coulis Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Today WeatherΣε ευχαριστώ Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 NOVA setup, Metal Free εικονίδια.... Ώρα - καιρός: xWidget... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Lines White Icon pack (είναι free τουλάχιστον σήμερα.....) 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 S21 fe Stock launcher Violation dark iconsMy S21 FE Is Awesome!!Που τα βρίσκουμε αυτά τα εικονίδια; Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Για σήμερα: 3K SR Glass εικονίδια.... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Ας ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος που "την καίει" γνωρίζει... ψάχνω το activity που επιλέγοντας το μέσω πχ.KWGT, θα εμφανίσει τα στατιστικά της μπαταρίας (android 13, Samsung), υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος;ΕυχαριστώSent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Ας ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος που "την καίει" γνωρίζει... ψάχνω το activity που επιλέγοντας το μέσω πχ.KWGT, θα εμφανίσει τα στατιστικά της μπαταρίας (android 13, Samsung), υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος;ΕυχαριστώSent from my SM-G996B using TapatalkΝαι. Στο widget που έχεις φτιάξει με kwgt για να δεις τα στατιστικά στης μπαταρίας θα επιλέξεις (στην εφαρμογή του kwgt) στην καρτέλα touch, launch shortcut και στο κάτω πεδίο θα βρεις το μενού "συντόμευση ρυθμίσεων" και στην συνέχεια "μπαταρία". Το επιλέγεις, save και έτοιμος. Αν δεν το περιγράφω σωστά πες μου να το ξανά δούμε. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Ναι. Στο widget που έχεις φτιάξει με kwgt για να δεις τα στατιστικά στης μπαταρίας θα επιλέξεις (στην εφαρμογή του kwgt) στην καρτέλα touch, launch shortcut και στο κάτω πεδίο θα βρεις το μενού "συντόμευση ρυθμίσεων" και στην συνέχεια "μπαταρία". Το επιλέγεις, save και έτοιμος. Αν δεν το περιγράφω σωστά πες μου να το ξανά δούμε. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕκπληκτικός, μπορεί να έχω δοκιμάσει και όλα τα activities χωρίς αποτέλεσμα 3 μέρες τώρα...Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα συντόμευση ρυθμίσεων, αλλά έβαλα πρόσθετη εφαρμογή που δημιουργεί συντομεύσεις και μέσω αυτής έπαιξε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Βίντεο εδώ: https://tzanetosme-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/lazaros_tzanetos_me/EXKY4Uucz2hKqNrStqDUaocBtyZYyoaoANF5UeKKO2iaaA?e=xQ9cew Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Εκπληκτικός, μπορεί να έχω δοκιμάσει και όλα τα activities χωρίς αποτέλεσμα 3 μέρες τώρα...Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα συντόμευση ρυθμίσεων, αλλά έβαλα πρόσθετη εφαρμογή που δημιουργεί συντομεύσεις και μέσω αυτής έπαιξε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Βίντεο εδώ: https://tzanetosme-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/lazaros_tzanetos_me/EXKY4Uucz2hKqNrStqDUaocBtyZYyoaoANF5UeKKO2iaaA?e=xQ9cewΠερίεργο γιατί εγώ σε όλες μου τις συσκευές την βρίσκω αυτή τη συντόμευση.....αφού έγινε όμως η δουλειά σου όλα καλά , χαίρομαι που βοήθησα. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Για το Σ/Κ.... MattX εικονίδια... (S22 stock wallpaper) 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Boss εικονίδια.... xWidget.... (ταπετσαρία δική μου...) Καλά Χριστούγεννα σε όλους 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 Χρόνια πολλά! Θέμα σε Samsung Tab! Tiles. Nova launcher +Klwp 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!! Cirgus UI εικονίδια (fre αυτές τις μέρες...) 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 Light Sensation icon pack..... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 legam εικονίδια.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 (edited) Για αλλαγή από τα μαύρα Και λίγο ποιο "αόρατα" εικονίδια Edited February 1, 2023 by adi32 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 annabelle_ui εικονίδια για το Σ/Κ..... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 Mevo icon pack σε NOVA launcher setup.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 (edited) Πολυ ομορφο wallpaper. Απο που ειναι? Και τη δικη μου με αλλαγη απλα wallpaper μετα απο μηνες.... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 10, 2023 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 9 ώρες πριν, GMF80 said: Πολυ ομορφο wallpaper. Απο που ειναι? Και τη δικη μου με αλλαγη απλα wallpaper μετα απο μηνες.... Έχω 5-6 sites που ψάχνω και βρίσκω.... Αυτή δε θυμάμαι από ποιο είναι, αλλά την ανεβάζω εδώ..... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Εικονίδια RUSTEO (δεν έχουν βασικό εικονίδιο backround για τις εφαρμογές που δεν έχουν περιληφθεί στο πακέτο....) 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 S21 fe oneui 5.1My S21 FE is Awesome!!! 4 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Για αλλαγή από τα μαύρα Και λίγο ποιο "αόρατα" εικονίδια ποια είναι τα εικονίδια;μπαίνουν σε samsung η είναι μόνο για νόβα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 1 hour ago, ilka71 said: On 30/1/2023 at 6:00 ΜΜ, adi32 said: Για αλλαγή από τα μαύρα Και λίγο ποιο "αόρατα" εικονίδια ποια είναι τα εικονίδια;μπαίνουν σε samsung η είναι μόνο για νόβα; τα κατω ειναι αυτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rainystudio.mogoniconpack και τα πανω αυτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.envy.guilt.icons με νοβα εγω τα βαζω Δες αν σου επιτρεπει ο δικος σου να τα αλλαξεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts