Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το smooth calendar, δεν ειναι εορτολόγιο, απλό ημερολόγιο είναι...

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το smooth calendar και το Εορτολόγιο Calendar του google!

Πηγαίντε εδώ και πατήστε κάτω δεξιά το +

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

http://img46.imageshack.us/img46/4333/htcdesirehdmindreny.jpg

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=476483&page=1359

το βρηκα εδω αλλα επειδη δεν σκαμπαζω γρι αγγλικα ας πει κανενας πως περιπου εγινε:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να και η δική μου :)

Τι προγραμμα του καιρου μπορεις να μας πεις ποιο ειναι?Ευχαριστω!:)

edit:Κατεβασα και το εορτολογιο/calendar που εχεις αλλα δεν εχει γιορτες σε εμενα μονο τα γενεθλια μου εμφανιζεις απο φιλους του Facebook.Πως το γυρναμε σε γιορτες ξερει κανεις?Το εψαξα λιγο αλαλ δεν βρηκα κατι.

Edited by ioannis_m
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Τι προγραμμα του καιρου μπορεις να μας πεις ποιο ειναι?Ευχαριστω!:)

edit:Κατεβασα και το εορτολογιο/calendar που εχεις αλλα δεν εχει γιορτες σε εμενα μονο τα γενεθλια μου εμφανιζεις απο φιλους του Facebook.Πως το γυρναμε σε γιορτες ξερει κανεις?Το εψαξα λιγο αλαλ δεν βρηκα κατι.

Ο καιρός είναι το Beautiful Widgets

Το smooth calendar εμφανίζει τα events του ημερολογίου.

Τις γιορτές που εμφανίζει στην οθόνη μου τις έχω περάσει με το χέρι (καμια 30αριά είναι αυτές που με ενδιαφέρουν) γιατί θεωρώ το google calendar που αναφέρανε πιο πάνω σκέτη πίκρα (πολλές + άσχετες γιορτές για τα γούστα μου)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πώς Αλλάζουμε τα icons στα screens???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

oσο για το βερολινο στον καιρο

ηθελα να δω αν αλλαζει και το wallpaper αναλογος με τις καιρικες συνθηκες

και οντος αλλαζει:rolleyes:

http://img837.imageshack.us/img837/3473/snap20101222151233.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

oσο για το βερολινο στον καιρο

ηθελα να δω αν αλλαζει και το wallpaper αναλογος με τις καιρικες συνθηκες

και οντος αλλαζει:rolleyes:

Τι περιμενεις για να μας πεις τι χρησιμοποιησες για αυτη την οθονη?:mad:

:lol::lol::p:p

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Τι περιμενεις για να μας πεις τι χρησιμοποιησες για αυτη την οθονη?:mad:

:lol::lol::p:p

go launcher ελαφρυς με πολλες ρυθμισεις και δυνατοτητα zoom σε διαφορες εφαρμογες

extended controls

go weather

gtabsimiclock

Edited by milena03
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω μόνο 2 homescreen , δεν χρειάζομαι περισσότερες.

Όλα είναι clickable εκτός από το αναλογικό ρολόι.

Δεν είναι εικονίδια , είναι wallpaper φτιαγμένο στο χέρι

Τα εικονίδια είναι όλα αόρατα.

Ο καιρός είναι από elecont weather , το ρολόι transperent clock , η ημερομηνία είναι από το Minimalistic Text και eortologio.

Παραθέτω lock kai notification screen γιατί επηρεάζονται από το wallpaper

http://img132.imageshack.us/img132/7618/screenshotss.png http://img403.imageshack.us/img403/4793/screenshot2kg.png

http://img814.imageshack.us/img814/8127/screenshot1am.png http://img253.imageshack.us/img253/2262/screenshot3pb.png

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Να και η δική μου :)

ποιο ειναι αυτο με τα λεπτα,sms,mb?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Έχω μόνο 2 homescreen , δεν χρειάζομαι περισσότερες.

Όλα είναι clickable εκτός από το αναλογικό ρολόι.

........................................

Στην notification screen πως έχεις τα εικονίδια Wifi, bluetooth κ.λπ (που φαντάζομαι λειτουργούν ως διακόπτες);

Στην notification screen πως έχεις τα εικονίδια Wifi, bluetooth κ.λπ (που φαντάζομαι λειτουργούν ως διακόπτες);

Μια και γνωρίζω μόνο από android σε SGS , θα έλεγα πως είναι χαρακτηριστικό του Touchwiz.

Το είχα και με την 2.1 , απλά τότε δεν είχε εικονίδιο για ενεργοποίησης της αυτόματης περιστροφής.

ποιο ειναι αυτο με τα λεπτα,sms,mb?

Για το DroidStats μάλλον ρωτάς , είναι free στο market

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Μια και γνωρίζω μόνο από android σε SGS , θα έλεγα πως είναι χαρακτηριστικό του Touchwiz.

Το είχα και με την 2.1 , απλά τότε δεν είχε εικονίδιο για ενεργοποίησης της αυτόματης περιστροφής.

Α, καταλαβα, ειναι default samsung εφαρμογη δηλαδη.. Οκ thanks!:-)

Sent from my U20i using Tapatalk

Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος στον Launcher Pro πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια...???Έχω ένα σετάκι αλλά δεν ξέρω που πρέπει να τα περάσω...
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος στον Launcher Pro πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια...???Έχω ένα σετάκι αλλά δεν ξέρω που πρέπει να τα περάσω...

Μπορεις να αλλαξεις εικονιδια μονο στις homescreens, οχι μεσα στο μενου. θα κρατησεις πατημενο πανω στην οθονη και θα βγαλει ενα pop up τι να προσθεσεις, θα επιλεξεις shortcut, μετα applications και θα επιλεξεις την εφαρμογη που θες, μετα θα σε ρωτησει τι ονομα να δωσει και αν πατησεις πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης τη στιγμη που σου λεει για το ονομα, εχεις δυνατοτητα να επιλεξεις αλλο.

Μπορεις να αλλαξεις εικονιδια μονο στις homescreens, οχι μεσα στο μενου. θα κρατησεις πατημενο πανω στην οθονη και θα βγαλει ενα pop up τι να προσθεσεις, θα επιλεξεις shortcut, μετα applications και θα επιλεξεις την εφαρμογη που θες, μετα θα σε ρωτησει τι ονομα να δωσει και αν πατησεις πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης τη στιγμη που σου λεει για το ονομα, εχεις δυνατοτητα να επιλεξεις αλλο.

Πέρασα κάποια εικονίδια στην κάρτα μνήμης μου και τα άλλαξα...Γίνεται όμως να μην εμφανίζονται στο "Άλμπουμ" με τις υπόλοιπες φωτογραφίες μου???

Πέρασα κάποια εικονίδια στην κάρτα μνήμης μου και τα άλλαξα...Γίνεται όμως να μην εμφανίζονται στο "Άλμπουμ" με τις υπόλοιπες φωτογραφίες μου???

και ναι και οχι...

αν τα εξαφανισεις, μετα δε θα μπορεις να τα επιλεξεις για να τα αλλαξεις, αλλα γινεται αν βαλεις ενα αρχειο στο φακελο που εχεις τα εικονιδια με το ονομα ".nomedia" προσοχη στην τελεια, πρεπει να ειναι ετσι ακριβως.

και ναι και οχι...

αν τα εξαφανισεις, μετα δε θα μπορεις να τα επιλεξεις για να τα αλλαξεις, αλλα γινεται αν βαλεις ενα αρχειο στο φακελο που εχεις τα εικονιδια με το ονομα ".nomedia" προσοχη στην τελεια, πρεπει να ειναι ετσι ακριβως.

Και πως το φτιάχνω αυτό το αρχείο??? :)

Και πως το φτιάχνω αυτό το αρχείο??? :)

εγω το φτιαχνω με τον astro file manager, επιλεγω να φτιαξω νεο αρχειο zip και το μετονομαζω σε .nomedia

εγω το φτιαχνω με τον astro file manager, επιλεγω να φτιαξω νεο αρχειο zip και το μετονομαζω σε .nomedia

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες!Το φάκλεο που είναι μέσα τα icons τον μετονομάζω έτσι ή φτιαχνς ένα νεό zip αρχείο με όνομα ".nomedia"???Γτ φτιάχνω ένα zip αρχείο με το όνομα που λες αλλά δν μπορώ να το δημιουργήσω...

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες!Το φάκλεο που είναι μέσα τα icons τον μετονομάζω έτσι ή φτιαχνς ένα νεό zip αρχείο με όνομα ".nomedia"???Γτ φτιάχνω ένα zip αρχείο με το όνομα που λες αλλά δν μπορώ να το δημιουργήσω...

Mπορεις πιο απλα να κανεις μετονομασια τον φακελο που ειναι μεσα τα εικονιδια και να βαλεις μια τελεια μπροστα.

Δηλαδη αν ο φακελος που δεν θες να φαινονται τα αρχεια του εχει ονομασια "amor", τον μετονομαζεις σε ".amor" και τελος.

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Mπορεις πιο απλα να κανεις μετονομασια τον φακελο που ειναι μεσα τα εικονιδια και να βαλεις μια τελεια μπροστα.

Δηλαδη αν ο φακελος που δεν θες να φαινονται τα αρχεια του εχει ονομασια "amor", τον μετονομαζεις σε ".amor" και τελος.

Δηλαδή τον φάκελο που τα περιέχει,άσχετα αν είναι μέσα σε κάποιο υποφάκελο???

Δηλαδή τον φάκελο που τα περιέχει,άσχετα αν είναι μέσα σε κάποιο υποφάκελο???

Ναι. Αλλαζεις το ονομα του φακελου που περιεχει τα αρχεια που δεν θες να φαινονται, ασχετα με το που βρισκεται ο φακελος.

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!