adi32 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Το αγαπημένο μου. Nova launcher και Klwp. πολυ ωραιο ! Ποιο Klwp ειναι ? Το 3d screenshot πως το εφτιαξες ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Για σήμερα.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Πολύ όμορφη και αυτή η υλοποίηση! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Για σήμερα.... Sent from my SM-G930F using TapatalkWallpaper? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 (edited) Wallpaper? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κλικάρεις πάνω στη φωτό, να σου ανοίξει η original για να την καταβάσεις Edited March 25, 2020 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Σημερινο Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εχει πετυχει κανεις το συγκεκριμενο wallpaper? Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 (edited) Αναβίωση ενός παλιού θέματος. Το έφτιαξα σε Klwp. Edited March 27, 2020 by GARCIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Να ναι καλά ο Garcia που με ενέπνευσε :) Nova Launcher Prime Beautiful widgets KWGT Elixir2 Widgets Icons: Theme - Sense 10 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Υπάρχει έτοιμο;Η το έκανες εσύ;πολύ όμορφο... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Υπάρχει έτοιμο;Η το έκανες εσύ;πολύ όμορφο... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το έκανα, pixel pixel ... Αν έχεις χρόνο και τα widgets και ξέρεις photoshop μπορώ να σου στείλω τα αρχεία... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Εγώ το έκανα, pixel pixel ... Αν έχεις χρόνο και τα widgets και ξέρεις photoshop μπορώ να σου στείλω τα αρχεία...Μπα χλωμό.nova+kgwt τα έχω αγορασμένα τα αλλα οχι.Ευχαριστώ πάντως.πολύ όμορφο μού θύμισε HTC HD2 που είχα παλιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Να ναι καλά ο Garcia που με ενέπνευσε :) Nova Launcher Prime Beautiful widgets KWGT Elixir2 Widgets Icons: Theme - Sense 10Πολύ καλοοοο!!! Μ αρέσει ο τρόπος που το έστησες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Να ναι καλά ο Garcia που με ενέπνευσε :) Nova Launcher Prime Beautiful widgets KWGT Elixir2 Widgets Icons: Theme - Sense 10Τι μας θύμησες τώρα. Πολύ ωραίο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Πόσο καιρό χρειάστηκε για να το στήσεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πόσο καιρό χρειάστηκε για να το στήσεις; 2 μέρες, γιατι συνέχεια βελτίωνα... Και βασικά είναι "work in progress" γιατί σκέφτομαι να πετάξω έξω το ρολοι απο το BW και να το ενσωματώσω στο KWGT Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Μπράβο και πάλι. Πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ευχαριστώ πάντως.πολύ όμορφο μού θύμισε HTC HD2 που είχα παλιά Όντως... πόσο πίσω με γύρισες τώρα... :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Here I am Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Here I am Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβερή.. Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες (widget, icons κλπ) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Φοβερή.. Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες (widget, icons κλπ)Λοιπόν. Wallpaper planet από zedge. Ρολόι από topmix πακέτο kwgt. Εικονίδια one ui circle. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Χωρις Nοβα μετα απο καιρο... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλημέρα στην παρέα! Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καλημέρα φίλε, πολύ ωραία υλοποίηση! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Minimal όπως πάντα! Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts