mol Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 real racing 3 επαιζα καποτε. αρκετα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εγώ παίζω NFS No Limit αυτή την περίοδο, που είναι δωρεάν. Πολύ καλό, αλλά είναι σαν να έχω πέσει σε pay wall αυτή τη στιγμή, έχω αναβαθμίσει πάρα πολλά αμάξια και έχω τερματίσει πολλά events, αλλά πλέον η πρόοδος είναι πάαααρα πολύ αργή για να ανέβω level, να αναβαθμίσω κι άλλο αμάξια για να ξεκλειδώσω πίστες κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το καλύτερο racing της gameloft. Το έχω τερματίσει από το 2012 με το ταπεινό Huawei ideos x5 pro στο 100% χωρίς cheat. Άνετα το ξανά παίζω. Άσε ρε Κινγκ , πλάκα κάνεις. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Άσε ρε Κινγκ , πλάκα κάνεις. Όχι ρε σοβαρά το είχα λιώσει τότε και δεν κολλούσε και καθόλου. Εδώ έλιωσα το San andreas στο note 3 με 46 ώρες στο 98% έχω και screenshot αν δεν πιστεύει κάποιος. Edited November 21, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 real racing 3 επαιζα καποτε. αρκετα καλο Το ΜΟΝΟ ρεαλιστικό παιχνίδι αυτοκινήτου. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumpgames.RealSteel άντεξα να το παίξω 5 λεπτά το πολύ . ωραίο αλλά εντάξει 1 λεπτό παιχνιδιού και μετά κουραστικό loading . πρώτη φορά συνάντησα παιχνίδι με τόσο loading . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγω το άφησα γιατί είναι όμοιο με ενα σωρο άλλα και όπως όλα γίνεται δύσκολο σε κάποια φάση για να πληρώσεις... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Έχετε να προτείνετε κάνα καλό strategy (όχι σαν clash of clans κλπ φάση mafia wars στο Facebook όσοι έχουν παίξει)ή κάτι σε civilization.. Edited November 23, 2015 by Sdouze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αξιζει το football manager 16;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δεν θυμάμαι αν το έχω ξανά αναφέρει. Bomber Friends!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τι προτιμάτε drag racing ή csr racing ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πολυ καλες προσφορες παιχνιδιων: http://www.androidpolice.com/2015/11/27/black-friday-app-and-game-sales-roundup-updated-continuously/ Χτυπησα Leo's Fortune και το σκεφτομαι και για Kingdom rush origins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Τα έχω παρατήσει όλα. Έχω καεί με το world of tanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πολυ καλες προσφορες παιχνιδιων: http://www.androidpolice.com/2015/11/27/black-friday-app-and-game-sales-roundup-updated-continuously/ Χτυπησα Leo's Fortune και το σκεφτομαι και για Kingdom rush origins Μην το σκέφτεσαι, τρομερό παιχνίδι. Η αγαπημένη μου σειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μην το σκέφτεσαι, τρομερό παιχνίδι. Η αγαπημένη μου σειρά Το χτύπησα και το Kingdom rush. Το Frontiers μου αρεσε αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Sticker tennis το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πολυ καλες προσφορες παιχνιδιων: http://www.androidpolice.com/2015/11/27/black-friday-app-and-game-sales-roundup-updated-continuously/ Χτυπησα Leo's Fortune και το σκεφτομαι και για Kingdom rush origins Δεν ξέρω όταν το έγραψες αν ήταν σωστά... αλλά τώρα είναι αλλά αντί άλλων οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν ξέρω όταν το έγραψες αν ήταν σωστά... αλλά τώρα είναι αλλά αντί άλλων οι τιμές. Τα περισσότερα ήταν σε έκπτωση μόνο για τις 27 Νοεμβρίου. Μερικά κράτησαν την έκπτωση και για σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Τα έχω παρατήσει όλα. Έχω καεί με το world of tanks! ποιο από όλα ? Στο play store έχει πολλές εκδόσεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν το ήξερα. World of tanks blitz νομίζω. Το αυθεντικό πρέπει να είναι, όπως το κλασικό. Δεν έχει όλα τα άρματα, αλλά έχει αρκετά. Δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται υπομονή. Θυμήθηκα τον στρατό, που θα πάει, θα το ξεκλειδώσω το Leo. Κρίμα που δεν έχει 1Α5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται το fatallity στο mortal kombat? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δοκιμάστε το tap Titan. Θα φάτε τρελό κόλλημα σας το εγγυομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Tρία παιχνιδάκια που κατέβασα τώρα τελευταία... Racing in Car Πραγματική οδήγηση , όχι αγώνες κ.λ.π Προσπαθείς να μην τρακάρεις... απλά SouzaSim Ότι λέει ο τίτλος... σούζα και πάλι σούζα :lol: Ελληνική εφαρμογή πολύ ρεαλιστική , όποιος έχει άποψη από το "σπορ" θα το καταλάβει αμέσως ;) Zombie νεκρός στόχο First person Shooter , πολύ καλά γραφικά - ήχος Edited November 30, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Hitman: Sniper το έχει κανείς παιδιά ? οπότε πατάω στο options με πετάει έξω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Το the inner world 75%μειον στα 99 λεπτά. Το τσιμπησα. Στυλ machinarium. Edited December 3, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts