anthogeorge Δημοσιεύτηκε April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2010 ψαχνω πλοηγο ειτε για κινητι ειτε για laptop, ο οποιος να εχει την δυνατοτητα εισαγωγης πολλαπλων διευθυνσεων, να δημιουργει δρομολογιο με την καλυτερη δυνατη διαδρομη απο τις εισαγωμενες διευθυνσεις αλλα και προαιρετικα την εισαγωγη καποιας διευθυνσης κατα την διαρκεια του δρομολογιου και την τοποθετηση της στην καλυτερη σειρα. Αν εγραψα κατι παραλογο συγχωρηστε με, αλλα αυτη ειναι η αναγκη μου ως courier. Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Όλα όσα αναφέρονται εδώ είναι προγράμματα για windows mobile PDA ή PNA συσκευές και κάνουν αυτό που ζητάς. Διάβασε στα σχετικά thread και θα πάρεις απάντηση. Για πρόγραμμα πλοήγησης για laptop πρέπει να κοιτάξεις αλλού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthogeorge Δημ. April 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 λογισμικο που να βαζεις πχ 50 διευθυνσεις και να σου βγαζει ενα δρομολογιο με την καλυτερη διαδρομη δεν εχω βρει! Εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω σας παρακαλω ας μου πει ποιο ειναι αυτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μάλλον δεν έχει δουλέψει ποτέ το iGO.:O Bάλε και 100 αν θέλεις και όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά μέχρι την Αγγλία, την Πορτογαλία και την Νορβηγία.:lol: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Με άλλα λόγια... iGO8. Συνέχεια εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts