Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να εχω το cut the rope δωρεαν;;;

Κατεβάζεις την free έκδοση του, ή φτιάχνεις google wallet και δίνεις το τρομακτικό ποσό των 75 ευρωλεπτών.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Κανενα προβλημα να το αγορασω αλλα δεν εχω πιστωτικη ;)

Μπορείς να βάλεις πληρωμένη.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Κανενα προβλημα να το αγορασω αλλα δεν εχω πιστωτικη ;)

Η περισσότερες κάρτες ανάληψης πλέον είναι και χρωστικές.

Επίσης μπορείς να βγάλεις μια prepaid.

Δεν χρειάζεσαι πιστωτική

Δεν είναι κόπος ούτε χρειάζεται διαδικασία.

Χρεωστική,prepaid,paypal και θα νιώσεις πως ήρθες στο 2012 από το 1950!

Εγώ έτσι ένιωσα πάντως :p

Edit:

To late, nevermind :p

για το cut the rope ας οψεται :p

και κατι αλλο...γινεται να βαλω κωδικο προσβασης στα μηνυματα??? ;)

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

και αλλες αποριες...σορρυ αλλα ειναι το πρωτο μου android

επειδη δεν εχω wi-fi και ο υπολογιστης συνδεεται με ethernet...εχω συνδεσει το κινητο με το καλωδιο usb ,

μπορω να περασω εφαρμογες μ αυτο το τροπο? :confused:

sorry που βγηκα εκτος θεματος ,παρασυρθηκα

Edited by moras

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος χρηστης ανδροιδ και θα ηθελα καποιος να μου περιγραψει τη διαδικασια αγορας καποιας εφαρμογης απο το app store.δεν θελω να βγαλω πιστωτικη οποτε θα παω για χρεωστικη.ποιες γινοντια δεκτες?paypal ισχύει? Edited by manosj3

γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος χρηστης ανδροιδ και θα ηθελα καποιος να μου περιγραψει τη διαδικασια αγορας καποιας εφαρμογης απο το app store.δεν θελω να βγαλω πιστωτικη οποτε θα παω για χρεωστικη.ποιες γινοντια δεκτες?paypal ισχύει?

Καλώς ήρθες. Οποία έχει το σήμα της visa σίγουρα γίνεται δεκτή. Πλέον πολλές κάρτες ανάληψης είναι και χρεωστικές οπότε τσέκαρε μήπως έχεις ήδη κάποια. Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια τη prepaid της Κύπρου

Καλώς ήρθες. Οποία έχει το σήμα της visa σίγουρα γίνεται δεκτή. Πλέον πολλές κάρτες ανάληψης είναι και χρεωστικές οπότε τσέκαρε μήπως έχεις ήδη κάποια. Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια τη prepaid της Κύπρου

εχω την εθνοcash της εθνικης που γραφει πανω maestro,λες να κανει?

Πολύ πιθανό. Έχω αγοράσει με αυτή από το ίντερνετ αλλά δοκίμασε αν την δέχεται η Google.

Πολύ πιθανό. Έχω αγοράσει με αυτή από το ίντερνετ αλλά δοκίμασε αν την δέχεται η Google.

ευχαριστω για τη βοηθεια.ελπιζω να τη δεχεται ωστε να μν τρεχω για νεες καρτες

Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Πουθενά στο ίντερνετ δεν έχω καταφέρει να αγοράσω με Maestro. Το καλύτερο σύστημα για ασφάλεια και έλεγχο των εξόδων σου είναι να κάνεις έναν καινούριο λογαριασμό σε μια τράπεζα που δίνει κάρτα ανάληψης με σήμα Visa, όπως Marfin/Alpha. Καταθέτεις σε εκείνο το λογαριασμό κάποια λίγα λεφτά που θες για online αγορές και χρησιμοποιείς την Visa κάρτα αναλήψεως. Η prepaid έχει την ηλιθιότητα ότι πληρώνεις για να τη φορτώσεις - πρωτάκουστο για το εξωτερικό...

Πάντως παιδιά σε σχέση με το market του iphone, το android είναι πολύ πίσω στα παιχνίδια. Έψαξα να βρω κλασικά παιχνίδια όπως το rayman, αλλά δεν υπάρχει. Ενώ ένας φίλος μου με iphone μου είπε ότι στο δικό τους market υπάρχει εδώ και ένα χρόνο.

Πάντως παιδιά σε σχέση με το market του iphone, το android είναι πολύ πίσω στα παιχνίδια. Έψαξα να βρω κλασικά παιχνίδια όπως το rayman, αλλά δεν υπάρχει. Ενώ ένας φίλος μου με iphone μου είπε ότι στο δικό τους market υπάρχει εδώ και ένα χρόνο.

υπαρχει κ αλλος τροπος για να παιξεις και rayman και crash και οτι αλλο θες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γνωρίζει κανείς να δουλεύει emulators μέσω της εφαρμογής FPse; Χρειάζομαι βοήθεια

Η εφαρμογη FPSE ειναι ενας PS1 emu .. Τι βοηθεια θες ??

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Η εφαρμογη FPSE ειναι ενας PS1 emu .. Τι βοηθεια θες ??

Παίζω κανονικά τα παιχνίδια αλλά δε μπορώ να κάνω αποθήκευση. Γνωρίζεις πως γίνεται;

Παίζω κανονικά τα παιχνίδια αλλά δε μπορώ να κάνω αποθήκευση. Γνωρίζεις πως γίνεται;

Για αρχη, τι εννοεις αποθηκευση ??? Save μεσα απο τα παιχνιδια η Save State μεσα απο το μενου της εφαρμογης ??? Το πρωτο το κανω απροβληματιστα, το δευτερο ουτε εγω το χω καταφερει, ζηταει το BIOS, ασχετα που το χω και παιζω κανονικα με αυτο :Ρ

Για αρχη, τι εννοεις αποθηκευση ??? Save μεσα απο τα παιχνιδια η Save State μεσα απο το μενου της εφαρμογης ??? Το πρωτο το κανω απροβληματιστα, το δευτερο ουτε εγω το χω καταφερει, ζηταει το BIOS, ασχετα που το χω και παιζω κανονικα με αυτο :Ρ

Το δεύτερο ήθελα και εγώ. Μέσα από το παιχνίδι κάνω και εγώ save. Δυστυχώς όμως δεν κάνουν όλα τα παιχνίδια save μέσα από το μενού του παιχνιδιού.

Ίσως τα καταφέρεις αν δοκιμάσεις με άλλο BIOS ... Το FPSE μπορεί να φτιάχτηκε με άλλη BIOS, οπότε να βγάζει bugs στις δικιές μας ...

Επειδη θελω να τεσταρω λιγο την συσκευη μου μπορεις καποιος να μου πει ενα πολυ απαιτητικο παιχνιδι;

Ειμαι λιγο ασχετος απο παιχνιδια...

Επειδη θελω να τεσταρω λιγο την συσκευη μου μπορεις καποιος να μου πει ενα πολυ απαιτητικο παιχνιδι;

Ειμαι λιγο ασχετος απο παιχνιδια...

Πάντα δοκιμάσω με το wind up knight, που μου αρέσει παρά πολύ και συνήθως με αυτό κάνω τεστ τημ ρομ και το hwa.

Εχει δοκιμάσει κανείς το Pes 2012 σε cm9?

Ειχε γενικως κανενας προβλημα? Γιατί μου κολλάει με το που μπω στο παιχνιδι.

Edit : Άκυρο τελικά βρήκα άκρη.

Edited by Sofos_5

Νοσταλγικά παιχνίδια:

Duke Nukem 3d

dZsAkGklIkQnfKhZuYClB5dWcpAitAUz9TQomcfmmjXHj7rpp0cb_AyLFGDTH6kgJ0k=h230

XRick

dUHqY67JyU9gkxipCu8CqAqMej92X5MS1F8tkL2hwwQsZMWX26ivdBhzhMcrxrFU6_ev=h230

ScummVM emulator για παιχνίδια όπως Maniac Mansion

http://www.pagetable.com/docs/maniac_mansion/maniac_mansion_5.png

Ομαδικά παιχνίδια παρέας..

Πες βρες

fRV0ljx30IBgHQk3022sJvabmIMzsRvSgS5_Z2KyfABYXzPM080BLo66JJJ16IwHmdo=h230

Taboo

VF5fglbsbk6B6POvqr-Wmy4sXqnLpS7abO2fankm4yy8jrYvyuP1bDy3we53sE1mU3g=h230

Παντομιμα

Q2Qi8U_Rm-9DMyChZYOjLV75rzChC3k4Z6-OcP77IOR3L36-5VVF0tHy3c7_j_XJ2iU=h230

Άλλα:

TripleTown

C3TQ7TnMYp7gZN5a8RRTk5AWvY7x0rwVp_h5PRE9odVAA80uYxF5w5q6BDADXC2bqQ=h230

Review

Οι παρουσιάσεις παιχνιδιών puzzle μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά όποιος έχει ασχοληθεί με το είδος μπορεί να βρει τις ομοιότητες. Το Triple Town από την άλλη μεριά, παντρεύει την σχετική απλότητα της μηχανικής με την αισθητική των κτιρίων πόλης και παραδόξως μ’ένα εκπληκτικό βάθος. Αποτέλεσμα όλων αυτών ένα από τα ερεθιστικότερα παιχνίδια της χρονιάς.

Μπορεί να είναι υπερβολή αυτό που λέω, αλλά θα ξαφνιαστώ αν κάποιος άλλος τίτλος θα θέλει να πάρει την επιτυχία του Triple Town. Πραγματικά δεν ήμουν προετοιμασμένος γι’αυτόν τον τίτλο και πόσο θα διασκέδαζα μαζί του, παρόλο που αρχικά βρήκα τα γραφικά του γλυκανάλατα και το χτίσιμο της λίγο αδιάφορο.

Το gameplay περιλαμβάνει την τοποθέτηση τριών ή περισσότερων όμοιων αντικειμένων το ένα δίπλα στο άλλο, τα οποία στη συνέχεια συνδυάζονται στην δημιουργία πιο πολύπλοκων αντικειμένων. Κομμάτια χόρτων δημιουργούν ένα θάμνο, οι θάμνοι γίνονται δέντρα, και τα δέντρα γίνονται σπίτια κτλ. Όταν οι παίχτες ξεμείνουν από χώρο, η πόλη τελειώνει και βαθμολογείται ανάλογα με την ηλικία και την πολυπλοκότητά της.

Περιοδικά εμφανίζονται αρκούδες που περιπλανώνται στο χάρτη, τρομάζοντας τους κατοίκους της πόλης και γενικά μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη της πόλης. Όταν τις εγκλωβίσεις και δεν μπορούν να περιπλανηθούν τότε μετατρέπονται σε ταφόπλακες με τις οποίες μπορείς να χτίσεις εκκλησίες και καθεδρικούς. Οι παίχτες θα είναι συνεχώς απασχολημένοι να διατηρούν την ισορροπία μεταξύ της ανάπτυξης της πόλης και την κάθαρση της από τις αρκούδες.

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα είναι ο περιορισμένος αριθμός των γύρων. Κανονικά αναπαράγονται ένας κάθε λεπτό αλλά όχι όταν η εφαρμογή είναι κλειστή. Βέβαια οι παίχτες που έχουν τρομερή ανάγκη από γύρους μπορούν να αγοράσουν με 2.99€. Πηγάζοντας από τα παιχνίδια που παίζεις στο Facebook, θα ήταν ότι πιο εύκολο να πεις ότι το παιχνίδι είναι ρηχό. Αυτό θα ήταν λάθος, ωστόσο, ο στρατηγικός σχεδιασμός των κινήσεων απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή απ’ότι αρχικά φαίνεται. Πραγματικά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το Triple Town θα ήταν το επόμενο hit του iOS.

Πηγή

Resources based economy supporter

kutt.it/nomoney

History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια