thabull Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 benfo εικονίδια.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 για σήμερα..... LOX εικονίδια (προσφορά free σήμερα) widget καιρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 widget καιρου? ο καιρός είναι xwidget "Beautiful Real Weather", το έχω βάλει πάνω (overlayed) σε zooper..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 ο καιρός είναι xwidget "Beautiful Real Weather", το έχω βάλει πάνω (overlayed) σε zooper..... χρησιμοποιεις ακομα zooper βρε θηριο;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 χρησιμοποιεις ακομα zooper βρε θηριο;; :D χαχαχαχαχα... δυστυχώς.... έχει και πολλά προβλήματα με τα updates. δεν είχα το χρόνο ακόμη να ασχοληθώ με το kwκλπ...... μου αρέσει να φτιάχνω τα δικά μου και το zooper έδινε τη δυνατότητα (βεβαια πλέον έχω ξεμείνει με τα παλιά...) :lol::lol::lol: Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Άλλο ένα σε Klwp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Άλλο ένα σε Klwp. Ωραία δουλειά όπως πάντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Ios 14 1bit edition. Κλασικά σε Klwp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Καλημέρα Nova Shadow kwgt Crayon icon pack Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Oneplus 7 pro Oneui black icons Oneplus widget Wallpaper from wallcraft My OnePlus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Για σήμερα.... Flat_Dark_Square εικονίδια Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Μετά την "φαγωμάρα" σχετικά με τις πωλήσεις των i phones είπα να χαλαρώσουμε λιγάκι ... Υβριδική σιαομάρα Mi 10 T με θέμα iOS 13 xPro :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @thabull ωραίο minimal ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Ένα μιξ Android και ios. Σε Klwp Pro το έχω φτιάξει κλασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλημέρα! Shadow kwgt Crayon icon pack Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Πολύ Ασπρίλα για τα γούστα μου αλλά πανέμορφες κι οι 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Πολύ Ασπρίλα για τα γούστα μου αλλά πανέμορφες κι οι 2! χαχα δίκιο έχεις απλά βαρέθηκα τη πολύ μαυρίλα που έχω συνήθως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Καλημέρα...... Redox εικονίδια... xWidget "Quite Style Widget Mini" Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Τπτ ιδιαιτερο απλα το ποσταρω για το wallpaper το οποιο χρησιμοποιω απο το 2018 τον περισσοτερο καιρο. Εχει υποψιν του καποιος καποιο παρομοιο; Δεν μπορω να βρω καποιο που να μου αρεσει περισσοτερο.... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 (edited) Λαθος .... Edited March 7, 2021 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 (edited) Note 20 ultra. Μια με δεδομένα και μια με ενεργό το wifi Edited March 7, 2021 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Εγώ παρόμοιο, τουλάχιστον σκοτεινό, που είναι leather... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Ωραιο! Thanks Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 (edited) Καλημέρα, minimal homesceen Austere kwgt Kecil icon pack Edited March 9, 2021 by karamazof53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Camo light icon pack..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Σαν... σοκολάτα είναι! ;) :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts