mastelos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δείτε εδώ πως έγιναν Το εορτολόγιο επανω πιο είναι? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το εορτολόγιο επανω πιο είναι? https://play.google.com/store/apps/details?id=gandevs.eortologio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdhbmRldnMuZW9ydG9sb2dpbyJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Το εορτολόγιο επανω πιο είναι? Πηγαινε εδω http://www.apergia.gr/index.php και κατω κατω δεξια λεει + google calendar πατα το και διαλεξε τις γιορτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 μια και μοναδικη homescreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 μια και μοναδικη homescreen Καλά, ανεβάζεις τέτοια homescreen και δεν δίνεις το wallpaper? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsd330 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλά, ανεβάζεις τέτοια homescreen και δεν δίνεις το wallpaper? :p τωρα ολα οκ? το εχω και σε εγχρωμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Οι 2 αρχικες μου και πρακτικες homescreen .... Wallpaper;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 τωρα ολα οκ? το εχω και σε εγχρωμο χαχαχα μας κολάζεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Wallpaper;;;; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.craftstudio.craft.blue Και για λογοτυπο γραφεις οτι θες.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.craftstudio.craft.blue Και για λογοτυπο γραφεις οτι θες.. ;)λεει "δεν βρεθηκε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) λεει "δεν βρεθηκε" Μαλλον θα το εβγαλαν απο το play store.:( Αν θες το ανεβαζω αλλα θα λεει στο κεντρο "welcome to the galaxy" και δεν θα μπορεις να το αλλαξεις Edit:Δοκιμασα τωρα και μου το δινει :rolleyes: Για μπες στο store και πατα: Craft Blue Wallpapers..... Edited November 28, 2012 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δεν το βγάζει στο store, κατέβασέ το από εδώ αν θές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 :) καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 TSF Shell launcher [ATTACH]28405[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 TSF Shell launcher [ATTACH]28405[/ATTACH] Κάτι τέτοια βλέπω συνέχεια και θα με προσηλυτίσετε στον tsf σιγά σιγά :). Ωραίo setup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Κάτι τέτοια βλέπω συνέχεια και θα με προσηλυτίσετε στον tsf σιγά σιγά :). Ωραίo setup. :lol: Ευχαριστω. Ειναι αρκετα καλος ο ατιμος, κι ακομα ειναι beta, απ' οτι λεει. Χωρις να εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα βεβαια, και φυσικα ειναι σφαιρατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Νεο setup με κλεμμενο wallpaper απο εδω..:D Tsf shell, minimalistic text, bobclockD3 και συνεχιζει να μου τη σπαει το πρασινακι της μπαταριας. :lol: :) Edited December 1, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Νεο setup με κλεμμενο wallpaper απο εδω..:D Tsf shell, minimalistic text, bobclockD3 και συνεχιζει να μου τη σπαει το πρασινακι της μπαταριας. :lol: :) Ωραιο.:) Κρυψε τη γραμμη της μπαταριας κλπ, που απ' οτι βλεπω το εχεις κανει, και εμφανιζε τη με gesture. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ωραιο.:) Κρυψε τη γραμμη της μπαταριας κλπ, που απ' οτι βλεπω το εχεις κανει, και εμφανιζε τη με gesture. Χμμ δεν το ειχα σκεφτει..! Στη φωτο εχω κρυψει τη μπαρα αλλα ειδα οτι δεν βολευει χωρις αυτην και την εμφανισα ξανα, για να ψαχτω σ'αυτο που ειπες.. ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsaltas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) Εδώ και η δική μου homescreen... Edited December 4, 2012 by dsaltas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μια αποπειρα κ απο μενα... Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Συνδυασμός sslauncher και UCCW widget: http://img407.imageshack.us/img407/9016/screenshot1bz.png 1η εικ: phono, UCCW(x2) 2η εικ: GoSMS media, Android Pro widgets 3η εικ: HD Widgets, UCCW 4η εικ: eortologio, Android Pro widgets 5η εικ: Phono, Car locator, LT compass Ό χώρος στη μέση είναι διαφανής και φαίνεται η ταπετσαρία, η οποία αλλάζει αυτόματα μέσω του Automatic Wallpaper Changer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Και μια δικιά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Και μια δικιά μου Χμμμ ενδιαφερουσα!! Εκτος απο το wallpaper που θα επρεπε να το ειχες ανεβασει ηδη:p, για δωσε λεπτομερειες για το πως την εφτιαξες. Μου αρεσαν οι εφαρμογες ετσι οπως τις εχεις κατω δεξια μαζεμενες και δεν πιανουν ολη την οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μια αποπειρα κ απο μενα... Τα εικονίδια;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts