arish Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 @k_kostas: νομιζω ειναι το oneseven αυτο που ψαχνεις... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 καλημερα.θα μπορουσες να μου πεις την εφαρμογη για τον καιρο που χρησιμοποιεις καθως και την εφαρμογη για τις πληροφοριες για καρτα μνημης,σημα κτλ; ευχαριστω πολυ Το δευτερο με φαινεται σαν το Android System Info. Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 @k_kostas: νομιζω ειναι το oneseven αυτο που ψαχνεις... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk όπως προείπα δεν είναι το oneseven...ευχαριστώ πάντως... Το βρήκα τελικά...είναι από το mclock με ρύθμιση να φαίνεται μόνο η weekday bar!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αυτο ειναι το Optimus One μου με όσα widget θεώρησα αρκετά χρήσιμα. To ROM ειναι το LoL με Launcher pro και το GDD theme με αρκετες προσωπικές πινελιές. Τα εικονίδια δεν θυμαμε απο που τα κατέβασα. ΥΓ. Τα ονοματα ειναι επιτηδες Blured. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) καλημερα.θα μπορουσες να μου πεις την εφαρμογη για τον καιρο που χρησιμοποιεις καθως και την εφαρμογη για τις πληροφοριες για καρτα μνημης,σημα κτλ; ευχαριστω πολυ Το δευτερο με φαινεται σαν το Android System Info. http://i55.tinypic.com/drfukn.jpg Edited February 18, 2011 by Villis Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Μερικές απο τις οθόνες μου (φρέσκο πράμα :) ) Στη δεύτερη εικόνα πιο είναι το ρολόι με το καιρό και πιο σου βγάζει έτσι τις σημειώσεις του ημερολογίου που είναι από κάτω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Στη δεύτερη εικόνα πιο είναι το ρολόι με το καιρό και πιο σου βγάζει έτσι τις σημειώσεις του ημερολογίου που είναι από κάτω; Το ρόλόι με τον καιρό είναι το fancy widget και το ημερολόγιο το smooth calendar Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ετσι για αλλαγη...:) http://img20.imageshack.us/img20/3874/devicexq.png Φιλε μου μιας και μου αρεσε πολυ η homescreen σου προσπαθησα να την αντιγραψω.:) Το battery solo widget ομως πως το εκανες να φαινεται μπλε το περιγραμμα;Εμενα μονο πρασινο με αφηνει να ειναι. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Η νέα μου LockScreen! :D :D :D http://i54.tinypic.com/s406cj.jpg Edited February 19, 2011 by amoramor Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Η νέα μου HomeScreen! :D :D :D http://i54.tinypic.com/s406cj.jpg Μηπως ηθελες να πεις η νεα σου lockscreen;Γιατι εμενα πιο πολυ για lockscreen μου κανει.. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ωραίο lockscreen...ποιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Μηπως ηθελες να πεις η νεα σου lockscreen;Γιατι εμενα πιο πολυ για lockscreen μου κανει.. Λεπτομέρειες! Διορθώθηκε παρ' όλα αυτά! :P ωραίο lockscreen...ποιο είναι? GOTO Lockscreen(Paid) Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Το battery solo widget ομως πως το εκανες να φαινεται μπλε το περιγραμμα;Εμενα μονο πρασινο με αφηνει να ειναι. προφανώς έχει το κινητό στην πρίζα όταν έβγαλε το screenshot, μιας και όταν φορτίζει, το widget γίνεται μπλε γύρω-γύρω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Φιλε μου μιας και μου αρεσε πολυ η homescreen σου προσπαθησα να την αντιγραψω.:) Το battery solo widget ομως πως το εκανες να φαινεται μπλε το περιγραμμα;Εμενα μονο πρασινο με αφηνει να ειναι. σορυ για την καθυστερηση πραγματι το κινητο το φορτιζα την στιγμη εκεινη οπως λεει και ο Νικος...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Μιας και πέρασα χτες CM7 RC1 στο Milestone μου είπα να φτιάξω και 3 καινούριες homescreens. :p Main Screen http://i53.tinypic.com/vwppfp.png Left Screen http://i55.tinypic.com/332cbhc.png Right Screen http://i51.tinypic.com/ljrjb.png Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Το ρόλόι με τον καιρό είναι το fancy widget και το ημερολόγιο το smooth calendar Σε ευχαριστώ πολύ, απλά την ώρα μου την εμφανίζει μόνο με τα νούμερα και χωρίς το φόντο με τα τετραγωνάκια που φαίνονται στο δικό σου (flip clock). Ξέρεις πως μπορώ να το φτιάξω έτσι; Edited February 20, 2011 by vassar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ, απλά την ώρα μου την εμφανίζει μόνο με τα νούμερα και χωρίς το φόντο με τα τετραγωνάκια που φαίνονται στο δικό σου (flip clock). Ξέρεις πως μπορώ να το φτιάξω έτσι; Configure ->Appearance settings ->Widget style ->Flip Clock :) Παίξε με τα settings και θα το κάνεις τέλειο! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Configure ->Appearance settings ->Widget style ->Flip Clock :) Παίξε με τα settings και θα το κάνεις τέλειο! Εκεί που λες μου έχει μόνο δύο επιλογές: α. Ψηφιακό ρολόι (Κλασσικό) β. Ψηφιακό ρολόι (Νέο) Μήπως έχεις εγκαταστήσει το Fancy widget pro? Μπορώ να κατεβάσω νέα widget styles από κάπου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 πολυ ωραιες Screen ειδα ειδικα απο τις τελευταιες σελιδες :) Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Εκεί που λες μου έχει μόνο δύο επιλογές: α. Ψηφιακό ρολόι (Κλασσικό) β. Ψηφιακό ρολόι (Νέο) Μήπως έχεις εγκαταστήσει το Fancy widget pro? Μπορώ να κατεβάσω νέα widget styles από κάπου; Ναι, το pro έχω Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) aroutis μπορεις να δωσεις το wallpaper σου?ευχαριστω:D Μου ξέφυγε ...! Edited February 22, 2011 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Νέο homescreen. Αρκετά simplistic :) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Νέο homescreen. Αρκετά simplistic :) μπορεις να μου πεις ολα τα widget που χρησιμοποιεις φιλε καθως και να ανεβασεις το background???:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Νέο homescreen. Αρκετά simplistic :) Ποιό πρόγραμμα για folder έχεις?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ποιό πρόγραμμα για folder έχεις?? Μοιάζει πολύ με αυτό! :) SiMi Folder Widget Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts