thabull Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 και η δικιά μου για το Σ/Κ........ Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Λιγα μηνυματα πιο πριν γραφει ακριβως τι εχει βαλει ο Βλασσης.Σωστά, απλά ήμουν έξω και δεν ανέτρεξα στο αρχικό του post. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Καλημέρα αξίζει να βάλω το Substratum είδα κάποια video και μου αρέσει που επεμβαίνει και στις εφαρμογές και τα κάνει όλα μαύρα αλλα από επιδόσεις πως θα τα πάει μετά η συσκευή μήπως κολλάει και βαραίνει την συσκευή για πείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Καλημέρα αξίζει να βάλω το Substratum είδα κάποια video και μου αρέσει που επεμβαίνει και στις εφαρμογές και τα κάνει όλα μαύρα αλλα από επιδόσεις πως θα τα πάει μετά η συσκευή μήπως κολλάει και βαραίνει την συσκευή για πείτε? Αν και ρωτάς σε λάθος θέμα να σου πω οτι το έχω από όταν ήταν το substratum samsung addon σε beta και μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα ,δεν είδα κολλήματα ή κάποιο battery drain και γενικά όλα δουλεύουν σωστά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Minimal καταστασεις http://i66.tinypic.com/qzje3o.png Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ας βάλω και εγώ νια σημερινή . zooper/nova / icons - Letltbe 0 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Απλό λιτό για τον χειμώνα.. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Καλημέρα αξίζει να βάλω το Substratum είδα κάποια video και μου αρέσει που επεμβαίνει και στις εφαρμογές και τα κάνει όλα μαύρα αλλα από επιδόσεις πως θα τα πάει μετά η συσκευή μήπως κολλάει και βαραίνει την συσκευή για πείτε?Αν και ρωτάς σε λάθος θέμα να σου πω οτι το έχω από όταν ήταν το substratum samsung addon σε beta και μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα ,δεν είδα κολλήματα ή κάποιο battery drain και γενικά όλα δουλεύουν σωστά .Προσωπικά και με το αγορασμένο add-on αλλά και με την patchαρισμένη έκδοση από xda πάντα κάποια εφαρμογή δε θα λειτουργούσε σωστά και το έβγαλα. Κάποια overlays κάνουν εντελώς sluggish τη συσκευή. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν μετά το update των applications. Μπορεί εκεί που λειτουργούσε σωστά να κράσαρε εντελώς. Και σε αυτή την περίπτωση ήθελε να μπεις μέσω safe mode για να διαγράψεις το overlay. Το έβγαλα και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 My new home screen Zooper widget pro Ghostly zooper τα widgets Nightmare squircle icons+lines icons Και το wallpaper για όποιον το θέλει. :) https://postimg.org/image/5wr6yvtpy3/ The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ας βάλω και εγώ νια σημερινή . zooper/nova / icons - Letltbe 0 My new home screen Zooper widget pro Ghostly zooper τα widgets Nightmare squircle icons+lines icons/QUOTE] @johnnyman25 ,@ m7ixalis , Πολύ καλή δουλειά παιδιά !! Εξαιρετικές και οι δύο :) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 (edited) Launcher Square Home 2 !!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2 Edited October 23, 2017 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Απλό λιτό για τον χειμώνα.. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για το χειμωνα του '19 εννοεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 για φέτος δεν το βλέπεις ε ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 για το χειμωνα του '19 εννοεις :pΤον χειμώνα που πέρασαν οι λευκοί διαβατες το τείχος.... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Είπα να γυρίσω σε στοκ λουκ Edited October 26, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Είπα να γυρίσω σε στοκ λουκ Ωραίο! Mind sharing the wall? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ωραίο! Mind sharing the wall? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ είσαι φίλε μου. https://postimg.org/image/12048l6ce3/ The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Εδώ είσαι φίλε μου. https://postimg.org/image/12048l6ce3/ The power of 10Σε ευχαριστώ φίλε. Έιναι κάπως θολή η είναι ιδέα μου; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Δεν είναι όχι. Σε φουλ ανάλυση την ανέβασα :) The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Νova Launcher Prime Icons→Pinn Widget →Pixel Dos με Kwgt Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Νova Launcher Prime Icons→Pinn Widget →Pixel Dos με Kwgt Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk nice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Nova launcher prime Aragon icons Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε. Έιναι κάπως θολή η είναι ιδέα μου; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν πατήσεις μια φορά πάνω στην φωτογραφία θα καθαρίσει. Φαίνεται λίγο θολή γιατί σου την δείχνει λίγο σε σμίκρυνση. Αν την κατεβάσεις θα είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Nova launcher prime Aragon icons Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραίο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts