overpower Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Και σε μαυρο κινητο εμ ασπρο wallpaper ****** ακομα περισσοτερο. Μονο αν ηξερα πως μπορω να βαλω το κινητο να φαινεται και οχι μονο η homescreen ^^ Edited May 26, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Και σε μαυρο κινητο εμ ασπρο wallpaper ****** ακομα περισσοτερο. Μονο αν ηξερα πως μπορω να βαλω το κινητο να φαινεται και οχι μονο η homescreen ^^ screen maker απο το play και κάνεις θαύματα . Edited May 26, 2013 by Superuser Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δεν έχει τίποτα γιατί απλα ήθελα να σου δείξω την αντίθεση... edit: απο κοντα φαινεται πολυ καλυτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δεν έχει τίποτα γιατί απλα ήθελα να σου δείξω την αντίθεση... edit: απο κοντα φαινεται πολυ καλυτερα.... Wallpaper nowww :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 http://s7.directupload.net/images/130526/mztabdmu.png βρεεεεε....Στο κρεβάτι να ΔΕΙΣ..!!! http://s14.directupload.net/images/130526/9yfouzm4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Here you go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Φίλε το widget του καιρού που έβαλες το 'χω κι εγώ ( "4χ1 GO Weather EX Forecast" έτσι?) αλλά σε μένα δεν μπορεί να αλλάξει το background του που είναι ανοιχτό γκρι! Σε σένα παρατηρώ ότι είναι διάφανο! Από πού ρυθμίζεται αυτό? Ευχαριστώ! Eye in sky είναι το widget του καιρού Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά έχω φάει κόλλημα με τα συγκεκριμένα εικονίδια :P Οι 3 βούλες είναι φάκελοι, όπως και το Internet/Tools κτλ στην άλλη φωτογραφία, πολλά gestures, κρυμμένο dock :ninja: Edit : Ξέχασα και μία τρίτη! Edited May 26, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 http://icondatabase.net/ Εγώ βρίσκω από εδώ ότι θέλω.. Το είχε προτείνει κάποιος από εδώ.. :) Έχω βρεί ένα πακέτο εικονιδίων που μου άρεσαν πολύ. Για να τα περάσω στο Note 2 πρέπει να είμαι root; Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να αλλάξω εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Έχω βρεί ένα πακέτο εικονιδίων που μου άρεσαν πολύ. Για να τα περάσω στο Note 2 πρέπει να είμαι root; Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να αλλάξω εικονίδια; Επίσης, πως κατεβάζουμε τα icon packs; δεν βλέπω κάποιο λινκ...... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Έχω βρεί ένα πακέτο εικονιδίων που μου άρεσαν πολύ. Για να τα περάσω στο Note 2 πρέπει να είμαι root; Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να αλλάξω εικονίδια; Όχι απαραίτητα, πρέπει απλά να έχεις launcher που υποστηρίζει αλλαγή εικονιδίων, όπως apex- nova - golauncher. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Όχι απαραίτητα, πρέπει απλά να έχεις launcher που υποστηρίζει αλλαγή εικονιδίων, όπως apex- nova - golauncher. Έβαλα τον apex αλλά δεν βρήκα πως αλλάζουν τα εικονίδια. Μήπως σε αυτόν δεν αλλάζουν; Επειδή βγήκαμε ήδη off topic αν γνωρίζεις και παραπάνω και δεν σου είναι κόπος, στείλε μου ένα πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Eye in sky είναι το widget του καιρού Ευχαριστώ! Πολύ καλό και εύχρηστο! Δεν σου βγάζει τη σημερινή πρόβλεψη, μόνο τις 5 επόμενες? Edited May 26, 2013 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 [ATTACH]32834[/ATTACH] Αυτο απο μενα Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 :confused: Τρέχεις font installer... (άστο το rom toolbox) βάζεις την ubuntu & σου ζητάει restart, το κάνεις... Μετά πες εδωμεσα τι έγινε... τι συσκευή τηλ/νου έχεις δεν είπες... εκανα ακριβώς οτι ειπες εβαλα και την ουμπουντου ρεσταρτ και κολησε παλι στο μπουτ με το λογκο.εχω το s3 i9300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 :confused: Περίεργη συμπεριφορά πάντως... μήπως υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας font installer με τη συσκευή σου; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; στο δικό μου android πάντως δουλεύει πλην κάποιων γραμματοσειρών που είναι περίεργες. Εσένα όμως απ' οτι λες κολλάει στο μπουτάρισμα & αυτό δεν είναι οτι δεν υποστηρίζει γραμ/σειρές, δεν μπορεί να κάνει ξεκίνημα λόγω "κακού" φλασαρίσματος. Ρίξε & μια ματιά στο νήμα της συσκευής σου μήπως βρεις άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ξανά πίσω στο μαύρο . http://img5.imageshack.us/img5/6620/samsung11note.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ξανά πίσω στο μαύρο . http://img5.imageshack.us/img5/6620/samsung11note.png Μπορει να σε εχουν ξαναρωτησει 1) Πως παρουσιαζεις την εικονα του κινητου ετσι στο site; 2) Ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για το κινητο για να κανεις διαφορα στην οθονη Σε ευχαριστω Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Να και οι δικες μου. Κλασσικο παιδι μαυρου γαρ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μιας που μιλάμε για black..!!! http://s14.directupload.net/images/130527/6r6kfscq.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μπορει να σε εχουν ξαναρωτησει 1) Πως παρουσιαζεις την εικονα του κινητου ετσι στο site; 2) Ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για το κινητο για να κανεις διαφορα στην οθονη Σε ευχαριστω Για την παρουσίαση Screen maker απο το play και photoshop ή κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα . Η συγκεκριμένη home screen έχει γίνει μόνο με uccw https://play.google.com/store/apps/details?id=in.vineetsirohi.customwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImluLnZpbmVldHNpcm9oaS5jdXN0b213aWRnZXQiXQ.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 :confused: Περίεργη συμπεριφορά πάντως... μήπως υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας font installer με τη συσκευή σου; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; στο δικό μου android πάντως δουλεύει πλην κάποιων γραμματοσειρών που είναι περίεργες. Εσένα όμως απ' οτι λες κολλάει στο μπουτάρισμα & αυτό δεν είναι οτι δεν υποστηρίζει γραμ/σειρές, δεν μπορεί να κάνει ξεκίνημα λόγω "κακού" φλασαρίσματος. Ρίξε & μια ματιά στο νήμα της συσκευής σου μήπως βρεις άκρη... Κι εμένα δε δουλεύει. Μόλις διαλέξω το ubuntu κάνει force close το application και δεν αλλάζει κάτι. Έκανα μετά κι ένα reboot στη συσκευή αλλά μπα... τουλάχιστον βέβαια δεν κόλλησε, αλλά δεν παίζει κι όλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Κι εμένα δε δουλεύει. Μόλις διαλέξω το ubuntu κάνει force close το application και δεν αλλάζει κάτι. Έκανα μετά κι ένα reboot στη συσκευή αλλά μπα... τουλάχιστον βέβαια δεν κόλλησε, αλλά δεν παίζει κι όλας. Είναι επειδή δεν πρόλαβε να τη φορτώσει. Αν δεις σε κάποιες από τις πρώτες γραμματοσειρές δεν σου πετάει fc και δίνει και τη δυνατότητα preview, άσε 1 λεπτό ανοιχτή την εφαρμογή στη καρτέλα με τα fonts και δοκίμασε ξανά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Είναι επειδή δεν πρόλαβε να τη φορτώσει. Αν δεις σε κάποιες από τις πρώτες γραμματοσειρές δεν σου πετάει fc και δίνει και τη δυνατότητα preview, άσε 1 λεπτό ανοιχτή την εφαρμογή στη καρτέλα με τα fonts και δοκίμασε ξανά. Τέλεια. Αυτό έφταιγε, σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημέρα! Να και οι δικές μου οθόνες... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts