Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πολυ ωραια, μπορεις να μας πεις ποιο ρολοι χρησιμοποιεις με τον καιρο?

Είναι το animated weather widget&clock

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Πιο ειναι το widget που εχεις κατω απο το ρολοι και λεει για το σημα ??

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πιο ειναι το widget που εχεις κατω απο το ρολοι και λεει για το σημα ??
<br />

<br />

<a rel="nofollow" href="https://market.android.com/details?id=com.staircase3.opensignal&feature=search_result" target="_blank">open signal maps</a>

Ευχαριστω πολυ. Ειδα στην περιγραφη οτι βελτιωνει το σημα. Πως ακριβως το κανει αυτο?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω πολυ. Ειδα στην περιγραφη οτι βελτιωνει το σημα. Πως ακριβως το κανει αυτο?

Δεν νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο.

Απ'ότι είχα δει, νομίζω απλά ότι σου δείχνει με βελάκι (σε στυλ πυξίδας) προς τα που είναι η κεραία από την οποία πιάνεις σήμα την εκάστοτε στιγμή και απλά το να στρίψεις προς την κεραία βοηθάει. Τίποτα παραπάνω...

Τhe end of an era...

Μέχρι να πάρουμε το N9 ας βολευτούμε με αυτό :p

γιατι Ν9;;; :p

το weather widget/skin ποιο ειναι; και στην τελευταια τι ακριβως εχεις; ειναι καποια εφαρμογη;

γιατι Ν9;;; :p

το weather widget/skin ποιο ειναι; και στην τελευταια τι ακριβως εχεις; ειναι καποια εφαρμογη;

Δεν είμαι σίγουρος άλλα νομίζω ότι τράβηξε screenshot τις εφαρμογές και με κάποιο τρόπο θα τις έβαλε στην homescreen.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

Δεν είμαι σίγουρος άλλα νομίζω ότι τράβηξε screenshot τις εφαρμογές και με κάποιο τρόπο θα τις έβαλε στην homescreen.

εκ πρωτης οψεως αυτο φαινεται αλλα μπορει να ειναι καποιο task manager πχ και να τα βγαζει σε εικονες ετσι πχ..δεν ξερω, γιατι υπαρχουν task managers που σου δειχνουν previews τις εφαρμογες που εχεις ανοιχτες.

εκ πρωτης οψεως αυτο φαινεται αλλα μπορει να ειναι καποιο task manager πχ και να τα βγαζει σε εικονες ετσι πχ..δεν ξερω, γιατι υπαρχουν task managers που σου δειχνουν previews τις εφαρμογες που εχεις ανοιχτες.

Δεν ήξερα ότι έχουν τέτοιο πράγμα οι task managers.

nikoskat δεν ξέρω, ερωτεύτηκα το meego μάλλον!Ευχαριστώ και για το "thanks" στο xda :P

Το weather widget ειναι το GO Weather, και έχω βάλει από πάνω minimalistic text για την ημερομηνία.

Οσο για την τρίτη οθόνη, είναι απλά screenshots και έχω χρησιμοποιήσει το Desktop Vizualizer για να τρέχει τις αντίστοιχες εφαρμογές :P .

Αν θέλει κανείς τα εικονίδια μπορώ να τα ανεβάσω,τα έχω κάνει extract από τις επίσημες φωτογραφίες του N9 και έφτιαξα και κάποια δικά μου.

nikoskat δεν ξέρω, ερωτεύτηκα το meego μάλλον!Ευχαριστώ και για το "thanks" στο xda :P

Το weather widget ειναι το GO Weather, και έχω βάλει από πάνω minimalistic text για την ημερομηνία.

Οσο για την τρίτη οθόνη, είναι απλά screenshots και έχω χρησιμοποιήσει το Desktop Vizualizer για να τρέχει τις αντίστοιχες εφαρμογές :P .

Αν θέλει κανείς τα εικονίδια μπορώ να τα ανεβάσω,τα έχω κάνει extract από τις επίσημες φωτογραφίες του N9 και έφτιαξα και κάποια δικά μου.

Αν μπορείς ανέβασε τα εικονίδια.

Αν μπορείς ανέβασε τα εικονίδια.

Ανεβάζω και μια εικόνα με τα διαθέσιμα icons.

http://img853.imageshack.us/img853/7017/iconsss.png

Μέχρι να πάρουμε το N9 ας βολευτούμε με αυτό :p

Πανέμορφα screenshots, παρουσίαση, εικονίδια. Well Done.:)

Φίλε billerρ, να σε ρωτήσω ποιό είναι το widget που δείχνει wifi, 2G/3G,μπαταρία κλπ

Ευχαριστώ

Διάλεξε..!!! https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=also_installed

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

[ATTACH]21334[/ATTACH] [ATTACH]21335[/ATTACH]

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

• Administrators
Φίλε billerρ, να σε ρωτήσω ποιό είναι το widget που δείχνει wifi, 2G/3G,μπαταρία κλπ

Ευχαριστώ

Δες και αυτό... https://market.android.com/details?id=com.jasoncalhoun.android.systeminfowidget

Modpic.gif

Γιατί δεν μου δείχνει επιλογή λήψη εμένα...?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!