chris_pro Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Σήμερα έβαλα τον tsf launcher.έχει βελτιωθεί πολύ.πιστεύω τον έχω ρυθμίσει ωραία. Οι ρυθμισεις σου μια χαρα ειναι,αλλα αυτη η φωτο.......πολυ ''ασχημη''ρε παιδι μου:p Edited July 2, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Συγνωμη για το συνεχομενο ποστ, δεν ανεβηκε η φωτο..:o Edit: Ακυρο! Καταφερα και εφτιαξα ενα με το simple text τοποθετωντας απλα μια τελιτσα που εξαφανισα εντελως με τις ρυθμισεις της εφαρμογης, δουλεψε μια χαρα! Σε περίπτωση πάντως που το χρειαστείς. ορίστε. https://www.dropbox.com/s/z89qwxahg38aji7/blank.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Σε περίπτωση πάντως που το χρειαστείς. ορίστε. https://www.dropbox.com/s/z89qwxahg38aji7/blank.png Ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα και το έφτιαξα έτσι τελικά, άσε που πιθανότατα θα χρειαστεί σε μελλοντικά "κολπάκια" κι απ'ότι φάνηκε ήταν ότι πιο εύκολο, να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 http://s7.directupload.net/file/d/3302/c6poqphr_png.htm Αυτό το όμορφο ρολόι με την ημερομηνία ποιο είναι? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Αυτό το όμορφο ρολόι με την ημερομηνία ποιο είναι? Λογικά πρέπει να είναι το 1Weather. Νομίζω πάντως, πως το ρολόι δεν έχει σχέση με τον καιρό. Είναι άλλο widget. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Αυτό το όμορφο ρολόι με την ημερομηνία ποιο είναι? O καιρός είναι το 1weather το ρολόι είναι το stock του vire launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Στο simple text πως μπορώ να αλλάξω τα widgets που ήδη έχω στην οθόνη ; πατάω το widget manager που έχει άλλα δεν τα βρίσκει Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 LG P990...!!!!! homescreen/lockscreen....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Συγνωμη για το συνεχομενο ποστ, δεν ανεβηκε η φωτο..:o http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33868&d=1372619441 Edit: Ακυρο! Καταφερα και εφτιαξα ενα με το simple text τοποθετωντας απλα μια τελιτσα που εξαφανισα εντελως με τις ρυθμισεις της εφαρμογης, δουλεψε μια χαρα! Με το simple text σε ποιον launcher έκανες τους παραπάνω τίτλους; Προσπαθώ και εγώ να φτιάξω πχ στον nova η στον holo αλλά το μέγεθος της λέξης είναι όσο το μέγεθος ενός icon και έτσι δεν είναι ευδιάκριτα. Edited July 2, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Με το simple text σε ποιον launcher έκανες τους παραπάνω τίτλους; Προσπαθώ και εγώ να φτιάξω πχ στον nova η στον holo αλλά το μέγεθος της λέξης είναι όσο το μέγεθος ενός icon και έτσι δεν είναι ευδιάκριτα. Στον nova το εκανα κι εγω, αν μια λεξη ειναι μεγαλη μην επιλεξεις το 1x1 στο simple text αλλα το 2x1 για παραδειγμα.. κι η γραμματοσειρα αλλαζει μεγεθος (και πολλα αλλα) αν θες, με λιγο πειραματισμο θα το βρεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Τώρα με τρελανες. Όπως και αν σώσω το png που φτιάχνω με το simple text στο τέλος δεν μπορώ να βγάλω μεγαλύτερο μέγεθος γιατί τα icon έχουν συγκεκριμένο μέγεθος. Αυτο που λες 2Χ1 δεν το βρίσκω. Οι επιλογές μεταξύ άλλων είναι 256*128 η 256*256 Edited July 2, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Τώρα με τρελανες. Όπως και αν σώσω το png που φτιάχνω με το simple text στο τέλος δεν μπορώ να βγάλω μεγαλύτερο μέγεθος γιατί τα icon έχουν συγκεκριμένο μέγεθος. Αυτο που λες 2Χ1 δεν το βρίσκω. Οι επιλογές μεταξύ άλλων είναι 256*128 η 256*256 Τη στιγμη που επιλεγεις το μεγεθος του widget εννοω, το simple text εχει 4 συνολικα, 1x1, 1x2, 2x1 (αυτο επιλεγω στις μεγαλυτερες λεξεις), και 2x2. Μηπως εχεις αλλαξει το grid (πλεγμα επιφανειας εργασιας) του nova γι'αυτο στα μικραινει τοσο; Ενημερωτικα στο S2 μου το εχω ρυθμισμενο στο 5x5.. Στις συγκεκριμενες λεξεις που ειδες δεν αλλαξα το παραμικρο στις γραμματοσειρες να φανταστεις, απλως τις ευθυγραμισσα λιγο για να ξεκινουν απ'το ιδιο σημειο..:) Edited July 2, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ειπες την την μαγικη λεξη Widget. Δεν το δοκιμαζα ως widget αλλα ως αντικατάσταση σε icon. Ετσι ναι ... Τωρα το μεγεθος ειναι σωστο αλλα πως μπορω να βαλω widget icon που να ανοιγει folder ( πχ σε nova). Ολη η ιστορια για αυτο γινεται; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ειπες την την μαγικη λεξη Widget. Δεν το δοκιμαζα ως widget αλλα ως αντικατάσταση σε icon. Ετσι ναι ... Τωρα το μεγεθος ειναι σωστο αλλα πως μπορω να βαλω widget icon που να ανοιγει folder ( πχ σε nova). Ολη η ιστορια για αυτο γινεται; Οπως σου ειπα και στο αλλο μονο για εφαρμογες το καταφερα, αν γινεται και σε φακελο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 http://img40.imageshack.us/img40/2896/yvf.png Τα εικονιδια πως τα εκανες?Επισης,μπορουμε να εχουμε αυτη την φοβερη φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Homescreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Stockοκατάσταση.. :p:lol::D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Stockοκατάσταση.. :p:lol::D Πολύ καλοκαιρινές :P wallpaper;; ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ναι με έπιασαν οι ζέστες μου.. :p Ορίστε.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Τα εικονιδια πως τα εκανες?Επισης,μπορουμε να εχουμε αυτη την φοβερη φωτο? Εικονίδια /wallpaper https://www.dropbox.com/sh/ghijmxq1x1n2uh6/V-n6E98nCi Edited July 3, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Homescreen Μου αρέσει πολυ ετσι οπως το εχεις σεταρει! Μπορείς να δώσεις πληροφορίες; 1) wallpaper 2) widgets Ευχαριστώ:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μου αρέσει πολυ ετσι οπως το εχεις σεταρει! Μπορείς να δώσεις πληροφορίες; 1) wallpaper 2) widgets Ευχαριστώ:) 3) εικονίδια;; ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 3) εικονίδια;; ;) Οχι. Τα έχω χαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Οχι. Τα έχω χαχαχα Για πες :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Για πες :p Minimal UI? Edited July 3, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts