mayumura Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Εφαρμογή στο play είναι; Οχι ρε συ..Στη ζωγραφικη των Windows αναφερομαι :p Απλα εχω ενα ετοιμο "template" στα 1440χ1280 κ κολλαω τις photo εκει για να ειναι κυριλε στο wallpaper. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Χμμμμ κατι αλλο.... Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Go launcher ex μετά από πολύ καιρό, μιας και δυστυχώς ο nova δεν υποστηρίζει custom Dockbars Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Go launcher ex μετά από πολύ καιρό, μιας και δυστυχώς ο nova δεν υποστηρίζει custom Dockbars Φοβερή!!!! Για λέγε ποια είναι η dockbar και φυσικά το wallpaper.... :) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Φοβερή!!!! Για λέγε ποια είναι η dockbar και φυσικά το wallpaper.... :) Το wallpapper είναι ενός φίλου Γερμανού, από ένα graphix art forum. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Να και το wallpapper, δε με αφήνει να τα ανεβάσω και τα δύο μαζί απ το κινητό . Δεν το ανεβάζει τελικά, θα βρω σε λίγο το λινκ. εδώ είμαστε λοιπόν: http://ompldr.org/vaGJnOQ/rhino.png Edited February 2, 2013 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παίζοντας με διάφορα από το xda :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πριν λιγο τελειωσα μια homescreen για την ομαδα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Πριν λιγο τελειωσα μια homescreen για την ομαδα μου... Φιλαράκι πανέμορφη είναι δώσε καμια extra πληροφορία για το πως την έφτιαξες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Aν και Παναθηναϊκός είναι όντως πολύ όμορφη η homescreen σου:) Εγώ έκανα μια απλή που με εξυπηρετεί πρακτικά: http://rapidhdd.com/thumbnail/8784912013-02-05-14-01-40.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ορίστε κ η δική μου... Απλή..... http://s8.postimage.org/6pvb0v4tx/Screenshot_2013_02_05_16_59_37.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Nova Launcher... Edited February 6, 2013 by GARCIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Νέο σεταρισμα, απλό όπως πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Nova + LMT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Απλά πράγματα.. :happy: http://i46.tinypic.com/so5vky.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Αλλη μια απο εμενα Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Galaxy S3 Omega v40 Motomoto00 theme Eye in sky Metrostation icons Simple calendar widget https://imageshack.us/a/img834/9309/screenshot2013020710001.png https://imageshack.us/a/img189/7479/screenshot2013020709595.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Και μια από μένα... Nova Launcher Eye in sky Simple Calendar Circle Battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πέρα από τη γραμματοσειρά του ρολογιού μου αρέσει πολύ η homescreen σου:) Εγώ πάλι : ->τροποποίησα την internet μπάρα ( zooper widget ) στην 1η οθόνη η οποία περιλαμβάνει επίσης hd widget καιρού,zooper ώρας-ημερομηνίας-συστήματος και εορτολόγιο ->έβαλα το μεγάλο widget του Poweramp στην 3η ώστε να έχω σε μεγάλο μέγεθος τα album arts ->έβαλα το μεγάλο Google reader στην 4η ώστε να βλέπω με τη μία όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους ειδήσεων. Στη 2η ( που δεν την εμφανίζω ) έχω τις επαφές μου με τα μεγάλα contact widgets person. Με αυτά και μ' αυτά έκλεισα για ένα διάστημα:) Καλές οθονιές!:) http://rapidhdd.com/thumbnail/3870433of4%20screens.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemiris Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πέρα από τη γραμματοσειρά του ρολογιού μου αρέσει πολύ η homescreen σου:) Εγώ πάλι : ->τροποποίησα την internet μπάρα ( zooper widget ) στην 1η οθόνη η οποία περιλαμβάνει επίσης hd widget καιρού,zooper ώρας-ημερομηνίας-συστήματος και εορτολόγιο ->έβαλα το μεγάλο widget του Poweramp στην 3η ώστε να έχω σε μεγάλο μέγεθος τα album arts ->έβαλα το μεγάλο Google reader στην 4η ώστε να βλέπω με τη μία όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους ειδήσεων. Στη 2η ( που δεν την εμφανίζω ) έχω τις επαφές μου με τα μεγάλα contact widgets person. Με αυτά και μ' αυτά έκλεισα για ένα διάστημα:) Καλές οθονιές!:) http://rapidhdd.com/thumbnail/3870433of4%20screens.png Πως γίνεται αυτό στο πλαι του κινητού που λέει dolphin mail market?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 1.Κατεβάζεις από το google play το zooper widget 2.Διαλέγεις το 2x4 widget (ή 2x5 αν έχεις nova launcher) 3.Μπαίνεις μέσα του,πας layout,τσεκάρεις όλα τα κουτάκια και πατάς κάδο ανακύκλωσης. 4.Πατάς + για να προσθέσεις νέο text. 5.Διαλέγεις edit text manually.Σβήνεις αυτό που έχει πάνω στη γραμμή και γράφεις πχ Dolphin και πατάς ν. 6.Διαλέγεις γραμματοσειρά,μέγεθος και την κάνεις rotate 90 μοίρες.Τοποθετείς το όνομα όπου θες με τις Χ offset και Υ offset επιλογές ( πάνω πάνω στο layout) 7.Διαλέγεις module on tap και επιλέγεις ποια εφαρμογή να ανοίγει όταν θα πατάς τον τίτλο Dolphin ( διαλέγεις τον Dolphin πχ) 8.Επαναλαμβάνεις τα βήματα 4 έως 7 για όσους τίτλους θέλεις να βάλεις ορίζοντας στον καθένα ποια εφαρμογή θα ανοίγει όταν το πατάς. 9.Τέλος βγαίνεις έξω από το layout ,πας widget on tap action και διαλέγεις disabled 10.Aν θες μετά μικραίνεις το widget ώστε αντί για 2Χ5 να γίνει 1Χ5 όπως έχω κάνει εγώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Nova + LMT Εχω και εγώ το LMT αλλά δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση για να διατηρείται στην οθόνη κάποιο χρόνο (όπως φαίνεται και στη φωτό σου) και μετά να κάνω την επιλογή που θέλω . Είμαι με stock ρομ. Μήπως φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 1.Κατεβάζεις από το google play το zooper widget 2.Διαλέγεις το 2x4 widget (ή 2x5 αν έχεις nova launcher) 3.Μπαίνεις μέσα του,πας layout,τσεκάρεις όλα τα κουτάκια και πατάς κάδο ανακύκλωσης. 4.Πατάς + για να προσθέσεις νέο text. 5.Διαλέγεις edit text manually.Σβήνεις αυτό που έχει πάνω στη γραμμή και γράφεις πχ Dolphin και πατάς ν. 6.Διαλέγεις γραμματοσειρά,μέγεθος και την κάνεις rotate 90 μοίρες.Τοποθετείς το όνομα όπου θες με τις Χ offset και Υ offset επιλογές ( πάνω πάνω στο layout) 7.Διαλέγεις module on tap και επιλέγεις ποια εφαρμογή να ανοίγει όταν θα πατάς τον τίτλο Dolphin ( διαλέγεις τον Dolphin πχ) 8.Επαναλαμβάνεις τα βήματα 4 έως 7 για όσους τίτλους θέλεις να βάλεις ορίζοντας στον καθένα ποια εφαρμογή θα ανοίγει όταν το πατάς. 9.Τέλος βγαίνεις έξω από το layout ,πας widget on tap action και διαλέγεις disabled 10.Aν θες μετά μικραίνεις το widget ώστε αντί για 2Χ5 να γίνει 1Χ5 όπως έχω κάνει εγώ:) Φοβερος!!:D Να ρωτησω, μπορουμε να συνδεσουμε και φακελους στο Widget? Δηλαδη να φτιαξω ενα Widget ονοματι Web και μεσα να εχει τον Firefox και Chrome. Πατωντας στο Web, να εμφανιζει τα εικονιδια των browsers και να επιλεγω ποιο θελω να ανοιξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Να ρωτήσω κάτι, όταν ανεβάζω το grid πολύ π.χ 10x10 σε apex ή nova μου κόβει τα εικονίδια των εφαρμογών, υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φοβερος!!:D Να ρωτησω, μπορουμε να συνδεσουμε και φακελους στο Widget? Δηλαδη να φτιαξω ενα Widget ονοματι Web και μεσα να εχει τον Firefox και Chrome. Πατωντας στο Web, να εμφανιζει τα εικονιδια των browsers και να επιλεγω ποιο θελω να ανοιξω. Κατάλαβα τι θες αλλά το zooper σε αφήνει να του ορίζεις εφαρμογή και όχι φάκελο.:) @jkap: 10x10 grid? :blink: Tι μάτια έχεις???:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts