thabull Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Glasify_Color εικονίδια... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Γι απόψε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 Era White Flat εικονίδια για το Σ/Κ. Όμορφα, αλλά δεν έχουν βασικό backround για να είναι ομοιόμορφα ακόμη και αυτά που δεν έχουν επεξεργαστεί (δεν περιέχονται στο πακέτο δηλαδή).... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 Ι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 Blaze Icon Pack 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Black_Army_Diamond εικονίδια.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά σε όλους Alexis εικονίδια.... 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Spektrum εικονίδια.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 20 minutes ago, thabull said: Spektrum εικονίδια.... Δεν τα βρίσκω στο Play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) 20 ώρες πριν, alex61 said: Δεν τα βρίσκω στο Play store Περίεργο.... Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω το link.... Ο δημιουργός είναι ο coccco28 Δες μήπως μπορείς να τα βρεις έτσι, αλλιώς να σου στείλω το link Edited 7 Ιανουαρίου by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 2 minutes ago, thabull said: Περίεργο.... Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω το link.... Ο δημιουργός είναι ο coccco28 Δες μήπως μπορείς να τα βρεις έτσι, αλλιώς να σου στείλω το link Στο play store τα βρήκες???? Απλή ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Just now, alex61 said: Στο play store τα βρήκες???? Απλή ερώτηση Sorry, μιας και μιλάω για link τη στιγμή που δεν τα βρίσκεις στο store, νόμιζα ότι ήταν ευνόητο..... Ναι στο playstore... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 2 minutes ago, thabull said: Sorry, μιας και μιλάω για link τη στιγμή που δεν τα βρίσκεις στο store, νόμιζα ότι ήταν ευνόητο..... Ναι στο playstore... Για ψάξε στο store και πες μας, εγώ με το ονομα αυτό δενννν μπορώ να τα βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, alex61 said: Για ψάξε στο store και πες μας, εγώ με το ονομα αυτό δενννν μπορώ να τα βρω Αν και ο "τόνος" σου δεν είναι και πολύ ωραίος για δεύτερο συνεχόμενο post (λίγο αγενής θα έλεγα), αν ψάξεις με τον κατασκευαστή και δεις όλα του τα θέματα θα το βρεις. Επίσης για να σου λέω πως βρίσκεται στο store και για να σου λέω επίσης ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω το link, σημαίνει ότι έχω το link γιατί το έψαξα. Άλλη διαταγή; Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 19 minutes ago, thabull said: Αν και ο "τόνος" σου δεν είναι και πολύ ωραίος για δεύτερο συνεχόμενο post (λίγο αγενής θα έλεγα), αν ψάξεις με τον κατασκευαστή και δεις όλα του τα θέματα θα το βρεις. Επίσης για να σου λέω πως βρίσκεται στο store και για να σου λέω επίσης ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω το link, σημαίνει ότι έχω το link γιατί το έψαξα. Άλλη διαταγή; Sorry αλλά το post μου δεν ήταν αγενές, έψαχνα με το όνομά των icons και δεν μου έβγαζε κάτι, όταν όπως είπες το έψαξα με το όνομα του κατασκευαστή τότε βγήκε. Sorry αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση (3 φορές το έψαξα με το όνομά τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) 6 ώρες πριν, alex61 said: Sorry αλλά το post μου δεν ήταν αγενές, έψαχνα με το όνομά των icons και δεν μου έβγαζε κάτι, όταν όπως είπες το έψαξα με το όνομα του κατασκευαστή τότε βγήκε. Sorry αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση (3 φορές το έψαξα με το όνομά τους) Δεν αμφιβάλω για το σκοπό σου, αλλά ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος.... Το ύφος των "λεγόμενων" δεν είναι ξεκάθαρο και μπορεί να παρεξηγηθεί. Όταν όμως κάποιος λέει "δεν μπορώ να τα βρω", εσύ βοηθάς να τα βρει, και μετά λέει "Είναι στο playstore? Απλή ερώτηση....." είναι νομίζω εύκολα κατανοητό ότι κάτι δεν πάει καλά.... Επίσης η έκφραση «Για ψάξε και πες μας» είναι επίσης εύκολο να παρεξηγηθεί (ελπίζω να το "βλέπεις") Τα emoticons σώζουν καταστάσεις πολλές φόρες (όπως και η λίγο πιο αναλυτική επικοινωνία λόγω του "γραπτού", π.χ. ένα ευχαριστώ ή ένα παρακαλώ........) Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω παρεξηγηθεί για αυτό και συνέχισα να σου απαντάω. Καλή χρονιά να έχουμε Edited 8 Ιανουαρίου by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) On 8/1/2026 at 3:44 ΜΜ, thabull said: Δεν αμφιβάλω για το σκοπό σου, αλλά ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος.... Το ύφος των "λεγόμενων" δεν είναι ξεκάθαρο και μπορεί να παρεξηγηθεί. Όταν όμως κάποιος λέει "δεν μπορώ να τα βρω", εσύ βοηθάς να τα βρει, και μετά λέει "Είναι στο playstore? Απλή ερώτηση....." είναι νομίζω εύκολα κατανοητό ότι κάτι δεν πάει καλά.... Επίσης η έκφραση «Για ψάξε και πες μας» είναι επίσης εύκολο να παρεξηγηθεί (ελπίζω να το "βλέπεις") Τα emoticons σώζουν καταστάσεις πολλές φόρες (όπως και η λίγο πιο αναλυτική επικοινωνία λόγω του "γραπτού", π.χ. ένα ευχαριστώ ή ένα παρακαλώ........) Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω παρεξηγηθεί για αυτό και συνέχισα να σου απαντάω. Καλή χρονιά να έχουμε Προφανώς και δεν είχα πρόθεση για παρεξήγηση. Απλώς τα έψαχνα στο store και δεν τα έβρισκα με το όνομά τους. Όλα καλά Edited 10 Ιανουαρίου by alex61 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Asabura εικονίδια.... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Around εικονίδια 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Funko Dark εικονίδια.... 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts