panosfx Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Η καλή δουλειά πρέπει να λέγεται. Κι η βοηθεια σου κατά καιρούς ανεκτίμητη. Off topic τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Χαζομάρα που απάντησα.. Πάμε παρακάτω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Χαζομάρα που απάντησα.. Πάμε παρακάτω! Φιλε το θεμα αυτο ειναι για να δειχνει ο καθενας τι εχει φτιαξει αλλα και να δινει στους αλλους πληροφοριες και αν θελει να τα δινει για download, οπως εχω κανει κι εγω αλλα και οι περισσοτεροι. Το να λεμε μονο μπραβο ωραιο δεν εχει νοημα , μπαινει κανεις και στο google εικονες και βλεπει απειρες . Οσοι σε ρωταγαμε και δεν απανταγες δεν ειναι απαραιτητο να ξεραμε οτι τις φτιαχνεις για να τις πουλας στο store ή να τις δινεις σε καποιους φιλους. Δεν λεω οτι ειναι κακο να το κανεις αλλα ας εμπαινες στον κοπο να το πεις. To φορουμ ειναι για να απανταμε και να βοηθαμε οχι να αγνοουμε αυτους που μας ρωτανε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) Και θα συνεχίσω να μην απαντάω.. Και δεν δίνω σε κάποιους φίλους... Βάζω σε ομάδα στο φεις και παίρνει οποίος θέλει.. Δεν γίνεται όταν κάθε μέρα που έχω άπειρα pm που έχουν να κάνουν με θέματα, με προβλήματα στο Android κλπ να κάθομαι και εδώ η σε κάθε φόρουμ η ομάδα που είμαι και να εξηγώ. Απλά προσπερνά το κάθε θέμα που μπορεί να ανεβάζω και θα είσαι ωραίος.. Edited May 7, 2020 by GARCIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Όμως εγώ δεν έχω ιδέα να σας πω πως μπαίνουν κι ο Γιώργος αποκλείεται να μπει σε αυτή την διαδικασία. Klwp quick how to https://t.me/hellasmobiles/150726 :p Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Πριν ένα μήνα+ (και 3 σελίδες πίσω) ανέβασα την παρθενική του έκδοση... Σήμερα, μετά απο πολλές εργατοώρες πειραματισμών, αλλαγών, photoshop και κώδικα, είναι έτοιμο... Βασικά συνεχώς θα είναι "work in progress" Είμαι πολύ περήφανος για το μωρό μου! Kudos to Garcia for the inspiration :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Πριν ένα μήνα+ (και 3 σελίδες πίσω) ανέβασα την παρθενική του έκδοση... Σήμερα, μετά απο πολλές εργατοώρες πειραματισμών, αλλαγών, photoshop και κώδικα, είναι έτοιμο... Βασικά συνεχώς θα είναι "work in progress" Είμαι πολύ περήφανος για το μωρό μου! Kudos to Garcia for the inspiration :)Αψογο! Εγώ το hd2 το είχα φτιάξει στην alpha beta του klwp. Πολύ πριν μπει στο μάρκετ.Η πρώτη προσπάθεια ήταν σε ζουπερ αλλά το klwp σου έδινε επιλογές για καιρό, μουσική και calendar με διακόπτες. Οπως και το desire το έκανα όπως ήθελα σε Klwp. Έρωτας το hd2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2020 Ένα απλό θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Για σήμερα Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Για σήμερα Sent from my SM-G930F using TapatalkΠοιο το όνομα των εικονιδίων; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Nova launcher και Klwp.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Respect αυτη η τελευταια. Τρομερη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Ποιο το όνομα των εικονιδίων; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Doodum.... (είναι free) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Doodum.... (είναι free)Σ' ευχαριστώ. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 (edited) Edited May 31, 2020 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Από τα ρετρό που μου αρέσουν. Σε Klwp φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Μετά από πολύ καιρό, είπα να κάνω μια αλλαγή θέματος στη συσκευή μου. Αρχικά έκανα μια ανασύνθεση ενός θέματος του @GARCIA, o οποίος ομολογουμένως έχει παρουσιάσει εδώ μερικά από τα καλύτερα θέματα που έχω δει τελευταία. Η απόπειρά μου ήταν για το neon glow θέμα μερικές σελίδες πίσω, το οποίο από τις φωτογραφίες κατάφερα να το υλοποιήσω αρκετά ικανοποιητικά. Επειδή όμως η συσκευή μου είναι 5 ίντσες και τα σκοτεινά θέματα δε με βολεύουν, δεν το κράτησα και έφτιαξα ένα άλλο όπου κυριαρχεί το λευκό: Total Launcher και KWGT 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 (edited) Xiaomi g600 :lol: με Total Launcher και KWGT pro. Edited June 5, 2020 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Ακόμα θέλει δουλειά. Σε Klwp. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Για σήμερα με Luzicon εικονίδια Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Φρέσκο σημερινό και ρετρό θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Klwp και Nova launcher. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Καλοκαιρινή διάθεση σιγά σιγά.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts