mitsos1 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ένα ενδιαδέρον Puzzle game είναι το παρακάτω.... https://market.android.com/details?id=com.scoreloop.games.geared Πλάκα έχει...:) Πολυ καλο ομως μετα το επιπεδο 95 ειναι εξαιρετικα δυσκολο Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο παιχνίδι τύπου trivial?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Παιδιά υπάρχει κάποιο παιχνίδι τύπου trivial?? monopoly ισως απο οτι ξερω υπαρχει στο μαρκετ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 το PES 2011 ειναι πολύ καλό! δεν είναι φυσικά PS3 αλλά έχει καλά γραφικά και gameplay! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Καλά το angry birds rio είναι τρελόοοοοοο κόλλημαααααααααα.... :p Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Καλά το angry birds rio είναι τρελόοοοοοο κόλλημαααααααααα.... :p οντως το ριο το δοκιμασατε???πολυ ωραιο...σε μια φιλη μου δεν αρεσε και τα πηρα:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 καλο ειναι αλλα μου λειπουν τα γουρουνακια και μου την δίνουν λίγο οι μαϊμουδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 παιδιά κανένα καλό παιχνίδι δράσης??πχ το gun bros σε 3d??ε?ε?:rolleyes: πολλά ζητάω ε? κ το dungeon defenders είναι καλύτερο του pocket legends?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παιδιά ξέρετε κανένα ταβλάκι τις προκοπης?Έχω βρει κάνα δυο αλλα δε m αρέσουν και έχουν μονο πόρτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παιδιά τις τελευταίες μέρα έχω κολλήσει με ένα παιχνιδάκι, super dynamite fishing λέγεται.... είναι απίστευτο!! https://market.android.com/details?id=com.hg.dynamitefishing&feature=search_result Έχει ωραία γραφικάκια,αποστολές και για όσους τους αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια πιστεύω θα κολλήσει..... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Παιδιά τις τελευταίες μέρα έχω κολλήσει με ένα παιχνιδάκι, super dynamite fishing λέγεται.... είναι απίστευτο!! https://market.android.com/details?id=com.hg.dynamitefishing&feature=search_result Έχει ωραία γραφικάκια,αποστολές και για όσους τους αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια πιστεύω θα κολλήσει..... Πολύ ωραίο το παιχνίδι!!!:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 παιδιά κανένα καλό παιχνίδι δράσης??πχ το gun bros σε 3d??ε?ε?:rolleyes: πολλά ζητάω ε? κ το dungeon defenders είναι καλύτερο του pocket legends?? Τα παιχνιδια της gameloft ειναι απιθανα!Δες το modern combat 2 και το splinter cell conviction ειναι φοβερα και τα δυο βεβαια εχουν 3 ευρω το καθενα αλλα αξιζουν πραγματικα! Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα.στο νοκια Χ8 (αφης)που ειχα επαιζα ταβλι.υπαρχει καπου να το κατεβασω για το htc desire? επισης παιχνιδια που επαιζα στο Ε66 νοκια ηταν το tetris και τα sokaban και qblox. ειναι arcade παιχνιδια ,μηπως υπαρχουνε και για αυτα για το desire μου? σας ευχαριστω πολυ. το αντιστοιχο του qblox το βρηκα παιδια ,ονομαζεται amtalee. Edited April 18, 2011 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Τα παιχνιδια της gameloft ειναι απιθανα!Δες το modern combat 2 και το splinter cell conviction ειναι φοβερα και τα δυο βεβαια εχουν 3 ευρω το καθενα αλλα αξιζουν πραγματικα! θα τα δοκιμάσω,αλλά της gameloft τα bias2,gangstar δεν έχουν γραφικά στην εκδοση μου!!!! πάντως έχουν κ τα 2 πολύ καλή μηχανή από πίσω... Edited April 18, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 θα τα δοκιμάσω,αλλά της gameloft τα bias2,gangstar δεν έχουν γραφικά στην εκδοση μου!!!! πάντως έχουν κ τα 2 πολύ καλή μηχανή από πίσω... Ισως να μην υποστηριζεται ο tegra ακομα αλλα δεν ξερω.Οριστε και αυτα που σου ειπα στο galaxy s παιζουν τελεια Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 γνωριζει κανεις αν θα εχουμε το smurf's vilage του iphone και σε android; ακουστηκε τιποτα; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Στο angry birds rio εχει ξεκλειδώσει κανείς το MAY 2011? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Στο angry birds rio εχει ξεκλειδώσει κανείς το MAY 2011? Δεν ξεκλειδωνει απο μας....θα μας το δωσει η Roxio τον μαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Σε SGS με JS5 το sam apps έβγαλε εδώ και ένα μια βδομάδα ένα κάρο νέες εφαρμογές και δίνει δωρεάν το Glyde 3D. Έχουμε αναφερθεί ξανά στο παιχνιδάκι, καταπληκτικό, αν είχε και ένα solid storyline θα ήταν τέλειο. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg4 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Καλημέρα παιδιά.!Μιας και είμαι νέος στα ανδροϊδ αλλά και στο φόρουμ είπα να γράψω μια απορία μου που ίσως κάποιος μπορέσει να λύσει! Λοιπόν, έχουμε και λέμε, αγόρασα το ασσασινς κριντ HD της gameloft αλλά όταν πάω να μπώ μου βγάζει "Δεν ηταν δυνατή η αναπαραγωγή του video" και κρασάρει..! Κρίμα είναι να χάσω τα 3,5€ που πλήρωσα...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Καλημερα... Καταρχην να μας πεις τι συσκευη εχεις,τι εκδοση android και αν εισαι σε official η cooked rom. Edited April 22, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg4 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Έχω το ΖΤΕ BLADE με 512 ραμ,2.2 FroYo ROM την σουϊδική, και overclocked cpu sta 710 MHz!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Έχω το ΖΤΕ BLADE με 512 ραμ,2.2 FroYo ROM την σουϊδική, και overclocked cpu sta 710 MHz!! Είδα κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα. Λέει να πατήσεις πολλές φορές πάνω στην οθόνη μέχρι να σου βγάλει ένα κουμπί που λέει skip.. και μετά παίζει κανονικά. Για δοκίμασε το. Κοίτα και εδώ μήπως άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296442 Edited April 22, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 η εφαρμογη ειναι αυτη : http://www.appbrain.com/app/amtalee/com.frosteam.amtalee σε παρακαλω επειδη με ενδιαφερει μπορεις να μου πεις πως το κατεβαζω στο κινητο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 η εφαρμογη ειναι αυτη : http://www.appbrain.com/app/amtalee/com.frosteam.amtalee σε παρακαλω επειδη με ενδιαφερει μπορεις να μου πεις πως το κατεβαζω στο κινητο? ευχαριστω Πρέπει να κάνεις root, να βάλεις το market enabler και μετά αγοράζεις από το market. Οι επι-πληρωμή εφαρμογές δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην Ελλάδα δυστυχώς.. μόνο με τον πλάγιο τρόπο που ανέφερα γίνεται. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts