nfeel Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 την φωτο με τα φυλλα θελω! http://img521.imageshack.us/img521/5599/00000489leaves1920x1200.jpg There you go. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Εδώ και η δική μου... :) Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Απλη και ομορφη :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 για ενα φιλαρακι που ζητησε το wall.... ;) Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Go launcher! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά εγώ κατέβασα το Holo Launcher γιατί δεν αντέχω το απαίσιο UI της Sony. Αν και λίγο off-topic, πως μπορώ να κάνω άλλη homescreen? Υπάρχει καμία εφαρμογή? Έχω Xperia Sole και το έχω κάνει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 [ATTACH]27974[/ATTACH] Nova launcher, Καιρός eWeather HD, Ημερολόγιο business calendars Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Σήμερα έκατσα και το ξανά έστησα.. Απλό και βολικό... Τα widgets είναι από το apw το οποίο θα το βρείτε δωρεάν στο play store... Το widget καιρού είναι το hd widgets και κάτω από τον καιρό είναι η κορυφαία εφαρμογή flipboard Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Σήμερα έκατσα και το ξανά έστησα.. Απλό και βολικό... Τα widgets είναι από το apw το οποίο θα το βρείτε δωρεάν στο play store... Το widget καιρού είναι το hd widgets και κάτω από τον καιρό είναι η κορυφαία εφαρμογή flipboard τα εικονιδια στην dock πως τα εχεις και εχουν αρκετο χωρο αναμεσα τους αν και 7?εχω nova launcher σε desire s με αναλυση 480*800 αλλα τα 7 εικονιδια μου ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 τα εικονιδια στην dock πως τα εχεις και εχουν αρκετο χωρο αναμεσα τους αν και 7?εχω nova launcher σε desire s με αναλυση 480*800 αλλα τα 7 εικονιδια μου ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο. Nexus 7 έχω φίλε... 7" Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Nova launcher prime Theme : motoblur hd Clock : omc Wallpaper.: όπως πάντα από wallbase, αν γράψεις minimalistic σου βγάζει διάφορα παρόμοια. Πολύ όμορφο και ξεκούραστο στο μάτι στην καθημερινή χρήση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ζήλεψα τη homescreen του giannis12a :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Nova Launcher Prime, clock: Bob Clock D3, Wheather: Beautiful Widgets (jellybean skin). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ζήλεψα τη homescreen του giannis12a :-P Στην τελευταία φωτο εκεί που λέει "do not disturb" ποια εφαρμογή είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Έχω μια αδυναμία στο UCCW widgets... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Στην τελευταία φωτο εκεί που λέει "do not disturb" ποια εφαρμογή είναι? Δεν είναι εφαρμογή, είναι δυνατότητα της Cyanogen (cm10) απ ότι είδα. Του βάζεις για πόση ώρα θες τα πάντα χαμηλά. Λογικά θα υπάρχει όμως και ανάλογη εφαρμογή στο market. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Με μικρές αλλαγές.. [ATTACH]28027[/ATTACH][ATTACH]28028[/ATTACH][ATTACH]28029[/ATTACH][ATTACH]28030[/ATTACH] Nova launcher με CM GO Launcher Theme Lockscreen: magiclockermain 3η εικόνα: Digi clock, be weather pro 4η εικόνα: Beautiful widgets toggles, elixir 2 widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Be weather pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Πιο widget καιρού είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Στην τελευταία φωτο εκεί που λέει "do not disturb" ποια εφαρμογή είναι? Τελικά λάθος στα είπα.. Είναι widget από hdWidgets! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Έκανα κάποιες αλλαγές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Να γιατι λατρεύω το android. Αν και το smart keyboard pro έχει αρκετά skins , εύκολα έκανα ένα συνδυασμό που μου άρεσε(από έτοιμα skin). Δεν είναι homescreen αλλά ....δεν ξέρω αν κολλάει αλλού. [ATTACH]28154[/ATTACH] Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Να γιατι λατρεύω το android. Αν και το smart keyboard pro έχει αρκετά skins , εύκολα έκανα ένα συνδυασμό που μου άρεσε(από έτοιμα skin). Δεν είναι homescreen αλλά ....δεν ξέρω αν κολλάει αλλού. [ATTACH]28154[/ATTACH] φοβερο!πως μπορω να το βαλω και εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 φοβερο!πως μπορω να το βαλω και εγω? Αν και τον συνδιασμό τον έκανα εγω , δεν εχω ζητήσει permissions από τους δημιουργούς των 2 άλλων skins για να το δημοσιεύσω . Περίμενε ενα πμ το απογευμα πάντως ;) . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Eίπα να τα ασπρίσω λίγο αυτή τη φορά, στο λευκό Galaxy Sii μου κάθεται κουτί..:p -TSF Shell launcher -Μinimalistic Text -Wallpaper Πιθανότατα να "κρύψω" τη μπάρα ειδοποιήσεων (δυνατότητα που μου δίνει ο TSF) γιατί μου ανάψουν τα λαμπάκια με το πράσινο στη μπαταρία...:lol: :) Edited November 19, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts