PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Το δικο μου http://https//mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/s/?view=att&th=147a8310aa9f37ff&attid=0.1&disp=attd&realattid=1475635884165431296-local0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8TmaXOD3qlqqI89jUGnlDU&sadet=1407278644235&sads=MLR3ppG6fRa_LnKkhZ9L9HqIZzQ Edited August 5, 2014 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και η τωρινή μου, με dodol launcher :) Είναι εύκολο το wallpaper; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εξαιρετική! Ευχαριστώ :D Είναι εύκολο το wallpaper; Βεβαίως, ορίστε :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα!!! Ποιο widget έχεις για το myphone? :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 http://oi58.tinypic.com/f4188y.jpg Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 http://oi58.tinypic.com/f4188y.jpg Ωραίος για πες και λεπτομέρειες εικονίδια κτλ! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 http://oi58.tinypic.com/f4188y.jpg Wallpaper και Icon pack. Καλημέρα!!! Για πες widget για το myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 vm6 yellow icon pac shadow icons wallpaper Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν ειναι widget, είναι συντόμευση! Πατήστε στις συντομεύσεις και βρείτε τo tapatalk;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μπράβο που μας διαφώτισες φίλε έψαχνα καιρό κάτι σαν widget για το myphone! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν ειναι widget, είναι συντόμευση! Πατήστε στις συντομεύσεις και βρείτε τo tapatalk;) [ATTACH]48231[/ATTACH] εμένα γιατί φαίνεται έτσι σε Νόβα launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 [ATTACH]48231[/ATTACH] εμένα γιατί φαίνεται έτσι σε Νόβα launcher? Και εμένα έτσι μου το βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και μένα έτσι είναι παιδιά!!! Edit : Λάθος δεν κατάλαβα καλά! Εσείς εννοείτε το πάνω widget με τα νεα. Είναι η εφαρμογή feedly και έχω βάλει αγαπημένα site! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και μένα έτσι είναι παιδιά!!! Edit : Λάθος δεν κατάλαβα καλά! Εσείς εννοείτε το πάνω widget με τα νεα. Είναι η εφαρμογή feedly και έχω βάλει αγαπημένα site! σε ευχαριστουμε :D Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 καινούρια που συμβαδίζει με τον φθινοπωρινό καιρό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 καινούρια που συμβαδίζει με τον φθινοπωρινό καιρό:p Το wallpaper φιλε εαν σου ειναι εύκολο το θέλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το wallpaper φιλε εαν σου ειναι εύκολο το θέλω! έφτασεεεεεε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι κάτι τρελό απλώς μου άρεσε το wallpaper, με nova και moonshine icon pack απ'το οποίο λάτρεψα το εικονίδιο του calendar που δείχνει την ημερομηνία χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει κάποιος την εφαρμογή. :) [ATTACH]48252[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ξέφυγα από το grunge θέμα και απολαμβάνω την θέα.. [ATTACH]48261[/ATTACH] Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι κάτι τρελό απλώς μου άρεσε το wallpaper, με nova και moonshine icon pack απ'το οποίο λάτρεψα το εικονίδιο του calendar που δείχνει την ημερομηνία χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει κάποιος την εφαρμογή. :) [ATTACH]48252[/ATTACH] αλα ios ε? το μονο ασχημο με το συγκεκριμενο ειναι οτι εχει πολυ λιγα Icons σε σχεση μεε αλλα Packs. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 αλα ios ε? το μονο ασχημο με το συγκεκριμενο ειναι οτι εχει πολυ λιγα Icons σε σχεση μεε αλλα Packs. Που το είδες το ios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Που το είδες το ios? Στο calendar. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 αλα ios ε? το μονο ασχημο με το συγκεκριμενο ειναι οτι εχει πολυ λιγα Icons σε σχεση μεε αλλα Packs. Ναι η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να έχει περισσότερα (φαντάζομαι ότι θα προσθέσουν κι άλλα μελλοντικά) αλλά απ'τη στιγμή που διαθέτει αυτά που χρησιμοποιώ στις homescreens μου, προς το παρόν εγώ προσωπικά είμαι καλυμμένος. Θα ψάξω σίγουρα και για άλλο icon pack κάποια στιγμή, συνήθως βαριέμαι σύντομα τα ίδια και τα ίδια.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ναι η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να έχει περισσότερα (φαντάζομαι ότι θα προσθέσουν κι άλλα μελλοντικά) αλλά απ'τη στιγμή που διαθέτει αυτά που χρησιμοποιώ στις homescreens μου, προς το παρόν εγώ προσωπικά είμαι καλυμμένος. Θα ψάξω σίγουρα και για άλλο icon pack κάποια στιγμή, συνήθως βαριέμαι σύντομα τα ίδια και τα ίδια.. :) το θετικο του ειναι οτι εχει ποικιλια χρωματων, ετσι τα Icons που δεν υπαρχουν δεν ξεχωριζουν τρελα. Απλα για καποιον που εχει πολλες(και με λιγοτερα απο 10.000 dl's) εφαρμογες, ειναι θεμα. ΥΓ.: Καλο και με ποικιλια σε διαφορα εικονιδια, για να τα προσαρμοσεις, ειναι το Lumos. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts