teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τέλειο Wallpaper, thank you:) Εγω ειχα πριν αυτό το wallpaper αρκετα shady βρε παιδι μου... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τέλειο Wallpaper, thank you:) Εγω ειχα πριν αυτό το wallpaper την αριστερη εικονα την εχω και εγω πολυ ωραιο wallpaper:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ορίστε :) Φίλε μου σε ευχαριστώ, πανέμορφο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 αρκετα shady βρε παιδι μου... Ποτέ δε μου άρεσαν τα ανοιχτόχρωμα Wallpapers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 [ATTACH]47093[/ATTACH] Huawei Ascend G300 ROM:KitKat 4.4.3 CyanogenMod 11 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν μπορώ να ξεφύγω απο το touchwiz style.... [ATTACH]47135[/ATTACH][ATTACH]47136[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/klm_zps89fee3e0.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/klm_zps89fee3e0.png Zβιγγο τα βαρελοτα ειναι απο τους πανηγυρισμους των Γερμανων για την νικη τους¨???:lol: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/klm_zps89fee3e0.png Χριστοφορε πολύ ωραία δώσε μας το zooper please . edit : άκυρο το πήρα απο google + που το εχεις βάλει . Zβιγγο τα βαρελοτα ειναι απο τους πανηγυρισμους των Γερμανων για την νικη τους¨???:lol: Τελικά Παναγιώτη κάτι ξέρει το φιλαράκι σου :lol: θυμάμαι τι είχε γράψει .--> Καλημερα.Μιχαλη πανω απο εβδομαδα δεν προκειται να το κρατησει:lol::lol: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Χριστοφορε πολύ ωραία δώσε μας το zooper please . edit : άκυρο το πήρα απο google + που το εχεις βάλει . Τελικά Παναγιώτη κάτι ξέρει το φιλαράκι σου :lol: θυμάμαι τι είχε γράψει .--> Μιχαλη κατι ξερει ο σκοτεινος ο τυπος παραπανω,με εχει ψυχολογησει αρκετα,αλλα εδω ερχεται η HTC σου παρουσιαζει το απολυτο κντ κατα την γνωμη μου και εγω ο φουκαρας που παντα βρισκω μια δικαιολογια για να το αλλαξω μου δενει τα χερια....:lol: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μιχαλη κατι ξερει ο σκοτεινος ο τυπος παραπανω,με εχει ψυχολογησει αρκετα,αλλα εδω ερχεται η HTC σου παρουσιαζει το απολυτο κντ κατα την γνωμη μου και εγω ο φουκαρας που παντα βρισκω μια δικαιολογια για να το αλλαξω μου δενει τα χερια....:lol: Ναι θα του δέσει τα χέρια:lol::lol:.......το πολύ μέχρι τον Σεπτέμβριο. Παραπάνω ούτε για πλάκα.Θα εχει σκουριάσει:p Καλά που υπάρχει και ο Μιχάλης και λέει καμιά καλή κουβέντα γιατί εσύ ολο με κραζεις.Βλ......:mad: Τα εικονίδια τα εχω ανεβάσει σε ένα zip λιγα post ποιο πίσω. Flat Droid Αν δεν τα βρίσκεται και τα θελει κάποιος ας μου πει. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 [ATTACH]47162[/ATTACH] η τωρινή μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 [ATTACH]47162[/ATTACH] η τωρινή μου Icon pack; μην τα λέμε συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Icon pack; μην τα λέμε συνέχεια Naxos taz πολύ ωραία είναι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μήπως θα έπρεπε να βάλουμε σαν όρο όποιος ανεβάζει κάτι να πληροφορεί για το icon pack/launcher και να βάζει το wallpaper; Σε κάθε ανέβασμα γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις και είναι και λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μήπως θα έπρεπε να βάλουμε σαν όρο όποιος ανεβάζει κάτι να πληροφορεί για το icon pack/launcher και να βάζει το wallpaper; Σε κάθε ανέβασμα γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις και είναι και λογικό. Και να αναφέρει πολύ σύντομα το στήσιμο πχ να λέει themer, zooper, μην μυριζουμε τα νύχια μας... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Μινιμαλισμός. Apex, onyx icon pack και beautiful widgets. [ATTACH]47252[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αφορμή για νέα homescreen, ο σημερινός καιρός. http://i1060.photobucket.com/albums/t459/plankie69/Screenshot_2014-07-11-21-38-49_zpsqyhlpzda.png (Nova Launcher, Gel Icon Pack, Transparent Weather Clock, Mini Info+ και wallpaper από τον ουρανό των Σερρών!) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Αφορμή για νέα homescreen, ο σημερινός καιρός. (Nova Launcher, Gel Icon Pack, Transparent Weather Clock, Mini Info+ και wallpaper από τον ουρανό των Σερρών!) Μα δεν αφήνεις ένα θέμα για πάνω από 10 μέρες, αστο στην ησυχία του :p Κανένα wallpaper με shady τοπίο; Edited July 13, 2014 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Kαλησπερα team,μια δικια μου home,HTC OneM8 με viper rom και sense default launcher http://i1282.photobucket.com/albums/a523/pafimal/Screenshot_2014-07-12-17-26-17_zps7324de58.png Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Kαλησπερα team,μια δικια μου home,HTC OneM8 με viper rom και sense default launcher Φιλαρακι πρεπει να προσπαθησες πολυ για να μας δειξεις αυτο το υπερθεαμα?:lol: :p:p:p:p Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Kαλησπερα team,μια δικια μου home,HTC OneM8 με viper rom και sense default launcher Φιλαρακι πρεπει να προσπαθησες πολυ για να μας δειξεις αυτο το υπερθεαμα?:lol: :p:p:p:p Όταν και εάν δουλέψεις sense θέλω να σε δω ρε ζβιγγο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Homescreen by Lopez Pitoko . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Nexus7TiltedRight_zps88ec3d59.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 ........... Nice Εικονίδια; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts