lek88 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ορίστε! https://postimg.org/image/29qxgi8st7/ Το τράβηξα screenshot με κενή οθόνη διότι το wallpaper είναι από το pitch black substratum theme και δεν έχει download. Πιστεύω σε κάλυψα! :) The power of 10Μια χαρά με κάλυψες! Σ ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Μια χαρά με κάλυψες! Σ ευχαριστώ :)Χαρά μου! :) Ορίστε και μια συλλογή μου από το Google+ https://plus.google.com/photos/107440880025171036016/albums/6475264441750324353 The power of 10 Edited October 10, 2017 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Χαρά μου! :) The power of 10 Να και η δικιά μου σε φουλ ανάλυση https://postimg.org/image/1y4dchad9n/ Με Nova launcher prime, το wallpaper του johnny και εικονίδια Flight lite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natewren.flightlite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Γάντι ταίριαξε το wall. Δες και τα υπόλοιπα στο link. The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Γάντι ταίριαξε το wall. Δες και τα υπόλοιπα στο link. The power of 10Τώρα πρόσεξα το λινκ!! Πολύ ωραίες! Λατρεύω τις ασπρόμαυρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Λοιπόν : Huk kwgt widget Faddy icons Wall από Suzanne G. https://plus.google.com/u/0/+SuzanneGriffin405 Και τα nav bars είναι kustom overlay φτιαγμένα από εμένα . Μιχάλη καλησπέρα Δεδομένου ότι έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά και θα ήθελα να φτιάξω κάτι αντίστοιχο στο S7 Edge , παίζει να έχω baterry drain με όλα αυτά ? Ίσως είναι αφελής η ερώτηση , αλλά αυτή την στιγμή ( χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στην συσκευή από το αρχικό της στήσιμο ) έχω καταπληκτική αυτονομία.. Επίσης , κατέβασα το Huk kwgt widget και μου ζητά για να τρέξει να κατεβάσω και άλλη εφαρμογή. Είναι σωστά τα βήματα που περιγράφω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Μιχάλη καλησπέρα Δεδομένου ότι έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά και θα ήθελα να φτιάξω κάτι αντίστοιχο στο S7 Edge , παίζει να έχω baterry drain με όλα αυτά ? Ίσως είναι αφελής η ερώτηση , αλλά αυτή την στιγμή ( χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στην συσκευή από το αρχικό της στήσιμο ) έχω καταπληκτική αυτονομία.. Επίσης , κατέβασα το Huk kwgt widget και μου ζητά για να τρέξει να κατεβάσω και άλλη εφαρμογή. Είναι σωστά τα βήματα που περιγράφω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα ,συγνώμη αλλά λόγο ότι πνίγομαι στην δουλεία αυτήν την περίοδό μόλις τώρα είδα το μήνυμα σου ,battery drain σίγουρα δεν θα έχεις όσον αφορά το Huk widget πρεπει να εχεις εγκαταστήσει πρώτα το KWGT Kustom Widget Maker οπως και KWGT Kustom Widget Pro Key https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.widget.pro&hl=el Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Και μια από μενα Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα ,συγνώμη αλλά λόγο ότι πνίγομαι στην δουλεία αυτήν την περίοδό μόλις τώρα είδα το μήνυμα σου ,battery drain σίγουρα δεν θα έχεις όσον αφορά το Huk widget πρεπει να εχεις εγκαταστήσει πρώτα το KWGT Kustom Widget Maker οπως και KWGT Kustom Widget Pro Key https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kustom.widget.pro&hl=el Καλησπέρα Μιχάλη, Οκ , Θα το προσπαθήσω μέσα στο ΣΚ αν βρω χρόνο . Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια από μενα Sent from my SM-G955F using Tapatalk Πολύ καλή δουλειά !! Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ορίστε και μια συλλογή μου από το Google+ https://plus.google.com/photos/107440880025171036016/albums/6475264441750324353 The power of 10 ΑΨΟΓΟΣΣΣΣ thx και απο μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη. :) Θα ανεβάσω και άλλη συλλογή μέσα στην μέρα. The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Nova launcher και Klwp :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Nova launcher και Klwp :cool: Ωραία αυτή,λεπτομέρειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Πολύ καλή δουλειά, μπράβο!!! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ωραία αυτή,λεπτομέρειες;Αυτό είναι ένα παλιό θέμα που είχα στο iPhone 4 και λεγόταν equiX.Εκατσα και το έφτιαξα σε Klwp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δυο homescreens από εμένα ,την πρώτη την χρησιμοποιώ καθημερινά και γινεται restore απο nova launcer σε κάθε νέο στήσιμο και την δεύτερη την έφτιαξα με klwp για να περασει λίγο η ώρα . [/img] Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 (edited) Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη. :) Θα ανεβάσω και άλλη συλλογή μέσα στην μέρα. The power of the 10 ... την αναμένουμε ;) (μου άρεσε πολύ ΑΥΤΗ) :up: Edited October 14, 2017 by lefterismega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Δυο homescreens από εμένα ,την πρώτη την χρησιμοποιώ καθημερινά και γινεται restore απο nova launcer σε κάθε νέο στήσιμο και την δεύτερη την έφτιαξα με klwp για να περασει λίγο η ώρα . [/img] Καλημέρα πια είναι τα εικονίδια? ευχαριστώ Edited October 15, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα πια είναι τα εικονίδια? ευχαριστώΠρέπει να είναι τα letitbe O. The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Πρέπει να είναι τα letitbe O. The power of 10 Ευχαριστώ αυτα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Παρακαλώ φίλε μου. Καλή σου μέρα! :) The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Δυο homescreens από εμένα ,την πρώτη την χρησιμοποιώ καθημερινά και γινεται restore απο nova launcer σε κάθε νέο στήσιμο και την δεύτερη την έφτιαξα με klwp για να περασει λίγο η ώρα . Μιχάλη , Πάρα πολύ καλή δουλειά !! Edited October 15, 2017 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Άλλο ένα δικό μου θέμα που έχω φτιάξει σε Klwp.Htc Hd2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) και την δεύτερη την έφτιαξα με klwp για να περασει λίγο η [/url][/img] ανεβασε το κάπου αν θέλεις Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 15, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Τι μου θύμησες τώρα.... Το πρώτο μου Smartphone!!!!!! Αγαπημένο htc hd2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts