Roid_rage Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Χμμ thanks Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Υπάρχει εφαρμογή που σου λέει ποιες εφαρμογές έχουν ενημερωθεί και πότε. Θα την βρω και θα το γράψω Εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.appwatcher Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited April 2, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που σου λέει ποιες εφαρμογές έχουν ενημερωθεί και πότε. Θα την βρω και θα το γράψω Εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anod.appwatcher Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Το ενδιαφέρων σ' αυτή την εφαρμογή είναι ότι σ' ενημερώνει ΚΑΙ για τις εφαρμογές που δεν έχεις αυτή τη στιγμή εγκατεστημένες (έτσι τουλάχιστον γράφει/δείχνει στις εικόνες). Για τους υπόλοιπες δεν βοηθάει και πολύ ως εφαρμογή (δεν χρειάζεται καν να την έχεις εγκατεστημένη) μιας και μπορούμε να τις βλέπουμε και από το Google Play. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Μα, αν τις έχεις εγκατεστημένες, θα πάρεις ειδοποίηση έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι τι γίνεται σε αυτές που θέλεις να παρακολουθείς ενώ τις έχεις απεγκαταστήσει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Ή που τις έχεις εγκατεστημένες από apk επειδή δεν εμφανίζονται στο play store και να παρακολουθείς τα update (π.χ. Facebook messenger lite). Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.ageofempirescastlesiege Απο σήμερα κυκλοφόρησε και για android http://www.techgear.gr/age-of-empires-castle-siege-android-120027/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Πολλα παιχνιδια βλεπω σε προσφορα, κυριως puzzle Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Γεια σας, ξέρετε κάποιο παιχνίδι παρόμοιο με το vector?? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Έχει κανείς υπόψη το lumino city που είναι σε προσφορά; λέει για χειροποίητα σκηνικά κλπ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Έχει κανείς υπόψη το lumino city που είναι σε προσφορά; λέει για χειροποίητα σκηνικά κλπ Εξαιρετικό μοναδικό παιχνίδι. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Thanks, το σκέφτομαι για τα 3€ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Υπαρχει καποιο παιχνιδι που να θυμιζει εστω και λιγο το diablo; Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Υπαρχει καποιο παιχνιδι που να θυμιζει εστω και λιγο το diablo; Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Titan Quest. Με πολύ δόση ελληνικής μυθολογίας. Ps. Φυσικά αναφέρομαι πως μοιάζουν στον τρόπο παιχνιδιού. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Θυμάται κανείς πώς λέγεται ένα παιχνίδι που είχες στο deck σου διάφορα τέρατα τα οποία εξελίσσονταν όσο πιο πολλές ίδιες κάρτες είχες; Υπήρχαν κάρτες με φωτιά, grass, δηλητήριο, νερό και τις συνδυαζες για να σχηματίσεις μπάλες που τις πεταγες με swype σε τέρατα είτε σε "dungeons" είτε συνεργατικά σε raid. Όσοι θα το έχουν παίξει, θα έχουν καταλάβει ποιό λέω. Δεν θυμάμαι το όνομα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιχνίδι στυλ magic the gathering περιγράφεις, έχει πολλά παρόμοια. Sent from my SM-G955F Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Το βρήκα χάρη στο αρχείο που κρατάει το Google Play. Hellfire: The summoning λεγόταν. Μάλιστα, απ ο,τι είδα για κάποιο λόγο σε συσκευές με 6.0 και 7.0 δεν λειτουργεί, το είχα στο Note παλιά με 5.1. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Τελείωσα το εξαιρετικο Syberia 2 επιτέλους και είμαι έτοιμος για το 3 που θα παίξω στον υπολογιστή. Επισης ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι που λέγετε drawtopia τέλος και αυτό και είμαι τέταρτος στη συνολική κατάταξη παγκοσμίως. Ξεκινήστε το και πιστέψτε με θα κολλήσετε σίγουρα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Το έχεις κάψει το νοτελι λέμε..... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Το έχεις κάψει το νοτελι λέμε..... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Best κινητό ever χαίρεσαι να το δουλεύεις. Να δεις περσι για κάνα δίμηνο κάψιμο με tap titans και συνέχεια στο φορτιστη κατακαλοκαιρο να μην καταλαβαίνει τίποτα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Παιζει κανεις Clash of Royale; Δεν μπορω να βρω ενα καλο clan να μπω,να ειναι ενεργο και να κανουν donate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Παιζει κανεις Clash of Royale; Δεν μπορω να βρω ενα καλο clan να μπω,να ειναι ενεργο και να κανουν donate. Παναγιώτη πόσα τρόπαια είσαι? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Παναγιώτη πόσα τρόπαια είσαι? Λιγα ειμαι ακομα...καπου 1480 Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Λιγα ειμαι ακομα...καπου 1480 Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι λίγα ακόμη. Ανέβα στα 2500 και αν θες πολύ ευχαρίστως να ρθεις σε μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε γεμάτοι και δεν μπορώ να διώξω απ τους τελευταίους μας για να βάλω εσένα. Έχουν 2500+ Edited May 1, 2017 by pagiotis Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ε καλα ναι φυσικα.Δεν ζητησα κατι τετοιο... Κατι στα μετρα μου ψαχνω και στο μελλον βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zenstudios.StarWarsPinball Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts