pafimal Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημέρα παιδιά μια απλή home [ATTACH]45934[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημέρα και από μένα με την home και lock μου :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosg Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Χριστόφορε ευχαριστούμε! Είσαι ωραίος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημέρα στα παιδια.Εφτιαξα ενα zip με περίπου 250 iconpack απο την συλλογή μου.Οποιος τα θέλει κατεβάζει ελεύθερα. Ελπίζω να σας αρέσουν. https://www.dropbox.com/s/ubm20qtcg5xvogh/-Icons-.rar Κατεβαίνουν. Ευχαριστούμε :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημέρα και από μένα με την home και lock μου :) Πολύ όμορφες!!!!! Θα ήταν εύκολο να δώσεις το wallpaper από την πρώτη εικόνα από την lockscreen? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Και η home screen μου. Δεν είναι τίποτα σημαντικό, αλλά τη βρίσκω όμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πολύ όμορφες!!!!! Θα ήταν εύκολο να δώσεις το wallpaper από την πρώτη εικόνα από την lockscreen? Ευχαριστώ :) Ναι εδώ είναι Τελικά άλλαξα τα wallpaper.. Δείτε τις νέες :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Να μαι και γω….. απλη…. http://i1288.photobucket.com/albums/b496/Unabomber86/2014-06-09092521_zps109121fa.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τα εικονίδια από oppo 7 τα έχει κανεις; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Eίχα καιρό να αλλάξω homescreens :happy: Edit: Με την ευκαιρία να κάνω και μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος στον νόβα ένας φάκελος να έχει εικονίδιο 2x1? Γιατί by default οι φάκελοι του νόβα είναι 1x1 αλλά εγώ τους θέλω 2x1 λόγω των εικονιδίων μου που είναι κείμενο και στο 1x1 είναι υπερβολικά μικρά τα γράμματα. Προς το παρόν έχω βολευτεί με εφαρμογή τρίτου αλλά θα θελα να χρησιμοποιώ φακέλους του νόβα. Edited June 10, 2014 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μέχρι να πάρω το m8 μιαε και ειμαι σε τέτοια φάση τώρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημέρα στα παιδια.Εφτιαξα ενα zip με περίπου 250 iconpack απο την συλλογή μου.Οποιος τα θέλει κατεβάζει ελεύθερα. Ελπίζω να σας αρέσουν. https://www.dropbox.com/s/ubm20qtcg5xvogh/-Icons-.rar Error (509) This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled! :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Error (509) This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled! :confused: wtf dropbox? Γιατί να το κάνουν αυτό; Το έχω και εγώ πάντως το αρχείο του παιδιού στο δικό μου dropbox: https://www.dropbox.com/s/eh0oylpw0yyxivw/-Icons-.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Κάλο Καλοκαίρι!!!!!!!!! (dimitrissa ευχαριστώ για το wall) Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 wtf dropbox? Γιατί να το κάνουν αυτό; Το έχω και εγώ πάντως το αρχείο του παιδιού στο δικό μου dropbox: https://www.dropbox.com/s/eh0oylpw0yyxivw/-Icons-.rar Πως τα περνάμε τα εικονίδια αυτά; Πρέπει να είναι root κάποιος ή μπορεί όποιος θέλει; Θέλει και συγκεκριμένο launcher ή με τον "μαμά" παίζουν; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πως τα περνάμε τα εικονίδια αυτά; Πρέπει να είναι root κάποιος ή μπορεί όποιος θέλει; Θέλει και συγκεκριμένο launcher ή με τον "μαμά" παίζουν; Είτε με 3ο launcher, είτε με unicon (δεν είναι free), είτε με free icon changer ένα ένα. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πως τα περνάμε τα εικονίδια αυτά; Πρέπει να είναι root κάποιος ή μπορεί όποιος θέλει; Θέλει και συγκεκριμένο launcher ή με τον "μαμά" παίζουν; Συγκεκριμένο launcher δεν θέλει απλά θέλει launcher που να σου δίνει την δυνατότητα να αλλάζει εικονίδια (apex, nova, κ.α.). Ο στοκ του G2 δεν ξέρω αν κάνει κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Συγκεκριμένο launcher δεν θέλει απλά θέλει launcher που να σου δίνει την δυνατότητα να αλλάζει εικονίδια (apex, nova, κ.α.). Ο στοκ του G2 δεν ξέρω αν κάνει κάτι τέτοιο. Τα αλλάζω ένα ένα ή αλλάζουν όλα μαζί πακέτο? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Απο το Μoto G[ATTACH]46038[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Τα αλλάζω ένα ένα ή αλλάζουν όλα μαζί πακέτο? Σε πακέτα εικονιδίων του Play Store σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μαζική αλλαγή όλων των εικονιδίων στους περισσότερους Launchers, στο σύνδεσμο που δόθηκε λίγα σχόλια πιο πίσω χρειάζεται ένα ένα τα εικονίδια. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σε πακέτα εικονιδίων του Play Store σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μαζική αλλαγή όλων των εικονιδίων στους περισσότερους Launchers, στο σύνδεσμο που δόθηκε λίγα σχόλια πιο πίσω χρειάζεται ένα ένα τα εικονίδια. Για τον σύνδεσμο εννοούσα. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Νέο κινητό, Νέα κόλπα...Καλό καλοκαίρι σε όλους παίδες...[ATTACH]46053[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Νέο κινητό, Νέα κόλπα...Καλό καλοκαίρι σε όλους παίδες...[ATTACH]46053[/ATTACH] Καλορίζικο Βλάση. Αντε καλά μπανια σε όλους. Τουλάχιστον καντε κανένα εσείς γιατί με βλεπω να λιώνω στη δουλειά παλι κσι αυτό το καλοκαίρι. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Νέο κινητό, Νέα κόλπα...Καλό καλοκαίρι σε όλους παίδες...[ATTACH]46053[/ATTACH] εντάξει ψιλομαγικη παραλία ρε συ.. πωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Να και η δική μου Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts