Papeipa Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 παιδια βγηκε επιτελους το angry birds! οχι beta . αλλα εχουν πέσει όλα τα site απο τη ζητηση !! Dear visitors, GetJar website is experiencing temporary technical problems due to a totally undexpected high demand for the new free game Angry Birds. Please visit the mobile site at http://m.getjar.com with your Android phone to get the game. We sincerely app-ologize for the problems. GetJar team μπορουμε να το βρουμε ? το προλαβε κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 ξέρετε κανένα καλό παιχνίδι (ρομ) για το psx έχω βρει κάποια αλλά δεν μου παίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 To δοκιμασα σε xperia x10 mini αλλα μονο ηχο ακουω κ μαυρη οθονη ....τι φταιει...καμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 To δοκιμασα σε xperia x10 mini αλλα μονο ηχο ακουω κ μαυρη οθονη ....τι φταιει...καμια ιδεα κι εγώ σε xperia x10i μία από τα ίδια...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 τι να πω ρε παιδες...εμενα στο desire παιζει μαι χαρα...μηπως υπαρχει ειδικη εκδοση για το xperiα mini λογω της αναλυσης;για ψαξτο λιγο... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 κι εγώ σε xperia x10i μία από τα ίδια...:( Προς το παρών δεν υποστηρίζει qvga, αλλά θα κυκλοφορήσουν έκδοση και για εσάς σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 το έχουν ανεβάσει και στο market επίσης δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Για ποκερ παιδια εχουμε τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Για ποκερ παιδια εχουμε τιποτα; δοκιμασε αυτο αν θες. http://www.appbrain.com/app/com.appeak.poker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά στο GT540 το angry birds μόνο μια φορά ακούστηκε ήχος χωρίς τίποτα στην οθόνη και από τότε μαύρη μαυρίλα και άκρα του τάφου σιωπή. Τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 πάντως στο HD2 παίζει πολύ καλά το angry birds Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Και στο magic μου με cm6 μια χαρα παίζει :-) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio_ioa Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Στο GALAXY3 παίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tase Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 ουτε στο wilffire παιζει. σε εμενα τουλαχιστον! εμενα βγαζει ασπρη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Τελικά με την αναβάθμιση του λειτουργικού σε 2.1, παίζει το angry birds sto LG GT540! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Αν δυσκολεύεστε με το Angry Birds: http://gizmodo.com/5671609/how-to-unlock-all-the-stages-in-angry-birds Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Έχει κανείς υπόψη του παρόμοιο παιχνίδι του στυλ και της ποιότητας του κλασσικού championship manager; Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Πάντως απ' όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, τα καλύτερα για μένα ειναι της gameloft.. Κορυφαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Αν δυσκολεύεστε με το Angry Birds: http://gizmodo.com/5671609/how-to-unlock-all-the-stages-in-angry-birds Thnx, γιατί έχω κολλήσει εδώ και 3-4 σε μια πίστα, δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα..! Το παιχνίδι πάντως είναι μεγάλο κόλλημα. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Μάλλον θα επιμείνω στα sims. Έχετε παίξει καθόλου Big Sport Fishing (Beta); Αν και έπαψα προ πολλού να είμαι "ψαράς" :lol:, χρησιμοποιώντας πυξίδα και επιταχυνσιόμετρο το παιχνίδι είναι σούπερ εμπειρία!!! Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 κανενα ελληνικο σταυρολεξο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokora Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 γεια σας.θελω να ρωτησω για τα παιχνιδια της gameloft.μπηκα στο σαιτ της και ειδα οτι οταν πας να αγορασεις καποιο σου ζηταει να διαλεξεις παροχο και ενω εχει επιλογη για wind και vodafone για cosmote δεν εχει.τι γινεται λοιπον για εμας που εχουμε cosmote?πως μπορουμε να αποκτησουμε καποιο απο τα παιχνιδια?επισης να ρωτησω για το angry birds αν υπαρχει στο android market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 γεια σας.θελω να ρωτησω για τα παιχνιδια της gameloft.μπηκα στο σαιτ της και ειδα οτι οταν πας να αγορασεις καποιο σου ζηταει να διαλεξεις παροχο και ενω εχει επιλογη για wind και vodafone για cosmote δεν εχει.τι γινεται λοιπον για εμας που εχουμε cosmote?πως μπορουμε να αποκτησουμε καποιο απο τα παιχνιδια?επισης να ρωτησω για το angry birds αν υπαρχει στο android market. το angry birds υπαρχει κανονικα και ειναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokora Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 εγω γιατι δε το βρισκω το angry birds?παιζει ρολο το οτι δεν ειμαι rooted?για τα παιχνιδια της gameloft τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 εγω γιατι δε το βρισκω το angry birds?παιζει ρολο το οτι δεν ειμαι rooted?για τα παιχνιδια της gameloft τι γινεται? Οχι δεν παιζει ρολο. Μαλλον δεν το υποστηριζει η συσκευη σου. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts