giannis12a Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τις συντομεύσεις για τις εφαρμογές , διαχείρισή ,κ.λ.π. πως τα δημιουργείς ? Φάκελοι είναι, που απλά τους έχει μετονομάσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Φάκελοι είναι, που απλά τους έχει μετονομάσει. Τα εχει ετοιμα το Emotion της huawei εκτός τον πρώτο φάκελο που τον έφτιαξα εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/nexus-5-mockupbig_zps674d6fdd.png Καταπληκτικό, μπορείς να μου εξηγήσεις πως το έφτιαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καταπληκτικό, μπορείς να μου εξηγήσεις πως το έφτιαξες; Με photoshop και μόνο σε δυο μικρά πράγματα είχα χρησιμοποίησή το uccw . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Με photoshop και μόνο σε δυο μικρά πράγματα είχα χρησιμοποίησή το uccw . Μιχάλη Καλημέρα,αυτή νομίζω ότι είναι η καλύτερη! !! Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μιχάλη Καλημέρα,αυτή νομίζω ότι είναι η καλύτερη! !! Καλημέρα Παναγιώτη ναι και εγώ πιστεύω οτι ήταν μια από τις καλύτερες που εχω φτιάξει ,δυστυχώς με την λόξα που εχω δεν μένουν αρκετά επάνω στην συσκευή :lol: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημέρα Παναγιώτη ναι και εγώ πιστεύω οτι ήταν μια από τις καλύτερες που εχω φτιάξει ,δυστυχώς με την λόξα που εχω δεν μένουν αρκετά επάνω στην συσκευή :lol: Είσαι μπροστά μεγάλε ΕΥΓΕ! Το θέμα δεν είναι ότι κατέχεις τα τεχνικά, αλλά ότι έχεις και πολύ καλό γούστο! :up: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ορίστε η δική μου σε Nexus 5. Την έφτιαξα στα γρήγορα. Απλή, βολική και έχει όλα όσα χρειάζομαι σε συνδυασμό με τις χειρονομίες του Nova. Φίλε μπορείς να ανεβάσεις το wallpaper σου; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Να και μια ακόμα δικιά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Να και μια ακόμα δικιά μου. Πολύ ωραία. Σε νοτε 2 είναι;; Αν ναι ποια ρομ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/Screenshot_2013-12-29-14-43-16_tBjsgs420131229_145648_zpsc3596b9c.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πολύ ωραία. Σε νοτε 2 είναι;; Αν ναι ποια ρομ;; Latest probam με devil 2.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Να και μια ακόμα δικιά μου. Για πες πληροφορίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Για πες πληροφορίες :) Δες στο play store το slidehome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Και λιγες ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Φίλε μπορείς να ανεβάσεις το wallpaper σου; :) Ορίστε.... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Να και μια ακόμα δικιά μου. Καλύτερα;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Και οι δύο πολύ ωραίες είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Κάτι που θα κρατήσω για πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Επέστρεψα με ρομαντική διάθεση από την πρώτη έξοδο της χρονιάς!!! Καλή χρονιά σε όλους σας εύχομαι συμφορουμiτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Κάτι που θα κρατήσω για πολύ καιρό. Υπέροχη.... Πες μου πόσο εύκολο είναι να την κάνει κάποιος έτσι και χωρίς root; Καλή Χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημέρα & καλή χρονιά! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή Χρονιά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Κάτι που θα κρατήσω για πολύ καιρό. Τέλεια είναι, τα widgets είναι πανέξυπνα.. Δύσκολο μου φαίνεται και για να χρησιμοποιήσουμε τα αρχεία πρέπει να έχουμε το zooper pro, έτσι δεν είναι; edit: ξεκίνησα να τη φτιάχνω :p Edited January 1, 2014 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Υπέροχη.... Πες μου πόσο εύκολο είναι να την κάνει κάποιος έτσι και χωρίς root; Καλή Χρονιά Slidehome & glassdhome by black bear blanc. Ψάξε στο store. Δεν θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts