Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Nova launcher εχει επιλογη για επαναφορα, επαναφερει και τα εικονιδια εφαρμογων και widget...

Σταύρο καλημέρα .νομίζω οτι δεν επαναφέρει τα widget από uccw .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σταύρο καλημέρα .νομίζω οτι δεν επαναφέρει τα widget από uccw .

Καλημερα Μιχαλη, απο uccw δεν ξερω αλλα απο zooper, pure calendar, android weather που εχω εγω τα επαναφερει κανονικα..

Δεν τα επαναφέρει αλλά δείχνει που είναι οι θέσεις τους και έτσι πατάς εκεί πάνω, σου ανοίγει το μενού με τα uccw skins και διαλέγεις το skin που είχες εκεί.

Καπου ειχα δει οτι το ios7 του μηλου,θα ειχε μια λειτουργια για 3d πανοραμα φοντο κ που κουνιεται αναλογα οσο το περιστρεφεις..υπαρχει κατι αναλογο σε android?
Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;)

Εγω ειμαι με apex launcher.Με ολους γινεται,εκτος απο τον stock.

H ωρα,ο καιρος,μπαταρια ειναι με.https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zooper.zwfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm9yZy56b29wZXIuendmcmVlIl0.

Τα εικονιδια ειναι απο εδω,http://icondatabase.net/icons?title=&field_app_nid=All&field_artist_nid=All&field_icon_set_nid=36548&field_colors_tid=All&sort_by=created&sort_order=DESC&items_per_page=60

εδω,http://www.themerepublic.net/search/label/Icons

και εδω,https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samanthaconner.tinyblack&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW1hbnRoYWNvbm5lci50aW55YmxhY2siXQ..Πατας παρατεταμενα πανω στο εινινιδιο που θες να αλλαξεις,και σου ανοιγει επιλογη για επεξεργασια.Απο εκει βαζεις οποιο εινονιδιο σου αρεσει.

Πιστεψε με,πανω απο 10λεπτα δεν χρειαζεται για να φτιαξεις αυτην την home.

Οτι αλλο χρειαζεσαι,εδω ειμαστε.

Την status bar πώς κατάφερες και την έκανες έτσι?

Σε Samsung θέλει ταυτόχρονα όμως... vol Down + hard button + power button. Αλλά ταυτόχρονα όλα μαζί πατημένα μέχρι να πάρει το στιγμιότυπο.

Καπου ειχα δει οτι το ios7 του μηλου,θα ειχε μια λειτουργια για 3d πανοραμα φοντο κ που κουνιεται αναλογα οσο το περιστρεφεις..υπαρχει κατι αναλογο σε android?

3D image live wallpaper. Υπάρχει χρόνια στο store, πολύ πριν κάνει εμφάνιση στο ios

Παιδιά πως παίρνετε screenshot απο την lockscreen? To vol down+power δεν φαίνεται να δουλευει στην lock

Θελει με συνδυασμό πλήκτρων : power button + home button ταυτοχρονα .. και τα κρατας πατημένα για 2δευτερα περιπου...

Για σαμσουνκ

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Μετά από πολύ καιρό έφτιαξα τον nova με 3 οθόνες (κατά σειρά από τα αριστερά στα δεξιά) και μπορώ να πω πως βολεύει πάρα πολύ.

Μετά από πολύ καιρό έφτιαξα τον nova με 3 οθόνες (κατά σειρά από τα αριστερά στα δεξιά) και μπορώ να πω πως βολεύει πάρα πολύ.

Πολύ όμορφο!

Πολύ όμορφο!

Μετά από τόσες αλλαγές που έκανα, λογικό να πετύχω και μια πολύ ωραία homescreen. :p

Ότι πληροφορίες θες πες μου. :)

Αν μπορείς δώσε το wallpaper.

Επίσης νομίζω οως τα εικονίδια τα συγκεκριμένα είναι κορυφή. Τα χρησιμοποιώ 1 εβδομάδα τώρα και κάθονται πολυ ωραία

Θοδωρής

Σε Samsung θέλει ταυτόχρονα όμως... vol Down + hard button + power button. Αλλά ταυτόχρονα όλα μαζί πατημένα μέχρι να πάρει το στιγμιότυπο.

Δεν χρειάζεται το vol. Πατάς το home και το power button παρατεταμένα μέχρι να ακούσεις το κλικ.

Φίλε μου σκέτη ομορφιά είσαι. Το widget με τις σειρές θέλω.

Το SeriesGuide είναι αν δεν κάνω λάθος. Επίσης πολύ καλό και το TV Show Favs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Από τo seriesguide πρέπει να είναι. Υπάρχουν δυο αρκετά καλά apps για TV. Seriesguide και tvshowfavs. Προσωπικα, προτιμώ το 2ο, το seriesguide έμφανίζει bugs, αν προσθέτεις πάρα πολλές σειρές όπως εγώ.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Από τo seriesguide πρέπει να είναι. Υπάρχουν δυο αρκετά καλά apps για TV. Seriesguide και tvshowfavs. Προσωπικα, προτιμώ το 2ο, το seriesguide έμφανίζει bugs, αν προσθέτεις πάρα πολλές σειρές όπως εγώ.

Το 2ο το έχω λιώσει. Είναι απίστευτο και έχει και τρομερό widget. Απλά μου άρεσε εμφανισιακά αυτό και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ παιδιά. ..

Δεν ξέρω τι εννοείς με το 'πάρα πολλές σειρές', αλλά εγώ είμαι με 84 (τελειωμένες και μη) και δεν έχω δει ούτε ένα bug.

Για μένα είναι τόσο καλή η εφαρμογή, που δε χρειάστηκε να ψάξω για αντίστοιχες..

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δεν ξέρω τι εννοείς με το 'πάρα πολλές σειρές', αλλά εγώ είμαι με 84 (τελειωμένες και μη) και δεν έχω δει ούτε ένα bug.

Για μένα είναι τόσο καλή η εφαρμογή, που δε χρειάστηκε να ψάξω για αντίστοιχες..

Τις έχω αγορασμένες και τις 2. Τo seriesguide, όταν το χρησιμοποιούσα, εκτός ότι το ui του δεν ήταν και ότι πιο καθαρό και εργονομικό κατ εμέ, είχε αρκετά προβλήματα με την προσθήκη και συγχρονισμό σειρών. Εχω να το δουλέψω αρκετό καιρό βέβαια, μπορεί να τα έχουν διορθώσει αυτά πλέον. Αλλά πλέον έχω περάσει τα πάντα στο tvshow favs μετά από πολύ κόπο, και δύσκολα θα κατσω να το ξανακάνω για κάποιο άλλο app.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

καλημερα.εχω το s3 mini kai ψαχνω να βρω μηπως υπαρχει καποια ζωντανη ταπετσαρια με τοπιο που αναλογα την ωρα να αλλαζει και το τοπιο..απογευμα πρωι κλπ...υπαρχει??ευχαριστω

Αν έχετε καμία πρόταση για icon themes που να ταιριάζει, καλοδεχούμενη

To ρολόι πως το βάζετε να γράφει στα αγγλικά την μέρα; εγώ το δοκίμασα προχθές και μου την εμφάνιζε στα ελληνικά, με αποτέλεσμα όποιο γράμμα έχει τόνο να μην εμφανίζεται σωστά.. :worry:

Επίσης, μια άλλη απορία για το UCCW.. Κατέβασα κάτι .uzip αρχεία, τα άνοιξα μέσα από το πρόγραμμα, αλλά δεν μου εμφάνιζε τίποτα μετά.. Τι δεν έκανα σωστά; :O

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αν έχετε καμία πρόταση για icon themes που να ταιριάζει, καλοδεχούμενη

Motif. Νομίζω θα ταιριάζει

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!