θα προτείνατε για σκάκι; Έχει πολλές επιλογές βλέπω και σίγουρα θα παίζει πολύ σαβούρα. Έχουμε κάτι δοκιμασμένο;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

header.jpg

unnamed.jpg

http://cyan.com/wp-content/uploads/Myst-Island-Day.jpg

Ξεκίνησα το realmyst εδώ και 2 μέρες και πραγματικά όλος ο κόσμος του οι γρίφοι του το σκάλωμα που τρως δεν έχουν προηγούμενο. Θα προσπαθήσω να το τελειώσω χωρίς καν να δω κανένα hint και πιστεύω θα μου πάρει αρκετές βδομάδες ίσως και μήνες όπως το βλέπω με τη δυσκολία που έχει.

Για την ώρα τα πάω περίφημα. Κρατάω και φωτογραφίες από από κάθε πράγμα που βρίσκω που χρειάζεται οπότε αν κάποιος το ξεκινήσει και κολλήσει να μου πει να βάλω τις φωτογραφίες σε spoiler. Προσπαθήστε να μην μπείτε καθόλου YouTube ούτε να ψάξετε για βοήθεια. Χθες είχα σκαλώσει καμιά ωρίτσα αλλά με επιμονή και υπομονή βρήκα τη έπρεπε να κάνω. Άψογο παιχνίδι και must για όλους τους φίλους των puzzle παιχνιδιών. Για τους υπόλοιπους θα φάτε μεγάλο ζόρι.

Το link παρακάτω είναι σε sale στα 1.09. Όπως και το riven η συνέχεια του.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.realmyst

Απιστευτο παιχνιδι ,και το riven....Δεν μου αρεσει να ψαχνω tips χαλαει ολο το παιχνιδι,,,στο σχολειο οταν πηγαινα εψαχνα να βρω λυσαρια ....:lol::p

android or ios or wm......who cares.....???

Απιστευτο παιχνιδι ,και το riven....Δεν μου αρεσει να ψαχνω tips χαλαει ολο το παιχνιδι,,,στο σχολειο οταν πηγαινα εψαχνα να βρω λυσαρια ....:lol::p

Θα έρθει και η σειρά του riven για την ώρα έχω σκαλώσει καμιά βδομάδα σε ένα σημείο εκεί στο καράβι που βρέχει. Εξαιρετικοι γρίφοι και αρκετά δύσκολο όπως πρέπει να είναι κάθε puzzle παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του και τον gamer.

Θα έρθει και η σειρά του riven για την ώρα έχω σκαλώσει καμιά βδομάδα σε ένα σημείο εκεί στο καράβι που βρέχει. Εξαιρετικοι γρίφοι και αρκετά δύσκολο όπως πρέπει να είναι κάθε puzzle παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του και τον gamer.

Είναι από τα παλιά ιστορικά adventures, γι αυτό. ;)

Αγόρασα ένα παιχνίδι από play store και μου ήρθαν κανονικά τα mails σχετικά με την επιβεβαίωση της αγοράς.

Το θέμα είναι πως δεν κατεβαίνει γιατί περιμένει σύνδεση με WiFi και δεν πρόκειται να συμβεί αυτό για τις επόμενες δύο μέρες.

Πότε μπορώ να ακυρώσω το κατέβασμα, χωρίς να χάσω το παιχνίδι και μου κάνει αυτόματο refund;

Αύριο λήγει και η προσφορά που ήταν.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ωραίο παιχνιδάκι είναι και το forge of empires

Επίσης ψάχνουν για διαχειριστές στο παιχνίδι αυτό.

https://gr0.forgeofempires.com/page/media/news/3244/

https://recruit.innogames.de/foe/gr/index/page/show/apply

Edited by lek88

Πότε μπορώ να ακυρώσω το κατέβασμα, χωρίς να χάσω το παιχνίδι και μου κάνει αυτόματο refund;

Αύριο λήγει και η προσφορά που ήταν.

Για να καταλάβω, θες να κρατήσεις το παιχνίδι και να κάνει refund?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Όχι βρε φίλε!

Έχω αγοράσει το παιχνίδι και κατεβαίνει (ή έτσι θέλω τουλάχιστον) όταν έχεις σύνδεση με WiFi.

Την δεδομένη στιγμή, είχα μόνο σύνδεση με δεδομένα και περίμενε να συνδεθεί σε WiFi.

Αυτό που δεν ήθελα, ήταν να μην πατήσω ακύρωση λήψης και θεωρήσει το store ότι θέλω refund.

Όχι βρε φίλε!

Έχω αγοράσει το παιχνίδι και κατεβαίνει (ή έτσι θέλω τουλάχιστον) όταν έχεις σύνδεση με WiFi.

Την δεδομένη στιγμή, είχα μόνο σύνδεση με δεδομένα και περίμενε να συνδεθεί σε WiFi.

Αυτό που δεν ήθελα, ήταν να μην πατήσω ακύρωση λήψης και θεωρήσει το store ότι θέλω refund.

Δεν κάνει refund αν πατήσεις ακύρωση πριν εγκατασταθεί.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κόλλημα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.famobi.driftcupracing

Παίζει σε online κάτι τέτοιο?

Παίξε κανένα reckless racing η mini motor racing η slingshot racing και άσε αυτή τη χαζομάρα.

Παίξε κανένα reckless racing η mini motor racing η slingshot racing και άσε αυτή τη χαζομάρα.

Και αυτό το παίζεις;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια