mixalhs Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Κάτι πιο φθινοπωρινό... Καλημέρα με λίγο χρώμα Μπορώ να έχω τα Wallpapers ? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μπορώ να έχω τα Wallpapers ? ευχαριστώ! βεβαίως φίλε μου[ATTACH]50072[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 υπαρχει καποιος οδηγος πως τα περναν αυτα οι ασχετοι που τυχανω προεδρος? ευχαριστω edit:θελει και root? Πρωτα απ'ολα χρειαζεσαι να εγκαταστησεις το Zooper widget pro απο το market. Οχι,root δεν χρειαζεσαι για να τα φτιαξεις. Κοιτα εδω Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μπορείς να δώσεις το φόντο? :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 https://drive.google.com/file/d/0B7rCT-FJ4lpXRFJsQXdIeU5CT0E/edit?usp=sharing ειμαι λιγο καινουριος με αυτα οποτε πειτε μου αν εκανα καμια βλακεια και δεν μπορειτε να το παρετε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Μια χαρά φαίνεται... Ευχαριστώ :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelliution Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλημέρα καλή βδομάδα,νέα home εξολοκληρου zooper [ATTACH]50162[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μια γρηγορη και απλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposman1982 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Deadly για δώσε λίγο παραπάνω info. Αν ο κύκλος αλλάζει χρωμα από πράσινο σε κόκκινο όσο γεμίζει η κάθε ώρα, ψήνομαι να το περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Deadly για δώσε λίγο παραπάνω info. Αν ο κύκλος αλλάζει χρωμα από πράσινο σε κόκκινο όσο γεμίζει η κάθε ώρα, ψήνομαι να το περάσω. Πολύ καλή η ιδέα σου αλλά θα σε απογοητεύσω. Το wallpaper είναι που έχει τα χρώματα και απλά έβαλα από πάνω αυτό το στρογγυλό ρολόι (dresses skin για uccw). Αν μπορείς κάποιος να φτιάξει αυτό που περιγράφεις πάντως θα το ήθελα κι εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Απλή με nova launcher, "big white minimal icons" και "circle clock & line weather" του ezweather. :) [ATTACH]50167[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Απλά....κατανοητά...!!! http://s6.postimg.org/qxc2jtqy9/Screenshot_2014_09_22_12_02_43.png image sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πολύ καλή η ιδέα σου αλλά θα σε απογοητεύσω. Το wallpaper είναι που έχει τα χρώματα και απλά έβαλα από πάνω αυτό το στρογγυλό ρολόι (dresses skin για uccw). Αν μπορείς κάποιος να φτιάξει αυτό που περιγράφεις πάντως θα το ήθελα κι εγώ :) Στο συνημμένο είναι ένα zooper widget που έχει ένα κύκλο που αλλάζει χρώμα κάθε ώρα!! Τα χρώματα τα αλλάζετε κατά βούληση στο advanced parameters και προφανώς προσθέτετε την ώρα όπου θέλετε ή ότι άλλο θέλετε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 κατι απλο απο μενα.... to widgetακι ειναι απο zooper pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Στο συνημμένο είναι ένα zooper widget που έχει ένα κύκλο που αλλάζει χρώμα κάθε ώρα!! Τα χρώματα τα αλλάζετε κατά βούληση στο advanced parameters και προφανώς προσθέτετε την ώρα όπου θέλετε ή ότι άλλο θέλετε :D Ωραιος thank you! :) αυτό το zooper πρέπει να κάνει παπάδες από ότι είδα λίγο που έψαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Απλά....κατανοητά...!!! http://s6.postimg.org/qxc2jtqy9/Screenshot_2014_09_22_12_02_43.png image sharing Έλα ρε συ... Έβγαλε στα Ιωάννινα ήλιο; ( έστω με συννεφιά ) :p Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Έλα ρε συ... Έβγαλε στα Ιωάννινα ήλιο; ( έστω με συννεφιά ) :p Το ζήσαμε και αυτό :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλημέρα και μια από εμένα[ ATTACH]49766[/ATTACH] Τελικά ποιο είναι το πρώτο widgetάκι με την ώρα; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αλλαγή πάλι αλλά οχι δραστική... [ATTACH]50205[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αλλαγή πάλι αλλά οχι δραστική... [ATTACH]50205[/ATTACH] Για πες Icon Pack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Στην dock ειναι απο lg g3.. Tα υπολοιπα ειναι απο διάφορα icon packs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Κάτι πιο φθινοπωρινό... Ωραία home screen, να σε ρωτήσω, ποια εφαρμογή χρησιμοποίησες για να βάλεις το screenhot στη συσκευή σου κ να βγει αυτό το αποτέλεσμα της φώτο που ανέβασες; Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ωραία home screen, να σε ρωτήσω, ποια εφαρμογή χρησιμοποίησες για να βάλεις το screenhot στη συσκευή σου κ να βγει αυτό το αποτέλεσμα της φώτο που ανέβασες; Σε ευχαριστώ πολύ καταρχήν.Για το LG G FLEX που έχω δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή δυστυχώς, οπότε το φτιάχνω με photoshop. Για τα πιο mainstream κινητά πάντως υπάρχουν εφαρμογές όπως αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=pl2.lines.screen.maker.trial που κάνουν το ίδιο πολύ πιο εύκολα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts