fishfemale Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 H homescreen στο Νexus 7.... Kαι στο P6 Όμορφα και τα δύο. Στο P6 ποιος launcher και ποια εικονίδια ή θέμα είναι; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Στο P6 είναι όλα stock. Η Huawei προσφέρει τεραστια συλλογή θεμάτων και εικονιδίων. Και μπορείς να κανεις συνδιασμούς. Πχ το lockscreen απο ενα θέμα, τα εικονίδια απο άλλο, το widget καιρού απο άλλο κλπ κλπ... Έχει εφαρμογή με θέματα και προσθέτουν συνέχεια καινούργια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 H homescreen στο Νexus 7.... Kαι στο P6 Ωραίος ρε πατρίδα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Στο P6 είναι όλα stock. Η Huawei προσφέρει τεραστια συλλογή θεμάτων και εικονιδίων. Και μπορείς να κανεις συνδιασμούς. Πχ το lockscreen απο ενα θέμα, τα εικονίδια απο άλλο, το widget καιρού απο άλλο κλπ κλπ... Έχει εφαρμογή με θέματα και προσθέτουν συνέχεια καινούργια.... Μάλιστα, ενδιαφέρον. Και λίγο off topic: Εκτός Huawei συσκευών, για να βάλω κάποιο θέμα χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιος launcer; Δηλαδή τα θέματα που έχει η Huawei, μπαίνουν απευθείας στο P6, ή απλώς φοράει ήδη κάποιον launcher που τα υποστηρίζει; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 H homescreen στο Νexus 7.... Πως έκανες διαφανείς τις μπάρες άνω και κάτω; Έχεις περάσει σε kitkat; Πολύ όμορφη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 (edited) Πως έκανες διαφανείς τις μπάρες άνω και κάτω; Έχεις περάσει σε kitkat; Πολύ όμορφη!:) Kikat είναι και Nova Beta... Edit: Προς fishfemale: Τα θέματα είναι μονο για το Emotion 1.6, το γραφικο περιβάλλον της Huawei... Edited November 17, 2013 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Η δεύτερη είναι με halo enabled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Η δεύτερη είναι με halo enabled. Το ρολογακι επειγόντως Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το συγκεκριμένο θέμα ,όχι βέβαια ακριβώς έτσι αλλά αρκετά ποιο προσεγμένο θα ανεβεί στο themer σύντομα από τον THENEXT Victor εμένα απλά μου έστειλε ενα μερος απο τα αρχεία να τα δοκιμάσω και εγω τα άλλαξα λίγο . http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Nexus_5_3D_zpsf387238e.png Τώρα ψάχνω το themer. Πως μπορώ να βρω τα θέματα του παιδιού? Τα βλέπω στο Google + αλλά δεν μπορώ να τα βρω στο Themer Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosg Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 ''Σκαλίζοντας'' τον buzz launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 ''Σκαλίζοντας'' τον buzz launcher Τρομερό χε χε χε, για ευνόητους λόγους Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τρομερο δε θα πει τιποτα Δωσε υλικο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosg Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τρομερο δε θα πει τιποτα Δωσε υλικο Μπορείς να περάσεις τον buzz launcher και να κατεβάσεις το θέμα. Αναζήτησέ το σαν olympiakos fc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καινούργια Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Να και μια δικιά μου. Φίλε συμπολίτη,το widget για το ρολόι πιο app είναι;;; Πολύ ωραίο!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μπορείς να περάσεις τον buzz launcher και να κατεβάσεις το θέμα. Αναζήτησέ το σαν olympiakos fc Ευχαριστω πολυ Καλα σε αυτοιν το buzz launcher γινεται της μουρλης απο πληθος θεματων widgets κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εδώ και δύο μέρες, χωρίς αλλαγή http://img196.imageshack.us/img196/7496/tiso.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εδώ και δύο μέρες, χωρίς αλλαγή Τα εικονίδια ποια είναι; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τα εικονίδια ποια είναι; Είναι τα Axis. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Νέα εικονίδια, επιστροφή στο αγαπημένο μου ρολογάκι και γενικότερα πιο clean cut γραμμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Νέα εικονίδια, επιστροφή στο αγαπημένο μου ρολογάκι και γενικότερα πιο clean cut γραμμή... Wallpaper; σε φουλ ανάλυση!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Stock and clean homescreen από εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Wallpaper; σε φουλ ανάλυση!! :D Εδώ είσαι 3000X1500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Να και μια δικιά μου. Με χαλάνε λίγο τα εικονίδια . Έχετε να προτείνετε κάτι που να ταιριάζει; Παιδιά ώστε αν μπορείτε τα wallpaper Nα και η δικια μου http://i1282.photobucket.com/albums/a523/pafimal/wallpaper_522304977_zpsa8a75cfd.png Καταπληκτική!! δώσε αν θες πληροφορίες για τα widget και τα UCCW που χρησιμοποίησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts