Polis4 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Xiaomi Mi 9 SE Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 1, 2019 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 pic host Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Mια πολυ απλη αν και συνηθως αυτες μενουν για περισσοτερο καιρο. Μου αρεσε το wallpaper γιατι σχηματιζεται το νουμερο 7 και ειναι μπλε. Ergon icon pack, Power Amp music widget, Ρολόι θα βαλω καλυτερο μαζι με καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Mια πολυ απλη αν και συνηθως αυτες μενουν για περισσοτερο καιρο. Μου αρεσε το wallpaper γιατι σχηματιζεται το νουμερο 7 και ειναι μπλε. Ergon icon pack, Power Amp music widget, Ρολόι θα βαλω καλυτερο μαζι με καιρο Πολύ όμορφη, αυτού του είδους και χρωματισμού μου αρέσουν πολύ! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Καλό απόγευμα. Ποια icons χρεισιμοποιεις??? Note 10+ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Kαι στις δυο περιπτωσεις ειναι τα Ergon https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ergon.iconpack ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ όμορφη, αυτού του είδους και χρωματισμού μου αρέσουν πολύ! Σ ευχαριστω φιλε μου. Συμφωνω και συνηθως με λεπτες γραμματοσειρες μ αρεσει να τα συνδυαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Griddle εικονίδια, xWidget Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλημέρα σε όλους Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλημέρα σε όλους Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ ωραία και minimal Τα Widget ποια είναι ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Πολύ ωραία και minimal Τα Widget ποια είναι ?Το πάνω δεξιά είναι από το donut kwgt το νούμερο 18 Το κάτω αριστερά είναι από το rainbow kwgt το rb 010. Και τα 2 τα έχω επεξεργαστεί. Τα εικονίδια δεν είμαι σίγουρος ότι ταιριάζουν 100%. Αν έχει να προτείνει κάποιος καλύτερα είναι καλοδεχούμενη πη κάθε πρόταση Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλημέρα σε όλους Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkSuper είναι. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Για το Σ/Κ. Black Army Diamond εικονίδια, xWidget, ταπετσαρία δική μου.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Oneplus 7 pro android 10 νέα homescreen May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Era icons, xWidget (πειραγμενο λιγο) Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Και νέο... Desire icons Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Άλλη μια κλασικά με klwp και Nova launcher με ποια εφαρμογή έκανες το screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 με ποια εφαρμογή έκανες το screenshot?Snapmod λογικά Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Kαλησπερα και απο εμενα με μια πολυ απλη. Μονο nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Folium icons Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εμπνευσμένο από McLaren edition! May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Μια απλή... CRiOS Carbon εικονίδια Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Για σημερα..... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Πολύ όμορφη! Ποιο είναι το ρολόι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts