dante_100 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδιά μια ερώτηση: Έχω κατεβάσει τα Wallpapers του Ν9 (http://www.mediafire.com/?tmvjnmxjw1tkyim) και θέλω να χρησιμοποιήσω 1 συγκεκριμένο. Όταν πάω να το διαλέξω όμως, δεν με αφήνει να το επιλέξω όλο, αλλά ένα κομμάτι του, ώστε να βγαίνει ορθογώνιο και να το μοιράζει στις 3 οθόνες του LauncherPro. Δεν με ενδιαφέρει να έχω 3 αρχικές οθόνες, ας έχω και μία. Τι πρέπει να κάνω για να ορίσω μία οθόνη και να μου επιλέξει ολόκληρο το Wallpaper? Ευχαριστώ. Δοκιμασε να χρησημοποιησεις αυτη την εφαρμογη Wallpaperwizardrii Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Δοκιμασε να χρησημοποιησεις αυτη την εφαρμογη Wallpaperwizardrii Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντηση, θα το δοκιμάσω αμέσως! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 για το 1ο : Με αυτό το app επιλέγεις ποιον launcher θες να έχεις προεπιλεγμένο μόνιμα. για το 2ο: Κάθε widget για να λειτουργήσει πρέπει να είναι αποθηκευμένο στην internal memory ή στο ext partition αν έχεις. Η συσκευή σίγουρα βαραίνει αλλά δεν φταίει αυτό για το πρόβλημα σου πιστεύω. Εγώ την έχω φορτώσει εντελώς και αντέχει και δεν είναι και καμιά δυνατή συσκευή (δες υπογραφή). Και εγω δεν εχω τιποτα το ιδιαιτερο, εχω το huawei ideos x5 αλλα με εχει καλυψει απολυτα σαν συσκευη! Να υποθεσω επισης οτι οσο πιο πολλα widget βαζουμε στις οθονες η καταναλωση μπαταριας ειναι μεγαλυτερη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γεια χαρα και απο εμενα φυσικά με ιδεες απο το τοπικο θέμα ! Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Και εγω δεν εχω τιποτα το ιδιαιτερο, εχω το huawei ideos x5 αλλα με εχει καλυψει απολυτα σαν συσκευη! Να υποθεσω επισης οτι οσο πιο πολλα widget βαζουμε στις οθονες η καταναλωση μπαταριας ειναι μεγαλυτερη? Ναι φυσικά, μια λύση για να περιορίσεις το φαινόμενο είναι να ρυθμίσεις αυτά τα widgets σου που κάνουν update συχνά (π.χ. καιρός, ειδήσεις, system info ή ότι άλλο έχεις) να κάνουν λιγότερο συχνά ή και χειροκίνητα. Ψάξε στις ρυθμίσεις τους. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ναι φυσικά, μια λύση για να περιορίσεις το φαινόμενο είναι να ρυθμίσεις αυτά τα widgets σου που κάνουν update συχνά (π.χ. καιρός, ειδήσεις, system info ή ότι άλλο έχεις) να κάνουν λιγότερο συχνά ή και χειροκίνητα. Ψάξε στις ρυθμίσεις τους. Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει τετοιο θεμα διοτι χρησιμοποιω μονο wifi οχι 3g οποτε οταν μπαινω με wifi μονο τοτε ενημερωνοντε ολες οι εφαρμογες! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσο περισσοτερα widgets βαζουμε στις αρχικες οθονες, τοτε δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια, ασχετα με τις ενημερωσεις τους? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 H lockscreen μου (ειναι κλεμμενη η ιδεα) :p http://img27.imageshack.us/img27/3072/shot000019.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το πρώτο widget ποιο είναι; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Πάνω;; Είναι το go switch widget με transparency theme... https://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.switchwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleC5nb3dpZGdldC5zd2l0Y2h3aWRnZXQiXQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) H lockscreen μου (ειναι κλεμμενη η ιδεα) :p Ωραιο!που το βρηκες; Sent from my X8 black using Tapatalk Edited November 10, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ωραιο!που το βρηκες; Sent from my X8 black using Tapatalk Απο εδω πηρα την ιδεα http://mycolorscreen.com/2011/06/21/cosmos/ απλα εγω εβαλα αλλο lockscreen theme και εβαλα να γραφει και μερα, οχι μονο την ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) H lockscreen μου (ειναι κλεμμενη η ιδεα) :p Πανεμορφο! :) Sent from my HTC Desire Edited November 10, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Last setup: Uploaded with Galaxy S II Φιλε μου εβαλα το widgetlocker αλλα δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση για να εμφανιζει ετσι την ωρα ουτε για την μπαρα κατω.αν μπορεις να βοηθησεις plz...!!!!! Edited November 10, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Απο εδω πηρα την ιδεα http://mycolorscreen.com/2011/06/21/cosmos/ απλα εγω εβαλα αλλο lockscreen theme και εβαλα να γραφει και μερα, οχι μονο την ωρα Και πως το περνάς;Μέσω cwm; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Και πως το περνάς;Μέσω cwm; Οχι δεν το φλασαρεις η τπτ τετοιο. Θα χρειαστεις την εφαρμογη widgetlocker, την εφαρμογη minimalistic text και φυσικα το wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Φιλε μου εβαλα το widgetlocker αλλα δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση για να εμφανιζει ετσι την ωρα ουτε για την μπαρα κατω.αν μπορεις να βοηθησεις plz...!!!!! H ωρα ειναι απο το widget bobclockd3. H μπαρα κατω ειναι το slider theme XDEEP. Αμα θες στο στελνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 H ωρα ειναι απο το widget bobclockd3. H μπαρα κατω ειναι το slider theme XDEEP. Αμα θες στο στελνω... Αν μπορεις στειλε την και σ' εμενα!!! :) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ανέβασε τα σε κάποιο μήνυμα εδώ να τα βλέπουν όλοι (αν επιτρέπετε ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Να κ τα δικα μου,απλα λιγακι :) http://img.tapatalk.com/b292bd8e-53af-6163.jpghttp://img.tapatalk.com/b292bd8e-53c0-cf3b.jpg Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 H ωρα ειναι απο το widget bobclockd3. H μπαρα κατω ειναι το slider theme XDEEP. Αμα θες στο στελνω... Αν δεν σου κανει κοπος ευχαριστως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει τετοιο θεμα διοτι χρησιμοποιω μονο wifi οχι 3g οποτε οταν μπαινω με wifi μονο τοτε ενημερωνοντε ολες οι εφαρμογες! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσο περισσοτερα widgets βαζουμε στις αρχικες οθονες, τοτε δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια, ασχετα με τις ενημερωσεις τους? Αν δεν ενημερώνονται η δεν τρέχουν κάποια διεργασία γιατί να καταναλώνεται μπαταρία? Τα widgets δεν είναι απαραίτητο να ενημερώνονται μόνο μέσω internet, π.χ. κάποιο widget που δείχνει την απασχόληση του cpu ενημερώνεται και καταναλώνει μπαταρία. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ετσι...γιατι βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-152220.pnghttp://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-152113.png http://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-151959.pnghttp://i123.photobucket.com/albums/o289/dante_100/SC20111113-152023.png Widgetlocker Missed it! Perfect System Monitor Fancy Widgets Android Pro Widgets Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Widgetlocker Missed it! Perfect System Monitor Fancy Widgets Android Pro Widgets Μπορείς να ανεβάσεις το wallpaper; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Edited November 13, 2011 by Villis Aφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts