Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Πολλά αυτοκίνητα δεν βλέπω όμως

Δεν το έχω τσεκάρει ακόμη. Σήμερα το βράδυ θα το κατεβάσω. Σιγά σιγά προστίθενται περισσότερα αυτοκίνητα. Πάντως, από το βιντεάκι που είδα, έχει τη φάση του!

Όντως έχει φάση...

Τραβάς λίγο το χειρόφρενο και μπαίνεις ''πόρτες'' άνετα...:lol:

Στο Android ακόμη δεν έχει έρθει η νέα έκδοση που φαίνεται στο βιντεάκι που ανέβασα. Δεν ξέρω αν έχει έρθει στο iOS, αλλά θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω αυτό το Mustang!!

Δε γινεται πολυ δυσκολο σε καποια φαση ομως; Η κλασικη συνταγη, αυτο το να γινεται πολυ δυσκολο συν η "ενεργεια" που τελειωνει και πρεπει να περιμενεις να γεμισει ωστε να παιζεις συνεχεια, για να βαλεις λεφτα στο παιχνιδι

Αυτό που μπορείς να κάνεις για την ενέργεια,αλλά και για να κάνεις τις αναβαθμίσεις γρήγορα,είναι να προχωράς το ρολόι του κινητού ;);)

Παντως γινεται πολυ δυσκολο και πρεπει να μαζευεις λιγα λιγα λεφτα απο τις ηττες, δε γινεται δουλεια ετσι. Και σου εχει μονο ενα μπονους εκει περα, το duel fight, ετσι για το ξεκαρφωμα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

παιδιά για να μην κατεβάζω 1.5giga τσάμπα .

το fifa 15 έχει σαν το 14 αγορά μέσα για να παίζεις και offline???

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά για να μην κατεβάζω 1.5giga τσάμπα .

το fifa 15 έχει σαν το 14 αγορά μέσα για να παίζεις και offline???

Ποσο θα θελα να ηταν offline το fifa 15, σαν το 14!

Αλλα μαλλον δεν ειναι, θελει συνεχεια νετ!

Αν κανω λαθος, διορθωστε με.

Τελικα κανενα καλο παιχνιδι με γριφους, δωρεαν, δεν υπαρχει;

Ολοκαίνουριο ελληνικό παιχνίδι λεκτικών γρίφων: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pegasoft.games.pazlakia&hl=el

:p

Από χειρισμό πως τα πάει? Αγόρασα προχθές το power ping pong της chillingo αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο χειρισμός του.

Στα 49λεπτα το πανέμορφο God of Light HD. Πανέξυπνο και μοναδικό στο χειρισμό του. Τέλεια μουσική.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playmous.godoflightHD

Edited by king2009

Από χειρισμό πως τα πάει? Αγόρασα προχθές το power ping pong της chillingo αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ο χειρισμός του.

Στα 49λεπτα το πανέμορφο God of Light HD. Πανέξυπνο και μοναδικό στο χειρισμό του. Τέλεια μουσική.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playmous.godoflightHD

να σου πω την αλήθεια ενώ πάνω κάτω είναι ο ίδιος χειρισμός είναι τόσο καλογραμμένη η εφαρμογή που παίζει πολύ άνετα και δεν με δυσκόλεψε όσο το power ping pong .

[sIGPIC][/sIGPIC]

να σου πω την αλήθεια ενώ πάνω κάτω είναι ο ίδιος χειρισμός είναι τόσο καλογραμμένη η εφαρμογή που παίζει πολύ άνετα και δεν με δυσκόλεψε όσο το power ping pong .

Θα το ρίξω μια αγορά θα το δοκιμάσω να δω πως πάει και αν είναι θα το κρατήσω. Το power ping pong λίγο το έπαιξα απλά δεν μου καθησε καλά ο χειρισμός ενώ τα γραφικά και το περιβάλλον είναι πανέμορφο οπτικά.

Ολοκαίνουριο ελληνικό παιχνίδι λεκτικών γρίφων: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pegasoft.games.pazlakia&hl=el

:p

thanks για την ενημερωση. Καλο φαινεται, αλλα σιγουρα μικρα παιδια δεν νομιζω να ξερουν τις απαντησεις στα περισσοτερα...

Τι γινεται ρε παιδια με μερικα παιχνιδια που γραφουν οτι δεν ειναι συμβατα με το κινητο?Θελω να αγορασω το rayman jungle run και με γραφει στο note 3 οτι δεν ειναι συμβατο.Το ιδιο και με το need for speed most wanted/dead space την προηγουμενη βδομαδα.Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?Και το jungle run και τα need for speed most wanted/dead space παιζουν μια χαρα στο note 3 μιας και παντα δοκιμαζω πρωτου αγορασω ενα παιχνιδι για να δω αν αξιζει για αγορα.Υπαρχει λυση η μερικοι developers μας ωθουν αυτοματως στο να κατεβασουμε τα συγκεκριμενα παιχνδια?

Τι γινεται ρε παιδια με μερικα παιχνιδια που γραφουν οτι δεν ειναι συμβατα με το κινητο?Θελω να αγορασω το rayman jungle run και με γραφει στο note 3 οτι δεν ειναι συμβατο.Το ιδιο και με το need for speed most wanted/dead space την προηγουμενη βδομαδα.Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?Και το jungle run και τα need for speed most wanted/dead space παιζουν μια χαρα στο note 3 μιας και παντα δοκιμαζω πρωτου αγορασω ενα παιχνιδι για να δω αν αξιζει για αγορα.Υπαρχει λυση η μερικοι developers μας ωθουν αυτοματως στο να κατεβασουμε τα συγκεκριμενα παιχνδια?

Εγώ το έχω το έχω αγορασμένο και λειτουργεί μια χαρά στο Note. Μάλλον λόγω της custom rom που έχεις το παρουσιάζει μη συμβατό;

Εγώ το έχω το έχω αγορασμένο και λειτουργεί μια χαρά στο Note. Μάλλον λόγω της custom rom που έχεις το παρουσιάζει μη συμβατό;

Είμαι με CM ίσως να φταίει αυτό. Και πάλι σαν NOTE 3 μου το δείχνει στο playstore. Είναι αλλαγμενο και το dpi πιθανώς να φταίει αυτό και όχι η CM.

Είμαι με CM ίσως να φταίει αυτό. Και πάλι σαν NOTE 3 μου το δείχνει στο playstore. Είναι αλλαγμενο και το dpi πιθανώς να φταίει αυτό και όχι η CM.

Γι αυτό κράτα το έτσι όπως το έχεις. Στο android δεν υπάρχουν αδιέξοδα! :lol:

Αν έχεις κάνει root υπάρχει ένα module για το xposed framework που λέγεται Play Store Fixes και κάνει όλες τις εφαρμογές συμβατές http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.mods.playstorefix

Αν έχεις κάνει root υπάρχει ένα module για το xposed framework που λέγεται Play Store Fixes και κάνει όλες τις εφαρμογές συμβατές http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.mods.playstorefix

Ρε συ το έβαλα αλλά πάλι δεν με βγάζει πχ το nfs η το dead space. Την έκδοση 1.3 έβαλα. Έχω το Play store 5.10.30 ίσως για αυτό πρέπει να υποστηρίζει μέχρι έκδοση 4

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γι αυτό κράτα το έτσι όπως το έχεις. Στο android δεν υπάρχουν αδιέξοδα! :lol:

Τι να κάνεις τουλάχιστον πληρώνουμε αυτά που μπορούμε.

Edited by king2009

Παντως γινεται πολυ δυσκολο και πρεπει να μαζευεις λιγα λιγα λεφτα απο τις ηττες, δε γινεται δουλεια ετσι. Και σου εχει μονο ενα μπονους εκει περα, το duel fight, ετσι για το ξεκαρφωμα

Μπορείς να μαζέψεις χρήματα από το Survival..Είμαι στο Pirate Throne και στο Survival βγάζω 80-90χιλ. coins

Ρε συ το έβαλα αλλά πάλι δεν με βγάζει πχ το nfs η το dead space. Την έκδοση 1.3 έβαλα. Έχω το Play store 5.10.30 ίσως για αυτό πρέπει να υποστηρίζει μέχρι έκδοση 4

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι να κάνεις τουλάχιστον πληρώνουμε αυτά που μπορούμε.

Δοκίμασε και το Market Helper http://codekiem.com/2013/02/13/market-helper/

Δοκίμασε και το Market Helper http://codekiem.com/2013/02/13/market-helper/

Προσπαθεί να αλλάξει το κινητό σε άλλο μοντέλο αλλά σε λεπτό επιστρέφει στο ίδιο. Το need for speed most wanted Μου το βγάζει πάντα ως Not compatible ενώ το έχω παίξει κανονικά.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια