vrwmiaris Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πολύ ωραία. Για δώσε καμιά πληροφορία.. :rolleyes: Βασικά πάνω αριστερά τα Kb/s με ενδιαφέρουν.. Cool tool πληρέστερο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Αν και λίγο outdated πλέον χωρίς UCCW παραμένω στα κλασικά... Nova launcher Beautiful Widgets Glass Apex/Nova Theme icons Φίλος μπορείς να ξηλώσει ς το dock background να με το δώσεις; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Πολύ ωραία. Για δώσε καμιά πληροφορία.. :rolleyes: Βασικά πάνω αριστερά τα Kb/s με ενδιαφέρουν.. Internet Speed Meter Καταπληκτική εφαρμογή. Για εμενα must have Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Internet Speed Meter Καταπληκτική εφαρμογή. Για εμενα must have Σε exp desktop δουλεύει;ή σαν widget? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Σε exp desktop δουλεύει;ή σαν widget? Όχι και όχι. :rolleyes: Ανοίγει μόνο του στο status bar όταν συνδέεσαι στο Internet. Δεν εχει παραπάνω λειτουργίες. Αλλά είναι πολύ ελαφριά εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και η δικη μου σήμερα. Απεριττη και λιτη Μπορείς να δωσεις το ρολοι και την ημερομηνία; uccw είναι; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ναi.Uccw είναι Αυτό για την ακρίβεια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bryansinclair.eventclock Το κυκλικο widget ειναι ο βολικοτατος για εμένα και εμφανισιμος circlelauncher Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δοκιμασα το widgetlocker με UCCW αλλα δεν μου αρεσε αποτελεσμα. Στην εμφανιση ηταν ενταξει, αλλα πχ το ρολοι εδειχνε την ωρα πριν να κλεισει η οθονη και μετα απο λιγο αλλαζε στην σωστη Ειχε καθυστερηση στην ανταποκριση δηλαδη. Ισως επειδη εχω το Galaxy S μονοπυρινο με 512 ram Εδω η νεα locksceen που εφτιαξα στην miui rom εμπνευσμενη απο theme holo UI Δεν εχει τελειωσει πληρως , κανω καποιες αλλαγες στις γραμματοσειρες - χρωμματα και στο θεμα καιρου για να εχει και εικονιδιου των καιρικων συνθηκων που υπαρχουν καθε στιγμη [ATTACH]34701[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ναi.Uccw είναι Αυτό για την ακρίβεια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bryansinclair.eventclock Το κυκλικο widget ειναι ο βολικοτατος για εμένα και εμφανισιμος circlelauncher Αυτός ο circlelauncher σου δουλεύει σωστά; Προσπάθησα να τον περάσω και δεν μου ανοίγει. Κολλάει στην πρώτη καρτέλα και μετά τίποτα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δοκιμασα το widgetlocker με UCCW αλλα δεν μου αρεσε αποτελεσμα. Στην εμφανιση ηταν ενταξει, αλλα πχ το ρολοι εδειχνε την ωρα πριν να κλεισει η οθονη και μετα απο λιγο αλλαζε στην σωστη Ειχε καθυστερηση στην ανταποκριση δηλαδη. Ισως επειδη εχω το Galaxy S μονοπυρινο με 512 ram Εδω η νεα locksceen που εφτιαξα στην miui rom εμπνευσμενη απο theme holo UI Δεν εχει τελειωσει πληρως , κανω καποιες αλλαγες στις γραμματοσειρες - χρωμματα και στο θεμα καιρου για να εχει και εικονιδιου των καιρικων συνθηκων που υπαρχουν καθε στιγμη [ATTACH]34701[/ATTACH] Αν το ρολόι ηταν απο το uccw κοιτα στις ρυθμίσεις καπου λεει να ανανεώνεται η ωρα και οταν ειναι σβηστή η οθόνη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και η δικη μου σήμερα. Απεριττη και λιτη Εκεί που λέει upcoming τι εμφανίζεται;Μπορούν να μπουν οι επερχόμενες γιορτές; Και τελικά τα εικονίδια κινούνται κυκλικά ή παραμένουν σταθερά; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Αν το ρολόι ηταν απο το uccw κοιτα στις ρυθμίσεις καπου λεει να ανανεώνεται η ωρα και οταν ειναι σβηστή η οθόνη Δεν το ηξερα αλλα δεν το εψαξα και πολυ γιατι εκτος απο αυτο μου φανηκε οτι υπηρχε μια καθυστερυση γενκοτερα στην lockscreen , ενω με αυτη που εχει η miui πηγαινει σφαιρα Κατι ασχετο,δεν ξερω αν εχει αναφερθει,πολλες ιδεες αλλα και θεματα με launcers θα βρειτε εδω: http://mycolorscreen.com/ Edited August 1, 2013 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Φοβερή μαρεσει πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δεν το ηξερα αλλα δεν το εψαξα και πολυ γιατι εκτος απο αυτο μου φανηκε οτι υπηρχε μια καθυστερυση γενκοτερα στην lockscreen , ενω με αυτη που εχει η miui πηγαινει σφαιρα Κατι ασχετο,δεν ξερω αν εχει αναφερθει,πολλες ιδεες αλλα και θεματα με launcers θα βρειτε εδω: http://mycolorscreen.com/ Ακριβώς! Και ήθελα να το πω και εγώ σήμερα. Σε αυτό σου site βάζουν πολύ ωραίες homescreens αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν κάνουν όλες για το κινητό σας και πολλές από αυτές είναι υπερβολικά βαριές και μπορεί να ζορίζουν το κινητό σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Nova launcher Hd widgets Power toggles Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εκεί που λέει upcoming τι εμφανίζεται;Μπορούν να μπουν οι επερχόμενες γιορτές; Και τελικά τα εικονίδια κινούνται κυκλικά ή παραμένουν σταθερά; Ειναι το ημερολογιο μου.Εχοντας προσθέσει και το εορτολόγιο μου εμφανιζει5 και τις γιορτες. Οσον αφορα το circlelauncher αναλογα με το animation που επιλεγεις ανοιγουν σαν μπουκετο ή συρονται ή διαφορες αλλες επιλογές. Fully customizable οπως λεγανε και στο χωριο μου :) Αυτός ο circlelauncher σου δουλεύει σωστά; Προσπάθησα να τον περάσω και δεν μου ανοίγει. Κολλάει στην πρώτη καρτέλα και μετά τίποτα. Ναι μου δουλευει κανονικα.Στην πρωτη καρτελλα πρεπει να τον παραμετροποιησεις διαλεγοντας αν θα αμοιγει εφαρμογες η επαφες καθως και το στυλ του Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ειναι το ημερολογιο μου.Εχοντας προσθέσει και το εορτολόγιο μου εμφανιζει5 και τις γιορτες. Το εορτολόγιο πως το προσθέτεις στο widget ; Σε εμένα είναι μονίμως κενό. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Το εορτολόγιο πως το προσθέτεις στο widget ; Σε εμένα είναι μονίμως κενό. Πηγαινε στις ρυθμίσεις στο uucw και επέλεξε όπως στην φωτογραφία. Αν έχεις περάσει στο calendar εορτολόγιο θα στο περάσει. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω τους σημερινές εορτές και όχι τις αυριανές. Πως γίνεται; Edit λαθος το screen shot αυτο που έβαλα είναι για να το πατάς. Πάντως αν έχεις περασμένα google calendar με εορτές θα το βαλει κατευθείαν Edited August 2, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Σε ευχαριστώ φίλε μου το κατάφερα. Πάντως ότι έχω δει σε uccw είναι φανταστικά και θα ήθελα να μάθω πως τα φτιάχνουν. Πχ σε αυτό το widget μπορώ να προσθέσω πληροφορία για την στάθμη της μπαταρίας όπως και να αλλάξω γραμματοσειρά; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Σε ευχαριστώ φίλε μου το κατάφερα. Πάντως ότι έχω δει σε uccw είναι φανταστικά και θα ήθελα να μάθω πως τα φτιάχνουν. Πχ σε αυτό το widget μπορώ να προσθέσω πληροφορία για την στάθμη της μπαταρίας όπως και να αλλάξω γραμματοσειρά; Σε αυτο αν είναι κατεβασμένο απο το play store δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι μονο χρωμα μπορεις να αλλάξεις. Αν κατεβάσεις uzip αρχείο και το κανεις import θα μπορεις να πειράξεις οτι θες. Τσέκαρε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1880050 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Είπα να κάνω και γω μια αλλαγή μετά απο καιρό. Απλά πράματα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ........... Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ........... Nice! Δωσε wall και εικονίδια αν μπορείς; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 ........... Πολύυυ ωραίο!! Κι εγώ θέλω ρολόι και εικονίδια αν γίνεται! ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Τα εικονίδια είναι round glass blue από μάρκετ.Το widget καιρού είναι φτιαγμενο με zooper pro. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts