Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση:

Έχω κατεβάσει τα Wallpapers του Ν9 (http://www.mediafire.com/?tmvjnmxjw1tkyim) και θέλω να χρησιμοποιήσω 1 συγκεκριμένο. Όταν πάω να το διαλέξω όμως, δεν με αφήνει να το επιλέξω όλο, αλλά ένα κομμάτι του, ώστε να βγαίνει ορθογώνιο και να το μοιράζει στις 3 οθόνες του LauncherPro.

Δεν με ενδιαφέρει να έχω 3 αρχικές οθόνες, ας έχω και μία.

Τι πρέπει να κάνω για να ορίσω μία οθόνη και να μου επιλέξει ολόκληρο το Wallpaper?

Ευχαριστώ.

Δοκιμασε να χρησημοποιησεις αυτη την εφαρμογη Wallpaperwizardrii

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δοκιμασε να χρησημοποιησεις αυτη την εφαρμογη Wallpaperwizardrii

Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντηση, θα το δοκιμάσω αμέσως!

--- Sony Xperia 5 II ---

για το 1ο : Με αυτό το app επιλέγεις ποιον launcher θες να έχεις προεπιλεγμένο μόνιμα.

για το 2ο: Κάθε widget για να λειτουργήσει πρέπει να είναι αποθηκευμένο στην internal memory ή στο ext partition αν έχεις.

Η συσκευή σίγουρα βαραίνει αλλά δεν φταίει αυτό για το πρόβλημα σου πιστεύω. Εγώ την έχω φορτώσει εντελώς και αντέχει και δεν είναι και καμιά δυνατή συσκευή (δες υπογραφή).

Και εγω δεν εχω τιποτα το ιδιαιτερο, εχω το huawei ideos x5 αλλα με εχει καλυψει απολυτα

σαν συσκευη!

Να υποθεσω επισης οτι οσο πιο πολλα widget βαζουμε στις οθονες η καταναλωση μπαταριας

ειναι μεγαλυτερη?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Γεια χαρα και απο εμενα φυσικά με ιδεες απο το τοπικο θέμα !

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και εγω δεν εχω τιποτα το ιδιαιτερο, εχω το huawei ideos x5 αλλα με εχει καλυψει απολυτα

σαν συσκευη!

Να υποθεσω επισης οτι οσο πιο πολλα widget βαζουμε στις οθονες η καταναλωση μπαταριας

ειναι μεγαλυτερη?

Ναι φυσικά, μια λύση για να περιορίσεις το φαινόμενο είναι να ρυθμίσεις αυτά τα widgets σου που κάνουν update συχνά (π.χ. καιρός, ειδήσεις, system info ή ότι άλλο έχεις) να κάνουν λιγότερο συχνά ή και χειροκίνητα. Ψάξε στις ρυθμίσεις τους.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ναι φυσικά, μια λύση για να περιορίσεις το φαινόμενο είναι να ρυθμίσεις αυτά τα widgets σου που κάνουν update συχνά (π.χ. καιρός, ειδήσεις, system info ή ότι άλλο έχεις) να κάνουν λιγότερο συχνά ή και χειροκίνητα. Ψάξε στις ρυθμίσεις τους.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει τετοιο θεμα διοτι χρησιμοποιω μονο wifi οχι 3g οποτε οταν μπαινω με wifi μονο τοτε

ενημερωνοντε ολες οι εφαρμογες!

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσο περισσοτερα widgets βαζουμε στις αρχικες οθονες, τοτε δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια,

ασχετα με τις ενημερωσεις τους?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Το πρώτο widget ποιο είναι;

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

H lockscreen μου (ειναι κλεμμενη η ιδεα) :p

Ωραιο!που το βρηκες;

Sent from my X8 black using Tapatalk

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ωραιο!που το βρηκες;

Απο εδω πηρα την ιδεα http://mycolorscreen.com/2011/06/21/cosmos/ απλα εγω εβαλα αλλο lockscreen theme και εβαλα να γραφει και μερα, οχι μονο την ωρα

H lockscreen μου (ειναι κλεμμενη η ιδεα) :p

Πανεμορφο! :)

Sent from my HTC Desire

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Last setup:

Uploaded with Galaxy S II

Φιλε μου εβαλα το widgetlocker αλλα δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση για να εμφανιζει ετσι την ωρα ουτε για την μπαρα κατω.αν μπορεις να βοηθησεις plz...!!!!!

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνων από παράθεση

Απο εδω πηρα την ιδεα http://mycolorscreen.com/2011/06/21/cosmos/ απλα εγω εβαλα αλλο lockscreen theme και εβαλα να γραφει και μερα, οχι μονο την ωρα

Και πως το περνάς;Μέσω cwm;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Και πως το περνάς;Μέσω cwm;

Οχι δεν το φλασαρεις η τπτ τετοιο. Θα χρειαστεις την εφαρμογη widgetlocker, την εφαρμογη minimalistic text και φυσικα το wallpaper.

Φιλε μου εβαλα το widgetlocker αλλα δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση για να εμφανιζει ετσι την ωρα ουτε για την μπαρα κατω.αν μπορεις να βοηθησεις plz...!!!!!

H ωρα ειναι απο το widget bobclockd3.

H μπαρα κατω ειναι το slider theme XDEEP. Αμα θες στο στελνω...

Αν μπορεις στειλε την και σ' εμενα!!! :)

Να κ τα δικα μου,απλα λιγακι :)

http://img.tapatalk.com/b292bd8e-53af-6163.jpghttp://img.tapatalk.com/b292bd8e-53c0-cf3b.jpg

Αν δεν σου κανει κοπος ευχαριστως :D

Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει τετοιο θεμα διοτι χρησιμοποιω μονο wifi οχι 3g οποτε οταν μπαινω με wifi μονο τοτε

ενημερωνοντε ολες οι εφαρμογες!

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσο περισσοτερα widgets βαζουμε στις αρχικες οθονες, τοτε δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια,

ασχετα με τις ενημερωσεις τους?

Αν δεν ενημερώνονται η δεν τρέχουν κάποια διεργασία γιατί να καταναλώνεται μπαταρία?

Τα widgets δεν είναι απαραίτητο να ενημερώνονται μόνο μέσω internet, π.χ. κάποιο widget που δείχνει την απασχόληση του cpu ενημερώνεται και καταναλώνει μπαταρία.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

ετσι...γιατι βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια...!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-152220.pnghttp://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-152113.png

http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-151959.pnghttp://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-152023.png

Widgetlocker

Missed it!

Perfect System Monitor

Fancy Widgets

Android Pro Widgets

Widgetlocker

Missed it!

Perfect System Monitor

Fancy Widgets

Android Pro Widgets

Μπορείς να ανεβάσεις το wallpaper;

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Edited by Villis
Aφαίρεση εικόνων από παράθεση

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!