antrenik Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Και μια καινούρια, μαζί με το wallpaper για όποιον το θέλει Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Nα και η δικη μου. Δεν εκανα τιποτα ιδιαιτερο μιας και εχω τον buzz launcher. Το wallpaper ειναι live wallpaper και ειναι πιο εντυπωσιακο οταν το βλεπεις κανονικα απ'οτι στο screenshot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ποια εφαρμογή είναι φίλε Μου; Ήταν το Bewather Pro αλλά τελικά άνθρακες ο θησαυρός...Πήρε πόδι...Δεν ξανασχολούμαι με εφαρμογές καιρού αφού όλες μόνο στην Αθήνα δουλεύουν σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πως τις φτιάχνεται ρε παιδιά; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για να κάνω μια προσπάθεια κ εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Και μια καινούρια, μαζί με το wallpaper για όποιον το θέλει Να ρωτησω απο που ειναι το widget της μπαταρίας; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Να ρωτησω απο που ειναι το widget της μπαταρίας; Zooper widget Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Οι 3 που χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν έναν χρόνο.Η πιο απλή (αυτή με το ρολόι) είναι και η κεντρική μου και η μόνη που αλλάζει κατά καιρούς.Οι άλλες 2, απλά, δεν θα αλλάξουν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εδώ είναι η οθόνη μου κλειδώματος. Οι παρόμοιοι αριθμοί ώρας και ποσοστού μπαταρίας, οφείλονται σε πετυχημένη σύμπτωση :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εδώ είναι η οθόνη μου κλειδώματος. Οι παρόμοιοι αριθμοί ώρας και ποσοστού μπαταρίας, οφείλονται σε πετυχημένη σύμπτωση :) ωραιο wallpaper με τον δυτη, το εχεις; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Zooper widget Ήλπιζα ότι αυτό θα μου απαντούσες ... :) Θα μπορούσες να το ανεβάσεις κάπου; Ευχαριστώ... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 το καλο που σου θελω... :protest: :p http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/13-1_zps33223fb5.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ωραιο wallpaper με τον δυτη, το εχεις; :) Βεβαίως, ορίστε για όποιον το θέλει :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Ήλπιζα ότι αυτό θα μου απαντούσες ... :) Θα μπορούσες να το ανεβάσεις κάπου; Ευχαριστώ... https://db.tt/xrT9yNAG Ορίστε Φρέσκο πράμα Edited November 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Με βλέπω σύντομα με n5 http://img27.imageshack.us/img27/1315/xuzk.png Έπαθα μεγάλη πλάκα. :shock: Επειδή είχα να ασχοληθώ με Android από την εποχή του Milestone και του 2.1, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να διαμορφώσω μια τέτοια οθόνη στο LG Optimus G; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 εχoυμε το wallpaper ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μάλλον με αυτή θα μείνω καιρό, μιας και βρήκα επιτέλους μια εφαρμογή που να λέει σωστά τον καιρό...[/QUOte καλησπερα ποια εφαρμογη ειναι αυτη για τον καιρο?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μάλλον με αυτή θα μείνω καιρό, μιας και βρήκα επιτέλους μια εφαρμογή που να λέει σωστά τον καιρό...[/QUOte καλησπερα ποια εφαρμογη ειναι αυτη για τον καιρο?? BeWeather Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αυτες οι 2 home screen ειναι απο το ThL W8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ωραία εικονίδια και ωραίος συνδυασμός με το wallpaper.:) H δικιά μου emotion UI με ένα θέμα που έφτιαξα με το emotion tool ( huawei κινητά ): http://rapidhdd.com/thumbnail/951539Screenshot_2013-11-13-18-35-18.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Απλή όπως πάντα.. Χειμερινή όπως ταιριάζει.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Απλή όπως πάντα.. Χειμερινή όπως ταιριάζει.. :p Αν υπήρχε like στο myphone, θα το πατούσα:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Απλή όπως πάντα.. Χειμερινή όπως ταιριάζει.. :p Πολύ ωραία! :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Απλή όπως πάντα.. Χειμερινή όπως ταιριάζει.. :p Καταθλιπτική η φωτό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ευχαριστώ παιδιά!! :happy: Ναι δεν είναι και η πιο χαρούμενη.. Αλλά μ' αρέσει πολύ να βλέπω τη βροχή από το τζάμι.. Οπότε, είναι ότι πρέπει για αυτό τον καιρό. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/696969_zps8bcd029e.png Edited November 16, 2013 by chris_pro Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts