Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μαυρο κινητο εμ ασπρο wallpaper ****** ακομα περισσοτερο. Μονο αν ηξερα πως μπορω να βαλω το κινητο να φαινεται και οχι μονο η homescreen ^^ Edited by Superuser

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και σε μαυρο κινητο εμ ασπρο wallpaper ****** ακομα περισσοτερο. Μονο αν ηξερα πως μπορω να βαλω το κινητο να φαινεται και οχι μονο η homescreen ^^

screen maker απο το play και κάνεις θαύματα .

Edited by Superuser

Samsung galaxy s21+

Δεν έχει τίποτα γιατί απλα ήθελα να σου δείξω την αντίθεση...

edit: απο κοντα φαινεται πολυ καλυτερα....

Δεν έχει τίποτα γιατί απλα ήθελα να σου δείξω την αντίθεση...

edit: απο κοντα φαινεται πολυ καλυτερα....

Wallpaper nowww :D

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Φίλε το widget του καιρού που έβαλες το 'χω κι εγώ ( "4χ1 GO Weather EX Forecast" έτσι?) αλλά σε μένα δεν μπορεί να αλλάξει το background του που είναι ανοιχτό γκρι! Σε σένα παρατηρώ ότι είναι διάφανο! Από πού ρυθμίζεται αυτό? Ευχαριστώ!

Eye in sky είναι το widget του καιρού

ALFA ROMEO rulezzzzz

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά έχω φάει κόλλημα με τα συγκεκριμένα εικονίδια :P

Οι 3 βούλες είναι φάκελοι, όπως και το Internet/Tools κτλ στην άλλη φωτογραφία, πολλά gestures, κρυμμένο dock :ninja:

Edit : Ξέχασα και μία τρίτη!

Edited by Sofos_5

http://icondatabase.net/ Εγώ βρίσκω από εδώ ότι θέλω.. Το είχε προτείνει κάποιος από εδώ.. :)

Έχω βρεί ένα πακέτο εικονιδίων που μου άρεσαν πολύ. Για να τα περάσω στο Note 2 πρέπει να είμαι root; Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να αλλάξω εικονίδια;

Έχω βρεί ένα πακέτο εικονιδίων που μου άρεσαν πολύ. Για να τα περάσω στο Note 2 πρέπει να είμαι root; Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να αλλάξω εικονίδια;

Επίσης, πως κατεβάζουμε τα icon packs; δεν βλέπω κάποιο λινκ......

frastgr

Όχι απαραίτητα, πρέπει απλά να έχεις launcher που υποστηρίζει αλλαγή εικονιδίων, όπως apex- nova - golauncher.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όχι απαραίτητα, πρέπει απλά να έχεις launcher που υποστηρίζει αλλαγή εικονιδίων, όπως apex- nova - golauncher.

Έβαλα τον apex αλλά δεν βρήκα πως αλλάζουν τα εικονίδια. Μήπως σε αυτόν δεν αλλάζουν;

Επειδή βγήκαμε ήδη off topic αν γνωρίζεις και παραπάνω και δεν σου είναι κόπος, στείλε μου ένα πμ.

Eye in sky είναι το widget του καιρού

Ευχαριστώ! Πολύ καλό και εύχρηστο! Δεν σου βγάζει τη σημερινή πρόβλεψη, μόνο τις 5 επόμενες?

Edited by camerakias

:confused: Τρέχεις font installer... (άστο το rom toolbox) βάζεις την ubuntu & σου ζητάει restart, το κάνεις...

Μετά πες εδωμεσα τι έγινε... τι συσκευή τηλ/νου έχεις δεν είπες...

εκανα ακριβώς οτι ειπες εβαλα και την ουμπουντου ρεσταρτ και κολησε παλι στο μπουτ με το λογκο.εχω το s3 i9300

:confused: Περίεργη συμπεριφορά πάντως...

μήπως υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας font installer με τη συσκευή σου; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; στο δικό μου android πάντως δουλεύει πλην κάποιων γραμματοσειρών που είναι περίεργες. Εσένα όμως απ' οτι λες κολλάει στο μπουτάρισμα & αυτό δεν είναι οτι δεν υποστηρίζει γραμ/σειρές, δεν μπορεί να κάνει ξεκίνημα λόγω "κακού" φλασαρίσματος.

Ρίξε & μια ματιά στο νήμα της συσκευής σου μήπως βρεις άκρη...

Ξανά πίσω στο μαύρο .

http://img5.imageshack.us/img5/6620/samsung11note.png

Samsung galaxy s21+

Ξανά πίσω στο μαύρο .

http://img5.imageshack.us/img5/6620/samsung11note.png

Μπορει να σε εχουν ξαναρωτησει 1) Πως παρουσιαζεις την εικονα του κινητου ετσι στο site;

2) Ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για το κινητο για να κανεις διαφορα στην οθονη

Σε ευχαριστω

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Μπορει να σε εχουν ξαναρωτησει 1) Πως παρουσιαζεις την εικονα του κινητου ετσι στο site;

2) Ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις για το κινητο για να κανεις διαφορα στην οθονη

Σε ευχαριστω

Για την παρουσίαση Screen maker απο το play και photoshop ή κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα .

Η συγκεκριμένη home screen έχει γίνει μόνο με uccw https://play.google.com/store/apps/details?id=in.vineetsirohi.customwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImluLnZpbmVldHNpcm9oaS5jdXN0b213aWRnZXQiXQ..

Samsung galaxy s21+

:confused: Περίεργη συμπεριφορά πάντως...

μήπως υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας font installer με τη συσκευή σου; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; στο δικό μου android πάντως δουλεύει πλην κάποιων γραμματοσειρών που είναι περίεργες. Εσένα όμως απ' οτι λες κολλάει στο μπουτάρισμα & αυτό δεν είναι οτι δεν υποστηρίζει γραμ/σειρές, δεν μπορεί να κάνει ξεκίνημα λόγω "κακού" φλασαρίσματος.

Ρίξε & μια ματιά στο νήμα της συσκευής σου μήπως βρεις άκρη...

Κι εμένα δε δουλεύει. Μόλις διαλέξω το ubuntu κάνει force close το application και δεν αλλάζει κάτι. Έκανα μετά κι ένα reboot στη συσκευή αλλά μπα... τουλάχιστον βέβαια δεν κόλλησε, αλλά δεν παίζει κι όλας.

Κι εμένα δε δουλεύει. Μόλις διαλέξω το ubuntu κάνει force close το application και δεν αλλάζει κάτι. Έκανα μετά κι ένα reboot στη συσκευή αλλά μπα... τουλάχιστον βέβαια δεν κόλλησε, αλλά δεν παίζει κι όλας.

Είναι επειδή δεν πρόλαβε να τη φορτώσει. Αν δεις σε κάποιες από τις πρώτες γραμματοσειρές δεν σου πετάει fc και δίνει και τη δυνατότητα preview, άσε 1 λεπτό ανοιχτή την εφαρμογή στη καρτέλα με τα fonts και δοκίμασε ξανά.

Είναι επειδή δεν πρόλαβε να τη φορτώσει. Αν δεις σε κάποιες από τις πρώτες γραμματοσειρές δεν σου πετάει fc και δίνει και τη δυνατότητα preview, άσε 1 λεπτό ανοιχτή την εφαρμογή στη καρτέλα με τα fonts και δοκίμασε ξανά.

Τέλεια. Αυτό έφταιγε, σ' ευχαριστώ.

Καλημέρα!

Να και οι δικές μου οθόνες...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!