anastasiszn Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 [ATTACH]47870[/ATTACH]ψαχνω το θεμα και τα εικονιδια.οποιος καταφερει και τα βρει θα του ημουν υποχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 [ATTACH]47870[/ATTACH]ψαχνω το θεμα και τα εικονιδια.οποιος καταφερει και τα βρει θα του ημουν υποχρεος το θέμα πρέπει να είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carlosavignano.objects.orange Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 το θέμα πρέπει να είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carlosavignano.objects.orange Σε υπερ ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 μικρή αλλαγή στην navigation bar με μια γεύση από android L...[ATTACH]47679[/ATTACH] Πολύ καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 [ATTACH]47870[/ATTACH]ψαχνω το θεμα και τα εικονιδια.οποιος καταφερει και τα βρει θα του ημουν υποχρεος δυστυχως εγω μπορω να σου πω μονο το background...ειναι του Justin Maller. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 δυστυχως εγω μπορω να σου πω μονο το background...ειναι του Justin Maller. Τα εχω βαλει ηδη ολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Τελικά το Wallpaper του overpower το έχει κανείς;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Τελικά το Wallpaper του overpower το έχει κανείς;; X φάγαμε. Το θέλω και εγώ. :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τελικά το Wallpaper του overpower το έχει κανείς;; Ναι, εγώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Νέα lockscreen & homescreen H lockscreen είναι με την εφαρμογή Slidelock Στη homescreen τα εικονίδια παραμένουν τα AroundLite, και έχω τα 2 uccw widgets από την εφαρμογή Minimal Date & Time το ένα δίπλα στο άλλο. Το dock μάλλον θα το βγάλω, δεν μου κολλάει, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Νέα lockscreen & homescreen H lockscreen είναι με την εφαρμογή Slidelock Στη homescreen τα εικονίδια παραμένουν τα AroundLite, και έχω τα 2 uccw widgets από την εφαρμογή Minimal Date & Time το ένα δίπλα στο άλλο. Το dock μάλλον θα το βγάλω, δεν μου κολλάει, Το wallpaper παρακαλω :rolleyes::rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Το wallpaper παρακαλω :rolleyes::rolleyes: Όχι που δεν θα ξέχναγα κάτι :lol: Ορίστε: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αν και είναι κάπως περίεργο να έχεις navigation bar σε κινητό με hardware buttons, αποφάσισα να το δοκιμάσω [ATTACH]47952[/ATTACH] Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Νέα lockscreen & homescreen H lockscreen είναι με την εφαρμογή Slidelock Στη homescreen τα εικονίδια παραμένουν τα AroundLite, και έχω τα 2 uccw widgets από την εφαρμογή Minimal Date & Time το ένα δίπλα στο άλλο. Το dock μάλλον θα το βγάλω, δεν μου κολλάει, Όντως, το συγκεκριμένο dock δεν κολλάει με τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Όχι που δεν θα ξέχναγα κάτι :lol: Ορίστε: Σε ευχαριστω, να σε ρωτησω στο windget με τον καιρο πως στο καλο εμφανισες την Πετρουπολη? εμενα εχει αραξει στο new york :P edit: εφτιαξε μονο του Edited July 30, 2014 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Σε ευχαριστω, να σε ρωτησω στο windget με τον καιρο πως στο καλο εμφανισες την Πετρουπολη? εμενα εχει αραξει στο new york :P edit: εφτιαξε μονο του Πολύ ωραία τα εικονίδια, μοιάζουν σαν να απλώνονται πραγματικά στην παραλία. Ποιο icon pack είναι; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πολύ ωραία τα εικονίδια, μοιάζουν σαν να απλώνονται πραγματικά στην παραλία. Ποιο icon pack είναι; Εδω εισαι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εδω εισαι :) Σ' ευχαριστώ! :D Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 [ATTACH]47960[/ATTACH]Οτι πιο paranoid κυκλοφορει στη πιατσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 [ATTACH]47960[/ATTACH]Οτι πιο paranoid κυκλοφορει στη πιατσα Justin Maller ο καλλιτέχνης του 2014. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όχι αλλο justin maller φτάνει. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μ αρέσει αρκετά το συγκεκριμένο.. [ATTACH]47967[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μ αρέσει αρκετά το συγκεκριμένο.. [ATTACH]47967[/ATTACH] background και Icon pack πλιζ :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τα εικονίδια τα ανέβασε ένα παιδί εδώ.. 8bit λέγονται. Και το wall http://i.imgur.com/OFRrQVa.jpg Αν και το άλλαξα πάλι :p [ATTACH]47979[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ανέβασε αν μπορείς τη φώτο με το φεγγάρι... :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts