karib Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Για πείτε κανένα καλό football game. Φαντάζομαι θα υπάρχουν διάφορα, αλλα το θεμα ειναι να ειναι και χειριστικά καλό, και κατά προτίμηση επειδή θα παιχτεί σε tablet, αν υπάρχει και σε 2 player mode, με καποιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) ρε παιδια ξερει κανεις κατι για το nba 2k14 για android?εννοω ποτε κ αν ερθει... karib said: Για πείτε κανένα καλό football game. Φαντάζομαι θα υπάρχουν διάφορα, αλλα το θεμα ειναι να ειναι και χειριστικά καλό, και κατά προτίμηση επειδή θα παιχτεί σε tablet, αν υπάρχει και σε 2 player mode, με καποιο τροπο. fifa 14 ολα τα λεφτα,smooth,ευκολο στην χρηση Edited October 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 karib said: Για πείτε κανένα καλό football game. Φαντάζομαι θα υπάρχουν διάφορα, αλλα το θεμα ειναι να ειναι και χειριστικά καλό, και κατά προτίμηση επειδή θα παιχτεί σε tablet, αν υπάρχει και σε 2 player mode, με καποιο τροπο. real football, fifa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Με αλλαγη rom εχασα όλο το progress μου στο class of clans. Το αναφέρω για να μην την πατήσετε.. Αφου δεν εσπασα το κινητό Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 PAPAKITOU said: Με αλλαγη rom εχασα όλο το progress μου στο class of clans. Το αναφέρω για να μην την πατήσετε.. Αφου δεν εσπασα το κινητό Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 stispan1 said: Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε αυτό; Δεν εχω ιδεα. Δεν το έχω ψαξει Το titanium backup πάντως δεν το εσωσε Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 PAPAKITOU said: Δεν εχω ιδεα. Δεν το έχω ψαξει Το titanium backup πάντως δεν το εσωσε εγω παντως τα games που θελω να σωσω κανω copy απο τον φακελο του καθε game στην καρτα μνημης κ μετα τα ξαναβαζω κ μου δουλευουν,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το Fifa 14 το παίζετε με τα νέα controls; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 καμία καλή πρόταση για παιχνίδι σαν το Kingdom Rush ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 jastonas said: Το Fifa 14 το παίζετε με τα νέα controls; Εάν εννοείς αυτά της οθόνης αφής είναι τελείως άβολα με συνέπεια ο χειρισμός να γίνεται αρκετά πιο δύσκολος από τα κλασσικά controls... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το titanium κάνει τα πάντα, πόσες φορές με έχει σώσει. Μήπως δεν είχε κάνει αντίγραφο; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 vrwmiaris said: Το titanium κάνει τα πάντα, πόσες φορές με έχει σώσει. Μήπως δεν είχε κάνει αντίγραφο; Η αλήθεια είναι ότι το titanium σώζει τα ΠΑΝΤΑ εκτός από τις εφαρμογές όπου ζητούν επιβεβαίωση μέσω internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν ξερω πραγματικά τι παιχτηκε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.. Ξενερωσα αφανταστα δεν το ξαναπαίζω.. Θέλει ωρες για να ξαναφτιαξεις εκει πολη. Εκτος αυτού, το titanium παντα παίρνει και τα data. Τωρα με έγραψε Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 jastonas said: Το Fifa 14 το παίζετε με τα νέα controls; fourtwo said: Εάν εννοείς αυτά της οθόνης αφής είναι τελείως άβολα με συνέπεια ο χειρισμός να γίνεται αρκετά πιο δύσκολος από τα κλασσικά controls...Δεν το έπαιξα πολύ, αλλά έχει δύο τρόπους χειρισμού. Και η δύο με την οθόνη αφής είναι. Ο καινούριος μου φάνηκε λίγο lame. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 jastonas said: Δεν το έπαιξα πολύ, αλλά έχει δύο τρόπους χειρισμού. Και η δύο με την οθόνη αφής είναι. Ο καινούριος μου φάνηκε λίγο lame. Ναι και γω στον καινουργιο λεω οπου πρεπει να πατας συνεχως στην οθονη για να δινεις εντολες. Παντως αργα η γρηγορα ολοι οι χρηστες θα καταληξουν να παιζουν με τον κλασσικο τροπο χειρισμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Στο φιφα λίγο που επαιξα μου την εσπασε τελείως το νεο σύστημα χειρισμού... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Sniaf said: καμία καλή πρόταση για παιχνίδι σαν το Kingdom Rush ? Αν δεν το έχεις ήδη, έχει βγει η συνέχεια του kingdom rush frontiers Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 PAPAKITOU said: Δεν ξερω πραγματικά τι παιχτηκε με το συγκεκριμένο παιχνίδι.. Ξενερωσα αφανταστα δεν το ξαναπαίζω.. Θέλει ωρες για να ξαναφτιαξεις εκει πολη. Εκτος αυτού, το titanium παντα παίρνει και τα data. Τωρα με έγραψε το συγκεκριμενο σωζει σε σερβερ και οχι στο κινητο οποτε δυσκολα να το εχασες...ψαξε λιγο τις ρυθμισεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 parafron4 said: το συγκεκριμενο σωζει σε σερβερ και οχι στο κινητο οποτε δυσκολα να το εχασες...ψαξε λιγο τις ρυθμισεις Ναι αλλα δεν ειχα κανει register καπου ουτε μου ειχε ζητήσει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 PAPAKITOU said: Ναι αλλα δεν ειχα κανει register καπου ουτε μου ειχε ζητήσει If you have an existing Clash of Clans account, you can continue your game with any device. Just go into the game's settings and tap the "Link a Device" button and follow the instructions. δοκιμασε μηπως και καταφερεις κατι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δυστυχώς δεν το ειχα κανει αυτο όμως πριν κανω φορματ. Δεν γίνεται τίποτα ξεχαστε το Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ρε παιδια στο fifa 14 μπορούμε να παίξουμε online με κάποιον άλλον; ; δεν βρίσκω καμιά επιλογή για κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Kopoylos said: Ρε παιδια στο fifa 14 μπορούμε να παίξουμε online με κάποιον άλλον; ; δεν βρίσκω καμιά επιλογή για κάτι τέτοιο Online mode έχει σίγουρα(το ultimate team όπου παίζεις με άλλους παίκτες αλλά πρέπει να το χεις αυθεντικό το game) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 DimitrisAndNiki said: ατυχήσαμε... :( ξανά ανέβηκε μόλις τώρα το είδα . στις εικόνες φαίνεται καλό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disruptedlogic.deadcorps.play Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 βγηκε το nba 2k14 αλλα μαλλον ειναι καποια αλλη εκδοση απ αυτη του playstation...γιατι δυστηχως δεν υπαρχει επιλογη για ευρωπαικες ομαδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts