flandra Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Να προσθέσω την αγαπημένη μου Apple Mint. sent from my Amstrad CPC6128 Που τη βρισκω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Rosemary... Αγαπημένη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Δοκιμασμένα fonts 1)Ubuntu 2)Comfortaa 3)Jolly 4)Segoe 5)Armani (από την εφαρμογή ifont) Να προσθέσω την αγαπημένη μου Apple Mint. sent from my Amstrad CPC6128 Έφτιαξα ένα pastbin για τα ελληνικά fonts ώστε να μη χαθούν στο topic εδώ. http://pastebin.com/QHucj357 . Μπορείτε να προσθέτε απευθείας κει τις γραμματοσειρές, ή να τις αναφέρετε εδώ κ θα τις προσθέτω Rosemary... Αγαπημένη. Sent from my iPad using Tapatalk Μπράβο σας παιδιά!! Το εγχείρημα προχωράει!! Σιγά σιγά θα μαζέψουμε αρκετά fonts να έχουμε να αλλάζουμε!! Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Καμία ιδέα πλην root ; s7 edge έχω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160626/65367447ee5559419eb0dd69e7cc88e7.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 26, 2016 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μπράβο σας παιδιά!! Το εγχείρημα προχωράει!! Σιγά σιγά θα μαζέψουμε αρκετά fonts να έχουμε να αλλάζουμε!! Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Καμία ιδέα πλην root ; s7 edge έχω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιμένεις update μπας και το διορθώσουν από την samsung/google ή κάνεις root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Περιμένεις update μπας και το διορθώσουν από την samsung/google ή κάνεις root . Διάβασα ότι είναι θέμα marshmallow και ότι η Samsung δουλεύει ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Εγώ είμαι με apc8 και είναι η καλύτερη Rom αυτή την στιγμή για μπαταρία και έτσι δεν κάνω αναβάθμιση. Θα ρωτήσω αν αυτοί με την πιο καινούργια Rom μπορούν να αλλάξουν γραμματοσειρά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Comfortaa και από μένα.. Χρόνια τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Έφτιαξα ένα pastbin για τα ελληνικά fonts ώστε να μη χαθούν στο topic εδώ. http://pastebin.com/QHucj357 . Μπορείτε να προσθέτε απευθείας κει τις γραμματοσειρές, ή να τις αναφέρετε εδώ κ θα τις προσθέτω Πολύ χρήσιμο! Edit: Παρότι κατέβασα το ifont εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα: Μη σωστή εμφάνιση του γράμματος "φ" στα ποστ εντός εφαρμογής Tapatalk. Σε tablet dual-boot Thomson πριν βάλω την εφαρμογή ifont το γράμμα "φ" δεν εμφανιζόταν καθόλου, αφού την έβαλα και ξεκίνησα να βάζω κάποιες από τις προτεινόμενες γραμματοσειρές (πχ Ubuntu, Armani) στη θέση του γράμματος "φ" αντί για κενό πλέον εμφανίζεται ένα άδειο άσπρο τετράγωνο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει και παρόλες τις προσπάθειες μου, το συγκεκριμένο γράμμα στην συγκεκριμένη εφαρμογή εξακολουθεί να μην εμφανίζεται σωστά;;; Sent from my N5206 using Tapatalk Edited July 8, 2016 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Βρήκα ένα site το οποίο έχει κάποιες γραμματοσειρές που υποστηρίζουν ελληνικά γράμματα. Ρίξτε μια ματιά. http://www.fontsquirrel.com/fonts/list/language/greek/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλημέρα. Να ζητήσω μια χάρη; Κάποιος που έχει ρουταρισμένο LG, μπορεί να κατεβάσει το θέμα "Dream of whale" και να μου δώσει ταπετσαρία από homescreen και lockscreen? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Παιδιά χάθηκε το google widget απο τον google now launcher. Καμια βοήθεια; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 ΒΟΗΘΕΙΑ ...χαθηκε το τελικο ς (βγαζει τετραγωνο) σε μηνυματα,messenger.εφαρμογες,... οπουδηποτε τελικα. πως το επαναφερω? στις διαθεσιμες επιλογες απο προβολη/font type/ εχει τρεις με κινεζικα γραμματα (το εχω βαλει και στο νημα του κινητου μου thl 5000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio83 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Γεια σας παιδια, πριν λιγες μέρες κατέβασα την εφαρμογη της Google, Wallpapers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.wallpaper Μου αρέσει πάρα πολύ η επιλογή να αλλάζει κάθε μέρα το wallpaper του κινητου μου από την online συλλογη της google. Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος φιλος στο φόρουμ? Πάντως ψάχνω και δεν μπορώ να βρώ με τίποτα που αποθηκεύονται οι εικονες μεσα στην συσκευή αλλά τα κατάφερα, μιας και δεν υπαρχει επιλογή για download αλλά μόνο για ορισμό ως φόντο. Υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη να αλλάζει κάθε μέρα το wallpaper του κινητου μου από κάποια online συλλογη. Κάτι αντίστοιχο κάνει η εφαρμογή στα Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Δεν με έχει απασχολήσει ο φάκελος αποθήκευσης. Πάντως την έχω κι εγώ εδώ και μέρες. Πανέμορφα τοπία. Όσο γι αυτο που θες, δες το muzei με τα διάφορα plugins του. Εγώ όμως δεν ήμουν ευχαριστημένος. Ναι μεν είχε πολλά άλλα δε δούλεψε ποτε όπως έπρεπε. Τη μια δεν κατέβαζε, την άλλη είχε κατανάλωση, την άλλη δεν διάβαζε όλα τα plugins. Και έχει δοκιμαστεί σε διάφορες συσκευές. Απο stock android έως custom Rom και system specific. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Για αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν root μια καλή εφαρμογή για την αλλαγή του status bar (εικονίδια ,μέγεθός ,χρώμα κ.τ.λ ) είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.james.status&hl=el Δουλεύει άψογα σε s7 edge που την εχω δοκιμάσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπέρα, έχω βάλει nova launcher και δεν μπορώ να βρω την επιλογή ώστε να αλλάξω την εικόνα κλειδώματος της συσκευής μου. Κάποιος που θυμάται που είναι η ρύθμιση αυτή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλησπέρα, έχω βάλει nova launcher και δεν μπορώ να βρω την επιλογή ώστε να αλλάξω την εικόνα κλειδώματος της συσκευής μου. Κάποιος που θυμάται που είναι η ρύθμιση αυτή ? System > Wallpapers > Lock Screen (κάλλιο αργά παρά ποτέ! :) ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 System > Wallpapers > Lock Screen (κάλλιο αργά παρά ποτέ! :) ) Την paid έκδοση έχω και δεν βλέπω Αυτή την διαδρομή που αναφέρεις..... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Την paid έκδοση έχω και δεν βλέπω Αυτή την διαδρομή που αναφέρεις..... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις ρυθμίσεις του κινητού είναι, όχι στην εφαρμογή... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAOCLIO Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 καλησπερα παιδια μια μικρη βοηθεια θα ηθελα , επειδη δεν εχω πολυ καιρο στον χωρο του android , θα μπορουσε καποιος / α να μου πει αν υπαρχει τροπος να αλλαξω τα χρωματα του call screen ??? θα ηθελα να ξεφορτωθω αυτο το πρασινο-ασπρο και να βαλω κατι σε μαυρο - γκρι ειμαι χωρις root στην συσκευη.Υπαρχει καποιος τροπος ή μονο με ξεχωριστη εφαρμογη μπορει να γινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ποιό Samsung έχεις;τα s6,s7 με σκούρα θέματα μπορούν να αλλάξουν χρώμα εκεί που θέλεις Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAOCLIO Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ποιό Samsung έχεις;τα s6,s7 με σκούρα θέματα μπορούν να αλλάξουν χρώμα εκεί που θέλεις Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημερα...παραλειψη μου εχω το s7 edge...εννοεις themes απο τα ελευθερα της samsung ?...ρωταω επειδη εχω κανει εγκατασταση μεσω nova launcher αρκετα theme packs (icon packs) αλλα το call screen δεν εχει αλλαξει σε κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ναι αυτό εννοώ θέματα τις Samsung αλλάζουν από τις ρυθμίσεις μέχρι και τον dialer, μηνύματα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAOCLIO Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ναι αυτό εννοώ θέματα τις Samsung αλλάζουν από τις ρυθμίσεις μέχρι και τον dialer, μηνύματα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok θα το δοκιμασω..σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτα τα εικονιδια ? https://pixabay.com/el/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF-1436758/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ενα ωραίο icon pack (Redox - Icon Pack) θα είναι χωρίς χρεωσει για δυο ημέρες ,όποιος θέλει μπορει να το κατεβάσει . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anticor.redox&hl=el Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts