Stef08 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Vintage style Nova launcher zooper widgets [ATTACH]57459[/ATTACH] Γειά σου ρε Πάνο με τα ωραία σου είσαι προφεσορας στο zooper Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καινούργια lockscreen, widget locker & xwidget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καινούργια lockscreen, widget locker & xwidget. Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις το wallpaper ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις το wallpaper ; Ευχαρίστως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Vintage style Nova launcher zooper widgets [ATTACH]57459[/ATTACH] ολύ καλό!:) wallpaper και πληροφορίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ολύ καλό!:) wallpaper και πληροφορίες? Ευχαριστώ Μιχάλη https://drive.google.com/folder/d/0B-_oiaAqi1VxdmxhalZTWWVIQkU/edit Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Μια καινουρια hs κι απο μενα, με πολλα gestures και υποφακελους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 [ATTACH]57686[/ATTACH] Χρηστης ανδροιδες μετα από λίγο καιρο και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 #HS σε Apex με Retro Clock widget..... Prime icons http://i967.photobucket.com/albums/ae153/thabull/1234%20-%2050_zpsvhks0ik0.jpg Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μια καινουρια hs κι απο μενα, με πολλα gestures και υποφακελους!! το widget καιρου ποιό είναι φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 το widget καιρου ποιό είναι φίλε μου? Real sky weather widget λεγεται και ειναι απο το Xwidget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 zeon black icons και zooper widget . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/873A5C0A6B61_Note%204_0_PORTRAIT_zpscqinmlug.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 [ATTACH]57802[/ATTACH] Κάτι ανανεωμένο και απο μένα :D Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Σημερινή!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καινούργια μετα απο καιρό.[ATTACH]57824[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καινούργια μετα απο καιρό. Το Galaxy S6 weather widget είναι με xwidget; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Oχι με Zooper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Oχι με Zooper. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Σημερινή [ATTACH]57841[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 #hs σήμερα..... UCCW widget... σε Apex με δικά μου icons.... http://i967.photobucket.com/albums/ae153/thabull/A7CC5D7A9FB6_Xperia%20Z3_01_zps1qphvjht.png Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) #hs σήμερα..... UCCW widget... σε Apex με δικά μου icons.... Πολύ καλή!! Αλλά όταν λες δικά σου icons τι εννωεις? Υπάρχει εφαρμογή που να φτιάχνεις icons Και να τα βαζεις? Edited March 9, 2015 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 φίλε thabull γαμάτη εικόνα!! μπορείς να τη μοιραστείς μαζί μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) zeon black icons και zooper widget . Κάθε φορά μας εντυπωσιάζεις Μιχάλη. !!!! Θα μπορούσες να δώσεις το wall Paper και τα αρχεία? Edited March 9, 2015 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πολύ καλή!! Αλλά όταν λες δικά σου icons τι εννωεις? Υπάρχει εφαρμογή που να φτιάχνεις icons Και να τα βαζεις? Για Go Launcher υπάρχει online creator για να φτιάχνεις τα θέματά σου, Από ταπετσαρία, εικονίδια, background κλπ..... Για Apex, Nova κλπ για να φτιάξεις ένα θέμα χρειάζεται και λίγο προγραμματισμός. Από κει και πέρα θες ένα καλό σχεδιαστικό (για εικόνες) πρόγραμμα (εγώ χρησιμοποιώ το Adobe illustrator κατάλοιπο από την symbian εποχή μου) Όλα αυτά βέβαια χωρίς να πειράξεις τη ROM του τηλεφώνου....... Το συγκεκριμένο πακέτο είναι υπάρχον πακέτο εικόνων εξολοκλήρου τροποποιημένο (λόγω ότι δεν έχω τελειοποιήσει ακόμη τη διαδικασία για τα θέματα που απαιτούν προγραμματισμό) από εμένα για καθαρά προσωπικούς λόγους. Όταν είναι σε Go Launcher, τότε μιλάμε για καθαρά ένα αρχείο .apk με δικά μου στοιχεία..... Για να "εισάγεις" εικόνες ή θέμα σε κάποιο launcher μιλάμε πάντα για .apk αρχεία (σαν οποιοδήποτε application). φίλε thabull γαμάτη εικόνα!! μπορείς να τη μοιραστείς μαζί μας? ευχαρίστως φίλε μου..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Κάθε φορά μας εντυπωσιάζεις Μιχάλη. !!!! Θα μπορούσες να δώσεις το wall Paper και τα αρχεία? Ευχαριστώ . Wallpaper https://drive.google.com/file/d/0ByK56CMLcDo5ZzdoX0V4bkVEbUE/view?usp=sharing Δυστυχώς τα αρχεία zooper δεν τα έχω πλέον ,καθώς αλλάζω καθε μέρα homescreen σπάνια αποθηκεύω τα παλιά εκτός και αν είναι κάτι πολύ ωραίο .Πάντως μόλις βρω χρόνο θα τα φτιάξω ξανά και θα τα ανεβάσω . edit : έφτιαξα άλλο skin ειναι σε άσπρο χρώμα αλλά το αλλάζεις απο τις ρυθμίσεις του zooper . https://dl.dropboxusercontent.com/u/41799469/m7ixalis.rar Έτσι είναι : http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Screenshot_2015-03-09-20-19-27_zps2nrq4dab.png Edited March 9, 2015 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts