flandra Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ναι. και εβαλα το ifont αλλα δεν ειχε ,δυο τρεις με το ζορι αν βοηθαει αυτο. Για lollipop. Κατεβάζεις και φλασαρεις από recovery. http://forum.xda-developers.com/android/themes/fonts-flashable-zips-t2964304 Έχω δοκιμάσει Ubuntu, Ubuntu taller, Jolly, Caviar, Tahoma Δεν θυμάμαι ποιες άλλες για να είμαι ειλικρινής. Αν βρεις και άλλες συμβατές πες μου.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Δεν έχει να κάνει με συμβατότητα, αλλά με το αν οι γραμματοσειρές περιλαμβάνουν και ελληνικούς χαρακτήρες. Οποιεσδήποτε γραμματοσειρές .ttf(ή και .otf νομίζω) κάνουν. Ακόμη και αυτές από τα windows ή οποιεσδήποτε μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Εγώ έχω ένα κατάλογο με 480 γραμματοσειρές εδώ και μερικά χρόνια. Δεν έχουν όλες ελληνικούς χαρακτήρες, έχουν όμως οι περισσότερες από αυτές. Αν βάλετε στην αναζήτηση του google "greek fonts" θα βγουν αρκετά αποτελέσματα. Εφαρμογές όπως το fonter υποστηρίζουν προσθήκη γραμματοσειρών από κάποιο φάκελο. Edited May 24, 2016 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Έβαλα την pure nexus αλλά δεν πρόσεξα και κατέβασα την έκδοση με τα layers. Βρήκα στο XDA διάφορα apk με γραμματοσειρές και τις εγκατέστησα αλλά δεν ξερω πως να τις ενεργοποίησω. Κάποια βοήθεια. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλημέρα παιδιά... Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το Motorola sms app για dual sim ή να μου προτείνει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ψαχνω ενα totally black theme. εχετε καποια προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όταν είχα την mokee του bule χρησιμοποιούσα το Deep darkness https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blissroms.moelle.ddoverhauled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 αυτην την ρομ εχω και καποτε ειχα αυτο το θεμα! φυσικ το ειχα ξεχασει! θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Θα πρέπει να κάνουμε μια λίστα με fonts τα οποία υποστηρίζουν και ελληνικά γράμματα. Ψάχνω γραμματοσειρές που να υποστηρίζουν ελληνικά και δεν μπορώ να βρω κάτι καλό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Έχει να προτείνει κανείς κάνα καλό live wallpaper με φύση/τοπία ή γενικά κάτι καλό; Έχω το sunrise και το έχω βαρεθεί.. Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Θα πρέπει να κάνουμε μια λίστα με fonts τα οποία υποστηρίζουν και ελληνικά γράμματα. Ψάχνω γραμματοσειρές που να υποστηρίζουν ελληνικά και δεν μπορώ να βρω κάτι καλό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά εξαιρετική πρόταση, που τελικά θα μας βοηθήσει όλους. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Πραγματικά εξαιρετική πρόταση, που τελικά θα μας βοηθήσει όλους. Ναι θα μας βοηθήσει πολύ γιατί είναι ακατόρθωτο να κάτσει κάποιος να δοκιμάσει fonts για να βρει ποια υποστηρίζουν ελληνικά ενώ άμα κάνουμε λίστα θα προσθέτουμε ότι βρίσκουμε και θα είναι εύκολο και για τους επόμενους. Τώρα θέλω να αλλάξω τα εικονίδια από την status bar χωρίς root. Υπάρχει κάποια εφαρμογή; και επίσης θέλω να αλλάξω την ένδειξη από lte σε 4g Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Δοκιμασμένα fonts 1)Ubuntu 2)Comfortaa 3)Jolly 4)Segoe 5)Armani (από την εφαρμογή ifont) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Να προσθέσω την αγαπημένη μου Apple Mint. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Έφτιαξα ένα pastbin για τα ελληνικά fonts ώστε να μη χαθούν στο topic εδώ. http://pastebin.com/QHucj357 . Μπορείτε να προσθέτε απευθείας κει τις γραμματοσειρές, ή να τις αναφέρετε εδώ κ θα τις προσθέτω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Να προσθέσω την αγαπημένη μου Apple Mint. sent from my Amstrad CPC6128 Που τη βρισκω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Rosemary... Αγαπημένη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Δοκιμασμένα fonts 1)Ubuntu 2)Comfortaa 3)Jolly 4)Segoe 5)Armani (από την εφαρμογή ifont) Να προσθέσω την αγαπημένη μου Apple Mint. sent from my Amstrad CPC6128 Έφτιαξα ένα pastbin για τα ελληνικά fonts ώστε να μη χαθούν στο topic εδώ. http://pastebin.com/QHucj357 . Μπορείτε να προσθέτε απευθείας κει τις γραμματοσειρές, ή να τις αναφέρετε εδώ κ θα τις προσθέτω Rosemary... Αγαπημένη. Sent from my iPad using Tapatalk Μπράβο σας παιδιά!! Το εγχείρημα προχωράει!! Σιγά σιγά θα μαζέψουμε αρκετά fonts να έχουμε να αλλάζουμε!! Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Καμία ιδέα πλην root ; s7 edge έχω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160626/65367447ee5559419eb0dd69e7cc88e7.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 26, 2016 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μπράβο σας παιδιά!! Το εγχείρημα προχωράει!! Σιγά σιγά θα μαζέψουμε αρκετά fonts να έχουμε να αλλάζουμε!! Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Καμία ιδέα πλην root ; s7 edge έχω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιμένεις update μπας και το διορθώσουν από την samsung/google ή κάνεις root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Περιμένεις update μπας και το διορθώσουν από την samsung/google ή κάνεις root . Διάβασα ότι είναι θέμα marshmallow και ότι η Samsung δουλεύει ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Εγώ είμαι με apc8 και είναι η καλύτερη Rom αυτή την στιγμή για μπαταρία και έτσι δεν κάνω αναβάθμιση. Θα ρωτήσω αν αυτοί με την πιο καινούργια Rom μπορούν να αλλάξουν γραμματοσειρά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Comfortaa και από μένα.. Χρόνια τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Έφτιαξα ένα pastbin για τα ελληνικά fonts ώστε να μη χαθούν στο topic εδώ. http://pastebin.com/QHucj357 . Μπορείτε να προσθέτε απευθείας κει τις γραμματοσειρές, ή να τις αναφέρετε εδώ κ θα τις προσθέτω Πολύ χρήσιμο! Edit: Παρότι κατέβασα το ifont εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα: Μη σωστή εμφάνιση του γράμματος "φ" στα ποστ εντός εφαρμογής Tapatalk. Σε tablet dual-boot Thomson πριν βάλω την εφαρμογή ifont το γράμμα "φ" δεν εμφανιζόταν καθόλου, αφού την έβαλα και ξεκίνησα να βάζω κάποιες από τις προτεινόμενες γραμματοσειρές (πχ Ubuntu, Armani) στη θέση του γράμματος "φ" αντί για κενό πλέον εμφανίζεται ένα άδειο άσπρο τετράγωνο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει και παρόλες τις προσπάθειες μου, το συγκεκριμένο γράμμα στην συγκεκριμένη εφαρμογή εξακολουθεί να μην εμφανίζεται σωστά;;; Sent from my N5206 using Tapatalk Edited July 8, 2016 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Βρήκα ένα site το οποίο έχει κάποιες γραμματοσειρές που υποστηρίζουν ελληνικά γράμματα. Ρίξτε μια ματιά. http://www.fontsquirrel.com/fonts/list/language/greek/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα. Να ζητήσω μια χάρη; Κάποιος που έχει ρουταρισμένο LG, μπορεί να κατεβάσει το θέμα "Dream of whale" και να μου δώσει ταπετσαρία από homescreen και lockscreen? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά χάθηκε το google widget απο τον google now launcher. Καμια βοήθεια; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 ΒΟΗΘΕΙΑ ...χαθηκε το τελικο ς (βγαζει τετραγωνο) σε μηνυματα,messenger.εφαρμογες,... οπουδηποτε τελικα. πως το επαναφερω? στις διαθεσιμες επιλογες απο προβολη/font type/ εχει τρεις με κινεζικα γραμματα (το εχω βαλει και στο νημα του κινητου μου thl 5000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts