thabull Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Πολύ όμορφη! Ποιο είναι το ρολόι; Είναι xWidget, "Glossy" Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Για σήμερα Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Kαλησπερα και απο εμενα με μια πολυ απλη. Μονο nova. Πολύ ωραία... για δώσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για τα widget... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πολύ ωραία... για δώσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για τα widget... Σ ευχαριστω φιλε μου. Το επανω αριστερα ειναι στοκ της Oneplus. Το κατω ειναι η μπαρα αναζητησης που βγαζει ο Nova Launcher και μπορεις να την επεξεργαστεις και να ορισεις καθενα απο τα δυο κουμπια τι θα κανει. Μια απο αυτες τις επιλογες ειναι αυτος ο συνδυασμος. Το wallpaper το βρηκα στο Zedge και ειναι απο τα πρωτα που θα βρεις εκει μεσα στα δημοφιλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Εμπνευσμένο από McLaren edition! May the power of Oneplus 7 Pro be with you Ποιό πακέτο εικονιδίων είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Ποιό πακέτο εικονιδίων είναι;Oneui pixel black icons! May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Oneui pixel black icons! May the power of Oneplus 7 Pro be with you Προσαρμόζει όλα τα εικονίδια ακόμα και αυτά που δεν είναι συμβατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Amoled friendly παντα... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Για σήμερα.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλημέρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 (edited) Δείχνω κι εγώ. Εικονίδια H2O. Edited November 12, 2019 by nasosto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλή εβδομάδα να έχουμε Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Και από εμένα καλησπέρα και καλή εβδομάδα. 1 weather ο καιρός, Huawei health τα βήματα κλπ και μπάρα αναζήτησης τροποποιημένη, όλα με nova launcher πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Για σήμερα.... Με Ramka icon pack... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 (edited) Και από εμένα καλησπέρα και καλή εβδομάδα. 1 weather ο καιρός, Huawei health τα βήματα κλπ και μπάρα αναζήτησης τροποποιημένη, όλα με nova launcher πάντα. Minimal και όμορφο, εύγε! Έχουμε το wallpaper σε full resolution; EDIT: Tο βρήκα σε 3415x3415 pixesl, reverse image searching, κάνει θαύματα. Εδώ για όποιον ενδιαφέρεται, https://wallpaperscraft.com/download/drops_glass_rain_132181/3415x3415 Edited November 26, 2019 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Σ ευχαριστώ. Στο zedge το πέτυχα,ορίστε η ακριβής φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 19 και σήμερα για το SW tRoS Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Klwp και Nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Για σήμερα, με MattX icons Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Για σήμερα, RetrOxygen εικονίδια, xWidget Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλημέρα καλό πσκ! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Nova Launcher Prime UX Led Free icon pack Xperia clock- widget Φωτογραφία τραβηγμένη και επεξεργασμένη από εμενα. Δεν είναι η πιο κομψή minimal homescreen αλλά όταν την φτιάχνεις με δική σου φωτό, σου αρέσει ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Nova Launcher Prime UX Led Free icon pack Xperia clock- widget Φωτογραφία τραβηγμένη και επεξεργασμένη από εμενα. Δεν είναι η πιο κομψή minimal homescreen αλλά όταν την φτιάχνεις με δική σου φωτό, σου αρέσει ξεχωριστά. αν και δε μπορω να τη δω γιατι ειμαι στη δουλεια και το μπλοκαρει, ισχυει αυτο που λες..με δικη σου φωτο εχει αλλη αξια η homescreen σου.. ειδικα αν τη φτιαξεις οπως σου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Χρόνια πολλά σε όλους !!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts