adi32 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ευχαριστω πολυ να σαι καλα Το εχω ψιλοδουλεψει το UCCW για τη βασικη οθονη Tη lockscreen δεν ξερω πως αλλαζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μου έστειλε ένας φίλος το λινκ για το ρολόι που να μπορώ να βάλω τη γραμματοσειρα αλλά δεν δουλεύει. Μπορεί κάποιος να το βάλει; Δεν διαβάζει τη γραμματοσειρά το UCCW εννοείς; ή έχεις κατεβάσει το ρολόι από το play store και δεν μπορείς να το αλλάξεις; Ευχαριστω πολυ να σαι καλα Το εχω ψιλοδουλεψει το UCCW για τη βασικη οθονη Tη lockscreen δεν ξερω πως αλλαζουμε H lockscreen είναι η stock του xperia s μου.. Δεν ξέρω αν υπάρχει μήπως κάποια παρόμοια στο play store.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Δεν διαβάζει τη γραμματοσειρά το UCCW εννοείς; ή έχεις κατεβάσει το ρολόι από το play store και δεν μπορείς να το αλλάξεις;] Η γραμματοσειρά είναι εντάξει. Δεν δουλεύει το λινκ που μάλλον είναι το ρολόι στημένο έτσι ώστε να μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά. Νομίζω :-) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Κι εγώ θέλω τη γραμματοσειρά, ας την ανεβάσει κάποιος εδώ, για να την κατεβάζει εύκολα όποιος θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Η γραμματοσειρά είναι εντάξει. Δεν δουλεύει το link που μάλλον είναι το ρολόι στημένο έτσι ώστε να μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά. Νομίζω :-) Αν κατέβασες από το play store το ρολόι, δεν μπορείς να το επεξεργαστείς γιατί είναι κλειδωμένα όλα του play από τον δημιουργό του UCCW.. Αν σου διαβάζει κανονικά τη γραμματοσειρά, μπορείς να το φτιάξεις από την αρχή.. Πρόσθεσε ένα ρολόι και την ημέρα της εβδομάδας από τον επεξεργαστή του UCCW, και επέλεξε στην ημέρα την γραμματοσειρά αυτή.. Κι εγώ θέλω τη γραμματοσειρά, ας την ανεβάσει κάποιος εδώ, για να την κατεβάζει εύκολα όποιος θέλει. Δεν ξέρω αν είναι επί πληρωμή ή όχι.. Για να ανέβει εδώ, θα μπορεί να το κάνει μόνο ο sofos που την είχε και ξέρει αν γίνεται ή όχι.. Προς το παρών, μόνο με πμ..:) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Τι λέτε καλύτερα ή χειρότερα;;; Πολύ μεγάλο μέγεθος έχεις την nav bar Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Νομίζω τα κατάφερα... Έχετε να προτείνετε καμιά ταπετσαρία για τα motif icons? Edited August 27, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Νομίζω τα κατάφερα... Σου είναι εύκολο να δώσεις την γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Σου είναι εύκολο να δώσεις την γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς; Το ρολόι δεν θυμάμαι γιατί κατέβασα πολλές και την ημέρα μου την έστειλαν τα παιδιά..... Πολύ σε βοήθησα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλησπερα ξερει κανενας πως μπορω να αλλαξω το ποσα εικονιδια εμφανιζονται στη homescreen (μεγεθος?) συγγνωμη αν εχει απαντηθει αλλου Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το ρολόι δεν θυμάμαι γιατί κατέβασα πολλές και την ημέρα μου την έστειλαν τα παιδιά..... Πολύ σε βοήθησα.... Και σκεφτόμουν να το γράψω απ' την αρχή... Δεν εννοώ την γραμματοσειρά του elegante αλλά τη γραμματοσειρά του συστήματος του κινητού που είναι στο system/media. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Και σκεφτόμουν να το γράψω απ' την αρχή... Δεν εννοώ την γραμματοσειρά του elegante αλλά τη γραμματοσειρά του συστήματος του κινητού που είναι στο system/media. Λέγεται Segoe ui και αν θυμάμαι καλά τη βρήκα στην εφαρμογή ifont από το play. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλησπερα ξερει κανενας πως μπορω να αλλαξω το ποσα εικονιδια εμφανιζονται στη homescreen (μεγεθος?) συγγνωμη αν εχει απαντηθει αλλου Γινεται και με τον APEX launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Όλο και περισσότερες ξαιρετικές homescreens τελευταία.. βέβαια ειδικά ο @halo μου φαίνεται δίνει ρεσιτάλ γούστου κάθε φορά :-P @flandra σ'ευχαριστούμε, τη κατέβασα και εγώ :-) Είδα άλλαξε και το uccw έγινε πιο "εύκολο" στη χρήση πλέον. Σχετικά με τη γραμματοσειρά, παιδιά δεν την ανέβασα εδώ γιατί είχα θέμα μιας και είναι επί πληρωμής. Όποιος τη θέλει την έχω ανεβασμένη μαζί με full όλα τα uzips για πείραγμα, απλά ας στείλει ένα πμ σε 'μένα ή στον halo ή γενικά όποιος τις έχει (γιατί ήταν 3,4 νομίζω παρόμοιες Ελληνικές) τις δίνει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Παρακαλώ :-) Μια αλλαγή.... Edit: έχω βαρεθεί να κατεβάζω γραμματοσειρες και να μην έχουν ελληνικά. Έχετε να προτείνετε κάποιες; Edited August 28, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Γινεται και με τον APEX launcher ωραιος ρε φιλε Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Πρέπει να έχεις το UCCW.. Μετά ή το φτιάχνεις μόνος σου μέσα από τον επεξεργαστή του προγράμματος, ή το κατεβάζεις από εδώ έτοιμο:https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.pooley.elegante Το εβαλα σε ενα κινητο και ειναι οκ Το εβαλα σε ενα αλλο και μου βγαζει τη μερα με Ελληνικα και απλα γραμματα οχι καλλιγραφικα Φταει που ειναι σε Ελληνικη γλωσσα το κινητο ? Δεν αλλαζει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Αλλάζει μέσα από τις ρυθμίσεις του UCCW.. Επιλέγεις να χρησιμοποιεί τα Αγγλικά.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 το πιο επικ wallpaper ever !! share it with us :p Λίγο καθυστερημένα βέβαια ,αλλά το είδα :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Αλλάζει μέσα από τις ρυθμίσεις του UCCW.. Επιλέγεις να χρησιμοποιεί τα Αγγλικά.. οκ εφτιαξε να σαι καλα Υπαρχει μηπως αυτο το ρολοι μαζι με καποιο καιρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ελπιζω να την κρατησω.... ειναι βολικη http://s6.postimg.org/wvdz607x9/screen_20130828_1756.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Nα και μια απο εναν Κινεζο 2καρτο..... Σας παρακολουθω και μια και ειχα παρα πολυ καιρο ειπα να ανεβασω και εγω μια:) http://imageshack.us/a/img850/9893/owb4.png Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ελπιζω να την κρατησω.... ειναι βολικη http://s6.postimg.org/wvdz607x9/screen_20130828_1756.jpg για λεγε, για λεγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 οκ εφτιαξε να σαι καλα Υπαρχει μηπως αυτο το ρολοι μαζι με καποιο καιρο ? Έτοιμο όχι.. Εκτός αν ξέρεις να χρησιμοποιείς το UCCW ώστε να σου στείλω τη γραμματοσειρά και να το "φτιάξεις" μόνος σου.. Αλλιώς αν το έχει κάποιος έτοιμο, να στο στείλει σε uzip.. Ελπιζω να την κρατησω.... ειναι βολικη Πολύ ωραία.. :) @Sofos_5 thanks.. ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μικρες αλλαγες. http://s6.postimg.org/qbc42errx/screen_20130829_0917.jpg Νova Launcher UCCW Noticloud uccw theme Elegance uccw theme Hologlow Blue Icons. Screen OFF and Lock (donate) Playbar UCCW theme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts